Reklama

Reklama

Laboratoř pro chlapy Jamese Maye

(pořad)
  • Velká Británie James May´s Man Lab (více)
všechny plakáty
TV spot
Velká Británie, 2010, 8x50 min

Obsahy(1)

James vede tým ztracených duší, mužů, na které čeká řada tvořivých praktických zkoušek. Učí se, jak se vypořádat se záhadami lásky, a znovu si připomenou důležitost týmové práce. (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (30)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hračky Jamese Maye byly kouzelné. Každý z dílů. Nevím, jestli tohle je britská odpověď americkým kutilským Tv show, ale tady mi připadá, že Jamesovi dochází nápady a hlavně jeho inteligentní humor. Každý pořad resp. díl je složen z pomerně široké škály dobrých rad, jak udělat to, či ono, či jak si pomoci s tím a tím, když nemáme to a to... Proti tomu nic, jenže vždy je doprovozeno nějakou akční rozdekanou zápletkou. V jednom dílu např. May uteče se s vým kamarádem jakoby z vězení a přitom se odzvídáme jak se orientuje mapa s busolou, zjišťuje dle hodinek a slunce sever, jak se má člověk pohybovat rychle v to a tom terénu atd... Ano asi by to v nějaké skautské příručce bylo nudné, ale Jamesi, nejsi už na toto trochu starý? Navíc, některé napínavé scény jsou díky všudypřítomnému štábu BBC, který v záběrech doslova cítíte tak bylbě hrané, že to jde až do trapnosti. Jamesi, jen z úcty a za těch pár dobrých rad dávám za tři vruty. * * * ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

nechť si velectění komentové zdejší laskavě s gustem trhnou ploutví, neboť jaksi neotevřeli oči a nepochopily, že tohleto, štětka fix, NENÍ další řada top gýru! Evidentně také nechápou Mayův notně specifickej humor, nu což, ať na to teda nekoukaj, ale kecy o Křečkovy a Klarksónovi nechť si nechají ukryté ve svých ctěných orálních ústrojích. Tadydle je ten humor prostě jinej, ač možná není hned zřetelnej ()

Reklama

Le artist nova 

všechny recenze uživatele

Tak rád bych se na pořad s podobnou tématikou koukal, také James, který seriál zašťítil vlastní tváří a jménem patří k mým oblíbeným postavám britské TV produkce. Nicméně v případě tohoto pořadu mi neustále unikala myšlenka. Jednou to tedy je zábavný pořad, ale bohužel pak by neměl být tak nudný a pokud se profiluje na praktický aspekt mužského života, pak výsledné obohacení, je stejně ve výsleku nulové. Taková byla moje zkušenost, která i navzdory občasnému užití slušného vtipu vedla k ukončení stahování další série a průměrnému hodnocení. ()

Pražus 

všechny recenze uživatele

Jak už tu zaznělo...Tohle není Top Gear!!! Tohle je pořad člověka co by dokázal popsat funkci zubní nitě na tisíc stran čistého textu a ještě by mu přišlo, že to nepopsal dostatečně podrobně. Já osobně Top Gear žeru, ale uvědomte si že díly Top Gearu jak ho znáte, v době kdy tam James nebyl, nepatřily mezi ty nejlepší. Top Gear bez Jamese by byl (a taky už byl) něco jako Červený trpaslík bez Arnolda Jidáše Rimmera (scéna z Top Gearu, kdy si James dřevěnou deskou překryl víčko nádrže a zjistil to až na pumpě, je nezapomenutelná), tolik k tomu, že s J.Clarksonem by to bylo mnohem lepší. Nevěřte tomu, právě ten Jamesův přístup nahrává Jezzovi na ty nejlepší a nezapomenutelné momenty v Top Gearu (i sám Jezza to ví). ... Tahle role kutila Jamesovi jednoznačně sedí, kdo jiný by měl uvádět "nudný" pořad o "kutilství" než "nudnej" James. Já jeho humor prostě hltám, protože je to vzorek toho klasického suchého britského humoru. James prostě "neřve" jako Jezza, není to žádnej živel, nepůsobí "akčně" o to víc si však jeho humor člověk může vychutnat. Jinak, Man Lab je pořad pro "suchary", takže pokud si raději rohlík namáčíte do bílého kafe, dejte od něj ruce pryč. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tradiční britská odpověď na akční kutilský americký formát (obráceně by to byl průser, viz americký Top gear například.). Jestliže je Mayova laboratoř britskou odpovědí na MythBuster, tak jim to řekli hezky. To víš, že jo. Britskej suchar vždycky pobaví. Oni to sice juvenilové, kteří se udělaj i z přeexponované Gagy, nechápou, ale to nevadí. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama