Reklama

Reklama

Laboratoř pro chlapy Jamese Maye

(pořad)
  • Velká Británie James May´s Man Lab (více)
všechny plakáty
TV spot
Velká Británie, 2010, 8x50 min

Obsahy(1)

James vede tým ztracených duší, mužů, na které čeká řada tvořivých praktických zkoušek. Učí se, jak se vypořádat se záhadami lásky, a znovu si připomenou důležitost týmové práce. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Specificky ani ne snad britský jako spíš Jamesovsko Mayovský humor, který buďto máte rádi nebo ne. Já patřím do té první skupiny, takže mě technologické experimenty typu mostu z Merkuru (britského) nebo dokonalé rajské zahrady ze zanedbaných záchodků baví. To, že je to v zásadě parodie na tradiční kutilské a podobné "mužské" pořady, rozhodně není na škodu. Ale faktor nedotaženosti (pořadu, ne vynálezů) je vyšší než by bylo zdrávo, takže 70% bude rozumných. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tradiční britská odpověď na akční kutilský americký formát (obráceně by to byl průser, viz americký Top gear například.). Jestliže je Mayova laboratoř britskou odpovědí na MythBuster, tak jim to řekli hezky. To víš, že jo. Britskej suchar vždycky pobaví. Oni to sice juvenilové, kteří se udělaj i z přeexponované Gagy, nechápou, ale to nevadí. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

nechť si velectění komentové zdejší laskavě s gustem trhnou ploutví, neboť jaksi neotevřeli oči a nepochopily, že tohleto, štětka fix, NENÍ další řada top gýru! Evidentně také nechápou Mayův notně specifickej humor, nu což, ať na to teda nekoukaj, ale kecy o Křečkovy a Klarksónovi nechť si nechají ukryté ve svých ctěných orálních ústrojích. Tadydle je ten humor prostě jinej, ač možná není hned zřetelnej ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hračky Jamese Maye byly kouzelné. Každý z dílů. Nevím, jestli tohle je britská odpověď americkým kutilským Tv show, ale tady mi připadá, že Jamesovi dochází nápady a hlavně jeho inteligentní humor. Každý pořad resp. díl je složen z pomerně široké škály dobrých rad, jak udělat to, či ono, či jak si pomoci s tím a tím, když nemáme to a to... Proti tomu nic, jenže vždy je doprovozeno nějakou akční rozdekanou zápletkou. V jednom dílu např. May uteče se s vým kamarádem jakoby z vězení a přitom se odzvídáme jak se orientuje mapa s busolou, zjišťuje dle hodinek a slunce sever, jak se má člověk pohybovat rychle v to a tom terénu atd... Ano asi by to v nějaké skautské příručce bylo nudné, ale Jamesi, nejsi už na toto trochu starý? Navíc, některé napínavé scény jsou díky všudypřítomnému štábu BBC, který v záběrech doslova cítíte tak bylbě hrané, že to jde až do trapnosti. Jamesi, jen z úcty a za těch pár dobrých rad dávám za tři vruty. * * * ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

"Kutile Time, teď se dívej." Kutilská dílna, pardon, laboratoř, s typicky anglickým humorem aneb když si chlapi hrajou. 70% ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Ale jo, mě to baví. například útěk z věznice mi přišel naprosto dokonalý. Je to v podstatě blbina, přesto ne nezajímavá a neinspirující. Když jsem viděl jak vyráběli kulečníkový stůl, hned jsem si ho chtěl vyrobit také. Čtyři hvězdičky. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl o útěku z vězení...je to jak pořad pro důchodce...nic proti nim, sám se na důchod těším, ale na tohle nebudu koukat ani v důchoďáku... ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

The most interesting-boring man alive! Zajímavě pojato a zpracováno s typickým suchým britským humorem - tady se James se svými "strašně nudně-zajímavými" informacemi o naprosto nudných věcech dokonale vyřádil:D Jen by se to neměla jmenovat laboratoř, ale dílna:-) ()

šerminator 

všechny recenze uživatele

May je ftipný, jen pokud do něj ryje Clarkson v TopGearu. On je zajímavá osoba, ale když má prezentovat vlastní šou a své nápady, tak je to totálně o ničem. ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je Jamesovi šitý na míru. Je velice zábavné sledovat brouka pytlíka v akci. Rozhodně lepší než bořiči mýtů. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

V Británii je to asi hodně populární, tady v naší kotlině si ale myslím, že to nenajde tolik fanoušků. ()

Miany 

všechny recenze uživatele

James May je skvělý britský komik, ale nějak tady postrádám Richarda Hammonda a Jeremyho Clarksona. Zřejmě jsem se neměla dívat na Top Gear dříve než na Man Lab. Nicméně myslím, že 3 * odpovídají. ()

SamanthaM.M 

všechny recenze uživatele

Musela som zvýšiť hodnotenie, pretože: a) zbožňujem Jamesa Maya, jeho humor, hlas a vlasy, b) je to neskutočná zábava (áno, aj pre ženy). ()

umbjaz 

všechny recenze uživatele

I přes nojí lásku k velice suchému humoru z Velké Británie, tohle... se nedá chápat ani jako dlouhý vtip. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadá, když někdo zatouží po svém vlastním pořadu. James je bez Richarda a Jeremyho nezajimavý a pořad sám o sobě je pěkná nuda. ()

coco.brice 

všechny recenze uživatele

che,,,che...to jak se James May snaží zlomit pomocí vědců a kouče prokletí anglické fotbalové reprezentace..a pokouší se odčinit zahozené penalty Gerrard,Lamparda,Bettyho,Beckhama a Ince...na hřišti Schalke..tak to mne zabilo:-)i kdyby nic..tak tahle část stojí za to!:-) ()

radys.v 

všechny recenze uživatele

Absolutně není pravda, že je J.May nudný, když není po boku J.C. a R.H. Jak čtu Vaše komentáře, tak polovina vůbec nepochopila, že je to pořad o ,,nadsázce". James je dobrý at je, nebo není v TG. ()

Reklama

Reklama