Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (303)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Špatné. Po všech stránkách, v každém detailu. Svým způsobem naprosto obdivuhodný výkon. Kluci, vezměte peníze, které evidentně máte a dejte je na charitu. Pak vezměte kameru a rituálně ji hoďte do řeky. A už nikdy nenarušujte veřejný prostor něčím podobným. Party film, co vám zkazí party víc, než sousedka pod vámi bušící koštětem do topení. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud počet vašich mozkových buněk převyšuje číslo jedna, zcela jistě si řeknete, proč by se někdo dobrovolně díval na film, jehož potenciál zoufalé trapnosti se začal projevovat už během porodu prababičky pana režiséra. Heh, to ještě neznáte kupříkladu takového RedAKa, jenž si libuje ve filmovém masochismu a kokotem neustále šťouchá do včelího úlu. Jsem si jist, že jednou to fakt přepísknu a moje zprzněná čivava mě najde s pěnou u huby ležet ve vlastních výkalech, zrovna když v telce poběží Kameňák pětsetdvanáct. Nebudu lhát, přežil jsem tohoto přečinu proti lidské důstojnosti jen něco přes čtyřicet minut, přesto se cítím více než kompetentní na možné riziko akutního infarktu ostatní uživatele upozornit. Kdybych měl děti, jakože nemám, tak bych je utopil, aby tohohle nemusely být náhodou svědkem. Osobně zvažuji emigraci na Pluto, protože s touto volně dostupnou píčovinou nechci sdílet jednu planetu. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Bohužel sme před koncem usnuli, takže nevim, jestli to bylo ještě víc super. Každopádně se určitě podívám(e) ještě jednou, což bude úplně nejvíc super. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Asi jsem udělala obrovskou chybu, když jsem Alíka přesvědčila ať na horory ze Zřete 300 nejhorších kouká se mnou. Druhej film a už se zbláznil a napálil tomu tři hvězdy se slovy - Vždyť to bylo na čechy dobrý. Tak sem pořád čekala kdy se začne smát a pak mi došlo, že to myslí vážně...Mno...já tomu jednu hvězdu dám. Zabili tam Bartošovou takže to ocenit musím, zbytek je ale tak nehorázně amatérská sračka až jsem se bála že mě ten film vyjde draho, jelikož jsem si málem začala kousat fungl nové geláky. Rozhodně ale ne napětím nebo dokonce strachem, spíš jen nervama, že to má hodinu a půl a můj přítel to nevypne, jelikož to je přece celkem fajn...Nejvíc mě dostávali Šmajda s vizáží Davida Bowieho, Morávková hrající píču (což jí ostatně jde nejlíp) a ten kolosální mladej mamrd co dělal podržtašku švihlému detektivovi. Ten byl tak teplej až sem musela v místnosti větrat, přehřál se mi noťas, roztekla zmrzlina, uschlo prádlo na šňůře a voda v akvárku se začala vařit což by jistě zabilo mé rybičky, kdybych je předtím nepoužila na sushi. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to natočila parta zhulených kamarádů a ve sklepě pouštěla známým, tak bych se asi té okázalé debilitě a místy roztomilé neschopnosti taky zasmál. Ale fakt, že měl někdo drzost vybírat za to v kině plné vstupné, mi vtipný opravdu nepřijde. ()

M.a.t.t. odpad!

všechny recenze uživatele

Koniec zábavy. Čepel smrti, akokoľvek sú jej celkové kvality mizerné, je čiastočne ospravedlniteľná tým, že ide o prvotinu vydanú na DVD, ktorá sa aspoň snaží o niečo nové v domácej produkcii. Vykrádanie Vreskotu druhý krát po sebe však už prestáva byť zaujímavé a s výnimkou o niečo lepšej technickej stránky sa len opakujú tie isté chyby. Príšerne natočené a zahrané, bez akejkoľvek gradácie, zmysluplného deja či dialógov - a to ešte majú Kučerovci tú drzosť pretlačiť svoj pokus o film do bežnej kinodistribúcie. A ako ku kinofilmu už k Výkriku nejde pristupovať so žiadnymi ohľadmi. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Film, kde vidíte, jak někdo bodá Ivetu Bartošovou těsně před tím, než ji to v jejím pijáckém bezvědomí udělal pan Macura kdesi na italské riviéře. Ivetka, ač již je znát, že se sotva drží na nohou, jelikož alkoholická demence si vybírá svou daň, utíká před zabijákem za skutečně grandiózního oskarového ječení, ale neuteče. A člověk si říká, "škoda, že to je jen film". A taky za dalších pět minut říká, "škoda, že film". Pak si řekne, "škoda, že koukám," a proskočí oknem na dlažbu, aby se ušetřil bolesti, které mu koukání způsobilo. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je opravdu zbytečný jakýkoliv komentář ... nejlepší bude, když se mrknete na reakci tvůrců/debilů na Fukovu recenzi a pak už bude všechno všem jasné. Pokud bych to měl shrnout, tak ti, kteří si myslí, že si tvůrci dělají srandu a ždímou nevim koho, aby jim tuhle sračku zaplatil .... tak tihle jsou na velkém omylu. Kučerovci jsou doopravdy mentálně retardovaní a film myslí naprosto vážně, navíc tohle hovno titulují jako POCTU slasherům. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Je to těžký duel - Kučera nebo Magnusek? No, na každý pád tento malý český Vřískot minimálně baví kouzlem nechtěného, takže je to vlastně lepší film než například Babovřesky. A Iveta je naprosto dostatečná jako kopie ikonické role Drew Barrymore. Takže hlavou zeď neprorážím. ()

psy.cho odpad!

všechny recenze uživatele

Teraz neviem či herci mali v scenári hrať retardovane, lebo ak áno, tak výkony hodné oscara. Niečo tak tupé, debilné a amatérske v jednom som asi ešte nevidel. Dajte mi kameru a pár cvičených opíc a natočím niečo lepšie. Ľudia čo tejto sračke dali viac ako jednu hviezdičku majú u mňa obdiv. ()

Rogue odpad!

všechny recenze uživatele

Je osvěžující jednou za čas vidět něco, kde je všechno tak moc špatně - navíc je to díky všesměrné retardaci zábava sledovat. Herci jsou wtf, kamera je strašná, příběh nedává smysl a vrah má pláštěnku... je to fajn. A to všechno s dabingem. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Čirá demence a esence amatérismu, kterou musí Kučerovi závidět i sám Magnusek. Dno české kinematografie je zase o něco hlubší.0% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zmasakrovana Bartosova byla fajn jinak ale souhlasim z tim ze je to solidni sranec od Kucery mne celkem solidne pobavila Cepel smrti ktera byla sice taky pyzdovina ale sem tam prekvapila a mela originalni konec tohle je taky tak spatny az je to zabavny to zase jo ale ve vysledku zoufala rutina a ten konec mi tu prisel vylozene uhozenej a navic tu ani Turek tentokrat nemel zadny poradny cameo takze jak sem napsal Cepel smrti byla o dost zabavnejsi demence tyhle jeji napodobenine nakonec z milosti 2* flaknu ale mam pritom zkrizeny prsty ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k bulvárním kauzám, jež pro jejich nafouklost nepřehlédne ani průměrný africký beduín bez připojení k internetu, je zcela pochopitelné, že se někdo rozhodl zapíchnout zrovna Bartošovou (je ve filmu pět minut a není ani jednou opilá) a superstar s největším účesem na světě. Smysl všeho ostatního mi unikal, například proč je jednomu detektivovi patnáct a druhý prochází zamčenými dveřmi (což je rozhodně odvážná inovace). Film, kde vrah, trpící zombie syndromem (neumí běhat), píchá jedině nožem a kde jsou oběti blbější, než jejich mobilní telefony. Hodnotit nemá význam, jelikož úroveň všeho je jen nepatrně lepší, než v intergalakticky supradebilní Čepeli smrti = stále nehodno i toho odpadu. Zajímalo by mě, kterou mentální poruchou autoři trpí... ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Český horor s Ivetou Bartošovou a Mirom Šmajdom. Už herecké obsadenie napovedá, že sa jedná o naozajstnú špecialitku:) vraždí sa "chladnokrvne" a nik nezostane na žive...to sa naozaj nedalo brať vážne... ()

Reklama

Reklama