Reklama

Reklama

Kjó, koi o hadžimemasu

  • Japonsko 今日、恋をはじめます (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Středoškolačka Cubaki Hibino umí na hlavách ostatních vytvořit opravdu krásné výtvory, ale sebe takhle zkrášlit nedokáže a navíc je lehce staromódní. Má tu smůlu, že se připlete do cesty Cubaki Kjótaovi, který si ji začne dobírat. Kjóta je playboy a může mít každou, na kterou ukáže. Jenomže ukazovat přestane, protože se do Hibino zamiluje a ona do něj. (Zíza)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

andiek05 

všechny recenze uživatele

Pěkná oddechovka, ale ... Žádnou hlubokou myšlenku od toho nečekejte. Dalo by se říci, že to má dvě části, klidně to mohlo skončit už "v polovině", ale zase tím, že to pokračovalo, tak to bylo docela originální, protože většina takovýchto filmů by skončila právě takto (v půlce). Druhá polovina byla pro mě občas taková natahovaná, ale zase nemohu říci, že bych se u toho vyloženě nudila. Pro mě průměrné, ale líbilo se mi to :-) ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Příjemné a zajímavé. Chtěl jsem viděl, protože mě zajímalo, jak hraje Emi Takei, když není Kaoru. Nezklamala. To je jedno plus. Kdybych vzal základní příběh, pak by to byla naprostá klasika kluk, holka, ona ho nesnáší a jsou k sobě přitahováni (slabší 3*). Přičemž se děj odehrává v rozmezí několika let a zhruba v polovině se tempo lehce změní. Důvody mých 4 hvězdiček jsou, že je film vyprávěn podle mangy. V určitých momentech jsem v tom mangu viděl (hodnotím pozitivně), určité pasáže jsou vyprávěny zkratkovitě, zrychleně, občas několika obrazy současně, což považuji za sympatické a svěží. Speciální 0,3* přidávám za bosé nohy Emi Takei ze závěru filmu. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nenáročná romarťárna bez komediální linky. Četla jsem předlohu, takže jsem věděla, co očekávat, a zároveň jsem byla zvědavá, co všechno tam z mangy a jak nacpou. Upřímně udělali to neotřele. Dali prostor těm důležitějším scénám a ty méně důležité upozadili "deníkovým způsobem". Líbil se mi hudební doprovod. Herecké výkony také nebyly špatné. Hrají středoškoláky, takže člověk nemůže očekávat zázraky. Do kina na rande perfektní. Japonci ví, jak vydělat. ;-) Titulky. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama