Reklama

Reklama

Ryba zabiják

  • Česko Jezero smrti (více)
Trailer

Při loupeži klenotů mnohamiliónové hodnoty ukryje šéf gangu šperky na dno Brazilského jezera a jeho vody zamoří násadou lidožravých piraní. Ohromná cena klenotů způsobí, že si členové gangu začnou nedůvěřovat a nenávidět se. Začíná vražedný boj muže proti muži a člověka proti piraňám. (Davay Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Visáč 

všechny recenze uživatele

Horor ani náhodou, ale ako dobrodružné krimi je to veľmi štýlová podívaná. Béčkový all-star výber plný fotogenických krások a hošanov v obsadení, sedmdesátkový cokey vibe a disko soundtrack, ktorý tu atmosféru exotiky a luxusu skvele podtrhuje. Niečo mi hovorí, že ak by som mal stroj času a navštívil túto produkciu (ideálne v úlohe výkonného producenta), vedel by som si to patrične vychutnať. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V hororovém žánru zanechal Antonio Margheriti nesmazatelnou stopu, vždyť měl na svém kontě několik velice vydařených filmů. Tento kousek však mezi ně bohužel nepatří. Přestože je vedený jako horor a nejspíš šlo o jakousi odpověď na Danteho Piranhu (1978), ve kterém je tento žánru obsažen jen minimálně. Spíše bych v něm viděl a nejen já krimi – thriller, v němž se v několika scénách nakonec objeví i masožravé ryby. Začátek se nese v dosti akčním duchu a milovníci výbuchů si zcela určitě přijdou na své. Jenomže potom tempo příběhu začalo pozvolna upadat. Postavy se poflakují po hotelovém komplexu, sem tam s někým flirtují a aby to nebyla vyložená nuda, tak se postupně zloději jeden po druhém rozhodnou vylovit svou kořist. Co na tom, že jednoho po druhém piraně ohlodají až na kost (samozřejmě mimo záběr kamery), diváci si musí vystačit se zvířenou vodou a následnou krví na hladině. Avšak ani v těchto momentech jsem nezaznamenal nějaký příznivější závan ponuřejší atmosféry, spíš některé situace zaváněly nechtěným humorem. Naštěstí se to ke konci alespoň mírně zlepšilo a piraně si dopřály opravdu vydatnou hostinu. Vždyť jim tam úplně nesmyslně skákala před jejich čelisti jedna postava za druhou. Z pohledu hororového diváka jsem však zůstal i nadále spíše zklamán. 40% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Antonio Margheriti natocil celkom dobry gangster/krimi film, ktory ma ale obcas priesah do hororu. Nie som velmi funda kombinacie gangsterka/krimi/horor, aj ked krimi filmy s horormi velmi uzko suvisia. No nic, realie su vybrane dobre, pribeh odsypa, herci mne sice nehovoria nic, ale obcasne utoky pirani su ako spestrenie pre hororovych fundov. Davam 50 %, lebo Margheriti ma aj lepsie filmy. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pirany si tentokrát vylámaly zoubky, protože chudáčci hladoví byli nuceny ožírat zbytky, ale nikde žádné maso. Tohle byl tedy blábol se vším co lze s tímto označením spojovat. Nevyšlo zde absolutně nic. Zmršená animace dravých ryb už to jen završila. Klady: nejsou. Zápory: ultra hloupoučký děj, legrační animace ryb pohybujících se navíc nepřirozeně rychle, Lee Majors se tváří, že by radši ve filmu ani nebyl, nezvládnutá dramaturgie, napínavé scény jsou vtipné, zcela nezvládnutá režie, šílené kamerové přechody pod zakalenou hladinu, ošklivý vizuál, směšné gore, nezáživný děj, jeden z nejhorších ekohororů (zdráhám se použít tohle subžánrové označení) co jsem viděl. Mé hodnocení: 0% ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Margheriti opět tak, jak jsem jej již potkal u Dobyvatelů džungle. Na italskej akční dobrodružnej film (horor to není ani náhodou, pár koster a krev ve vodě tenhle žánr ještě nedělaj) je to dost velkolepý, ale zase nic, co by z nějakýho důvodu mělo výrazněji utkvět v paměti. Lee Majors tomu napodobováním Conneryho a exotickými lokacemi místy dává až Bondovský rozměry a Margheriti jako specialista na zvláštní efekty udivuje opulentními výbuchy modelů staveb, které vypadají úžasně, a to bez jakéholiv sarkasmu. Ale přeci jen jsme v Itálii, takže vše kompenzuje např. ulítlou animací tornáda, které na filmový pás snad někdo vyškrabal krajonem. Oddychovka, kterou mírně nadsazuji pro svoji zálibu v italském pulpu, nicméně o žádný nekoukatelný trash rozhodně nejde. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se natáčel v brazilském mestě Angra dos Reis. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama