Reklama

Reklama

Inseparable

Krátkometrážní / Drama
Velká Británie, 2007, 11 min

Obsahy(1)

Mladý otec Joe zjistí, že umírá. Řekne to svému bratru dvojčeti Charliemu, který je na něm finančně závislý. Společně tedy provedou Joeův plán, který má zabezpečit jeho rodinu. (Metal.God)

Recenze (14)

swamp 

všechny recenze uživatele

Já mám taky rád Benedicta "Sherlocka" Cumberbatche. Ale nemám potřebu z něj dělat poloboha. :P Inseparable je zajímavě rozehraný krátkometrážní příběh, který ovšem trochu skřípe. To, co se zde stane, mi přijde jako jedna z možných myšlenek, ale neřekl bych, že by se o to člověk pokusil. Jinak ale velice příjemně laděný kraťas s ambientní hudební složkou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V žiadnom prípade to nie je také veľdielo, za aké ho Benediktovi fanúšikovia majú. Krátkometrák, ktorý síce chce prekvapiť, ale nepodarí sa mu to. A po ďalšie, nikto by sa tak v reáli nezachoval. Ľudia, čo tu mali na konci "promočené kapseníky" tým asi mysleli plienky. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Jednohubka s Benedictem v dvojroli, moc podařená, jen jsem si celou dobu říkala "To nemyslí vážně, tohle nechtějí udělat. Tohle nemůžou myslet vážně, to nemůžou udělat. To nemůžou..." Zcela objektivně dávám za 5* s dovětkem It´s gonna be all right... ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Keď počas desiatich minút dokážete všetko prečítať z JEHO tváre, je vám jasné, čo bude nasledovať. A vás z toho pohľadu priam mrazí a za tak krátky okamih sa vám to dostane až ku kostiam... Čo iné, ako plný počet ostáva... ()

Murrro 

všechny recenze uživatele

SPOJLER ALERT! Som relatívne mladý, finančne zabezpečený otec stabilnej rodiny. Zistím, že umieram. Čo urobím? A.) Vychutnám si posledné chvíle s rodinou (prípadne ju ušetrím tých najposlednejších, počas ktorých človek stráca dôstojnosť) a nechám ju po svojom skone popri trápení aspoň čerpať z mojej životnej poistky. B.) Kvôli fyzickej podobnosti ponúknem za neustáleho ambientného hudobného sprievodu gamblerskému alkoholikovi možnosť prebrať moju identitu. KONIEC SPOJLERU. Možnosť B.) je správne! A to u mňa neprebije ani Benedict... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* Tento vychvalovaný kraťas zvládnete i bez znalosti angličtiny a všechno je pochopitelné z děje a mluvy těla. Tyhle klady určitě vyzdvihují hodnotu snímku, ale s jeho obsahem mám trošku problém, a proto "jen" 3 hvězdy. Zajímavý a nutí k přemýšlení. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] ()

Killda 

všechny recenze uživatele

Těžko k tomu něco dodat. Když ve filmu zazní minimum slov a přesto máte pocit jakoby vám toho tolik napovídal. Nezbývá než aplaudovat téhle krátkometrážní tvorbě, protože vše (od kamery, přes hudební doprovod, zvuk, režii a herecké výkony) funguje na jedničku... respektive na pětku ;). ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Tohle ve mě zanechalo hlubokou stopu, rýhu až do morku kostí. Je mi z toho hrozně ještě po tři čtvrtě roce. Nepamatuju si, že by mě nějakej film takhle dostal. Ta myšlenka, že někdo tohle udělá....ještě i dneska se rozbrečím. Z Benedicta není třeba dělat poloboha, on prostě Bůh je , rozhodně ten herecký. ()

ilovebritain 

všechny recenze uživatele

Může solidní drama trvat dvanáct minut? Rozhodně. Co tam Ben předvádí, to nemá hranice. Kdo viděl, chápe stav mé mysli. Kdo ne, ať tak učiní. Tedy pokud má nervy... Mrazivé, silné, wow. Omlouvám se za nedostatek slov, ale jinak se tento filmeček ani shrnout nedá. ()

m.sheila 

všechny recenze uživatele

Na krátkometráž mi to přišlo skvělý, konec vynikající. A Benedict je neskutečnej, co dodat. Logický nedostatky typu "proč proboha nechat nějakýmu bezďákovi svou rodinu..." Co my víme, je to komprimovaný tak, aby na dotazy nebyl prostor. Působivý. ()

k.Missa 

všechny recenze uživatele

Páni! Tolik emocí za tak krátkou dobu, jsem opravdu nečekala… Po skončení jsem jen seděla s úplně promočeným kapesníkem v ruce a nevěřícím výrazem v očích. Dlouho, hodně dlouho, mě nic tak nedostalo. Benedict mě o svém hereckém umění nepřestává překvapovat. Po tomto výkonu ho pasuju za jednoho z nejlepších herců současnosti a přeji mu jen zářnou hereckou budoucnost. ()

Reklama

Reklama