Reklama

Reklama

Kuplířka

(seriál)
Trailer
Nizozemsko, (2010–2017), 36 h 26 min (Minutáž: 42–49 min)

Kamera:

Willem Helwig

Hrají:

Monic Hendrickx, Sigrid ten Napel, Stijn Taverne, Niels Gomperts, Olga Zuiderhoek, Loek Peters, Raymond Thiry, Hajo Bruins, Fedja van Huêt, Filip Peeters (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Když Carmenina manžela někdo brutálně zabije, jejím prvním instinktem je ochránit děti. Její manžel obchodoval s gangstery a zaplatil za to cenu nejvyšší. Carmen už zná násilný svět organizovaného zločinu, i její otec byl gangster. Ona i její sestra si vždy přály bezpečnější život, bez krveprolití a strachu. Carmen chvíli věřila, že se její sen splnil, dokud její manžel neudělal osudnou chybu. Policie slibuje spravedlnost. Ochrání její rodinu. Ale Carmen nechce ohledně dětí nic riskovat. Tenhle boj musí vybojovat sama. Najde vraha svého manžela. Porazí gangstery v jejich vlastní hře. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

Aky 

všechny recenze uživatele

Vydařený evropský krimi seriál o silné ženě, která se ve skutečném životě nevyskytuje, ale je tak pěkné na ni koukat. Jak dokáže ochránit rodinu vypořádat se s policií i s mafiány, zůstat skvělou matkou... Nemíchám do toho příliš ironie, opravdu je ta zajímavé, chvílemi napínavé, přitom si to stále udržuje jistou hloubku. Navíc Monic Hendrickx je opravdu charismatická žena. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama