Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! To byla řada! Dlouho mi trvalo, než jsem si našel člověka, kterému bych nejvíce fandil, ale na druhou stranu je tohle řada, kde jsou hodně příjemní soutěžící a tak sem tady fandil téměř každému. První řada, kde se kmeny rozdělily podle pohlaví a já, jako zástupce mužského pohlaví jsem od začátku fandil chlapům. Na začátku mě to hrozně štvalo, protože soutěže jak o odměnu, tak o imunitu byly celkem nenáročné a spíše dělané pro ženy. Pak tu byl příjemný zvrat, celkem brzo. Ke konci tu byli pěkné a složité soutěže, některé samozřejmě oddychové, ale jako jedna z mála sérií nabídla opravdu povedené a jedny z nejlepších soutěží celého Survivora. Postupně jsem si oblíbil Mattyho a tohle není řada, kde bych vyloženě nesnášel některého hráče. Na některé jsem si neudělal názor, jako třeba na Butche, pak tu byli hráči, kteří byli něčím otravní, jako Joanna svým zpěvem, Roger, který neuznával ženy jako rovnocenné soupeře nebo Rob neustálím žvatláním o ženském těle a o lhaní jiným hráčům, ale zas díky němu se tahle řada povedla. Dále tu byl třeba Alex, kterému jsem taky hodně fandil, ale pak na konci byl trošku namyšlený. Potom tu byla Christy, která se i přes svou vadu sluchu dostala dál, než jsem myslel a taky jsem jí fandil. Matthew byl označován jako blázen, ale pro mě to byl pohodový hráč, který se snažil nikoho nepodrážet a který se pustil do všech soutěží jako dravec a snažil se vyhrát každou z nich. Podobnou snahu jsem u ostatních neviděl. Ten by si podle mě zasloužil titul poslední Trosečník a navíc mi trochu připomínal mého nejlepšího kámoše :D ... Byla to jedna z nejlepších sestav, kterou jsem zatím viděl. Nejoblíbenější hráč: Matthew. S vítězem jsem spokojený, druhému jsem to ale přál víc :-) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amazonie je originální především díky rozdělení na kluky a holky. Jeden by nevěřil co taková "maličkost" může udělat. Obě pohlaví se začala chovat úplně jinak. Soutěžící se kvůli tomu zpočátku moc nesoustředili na hru a vypadalo to spíš jako nějaká dohazovací show. Ale časem atmosféra zhoustla a jelo se pěkně naplno. Další série, ve které mi nikdo nevadil. Oblíbený kmen: ani jeden. Oblíbení: Deena, Jenna. Neoblíbení: nikdo. 4* ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. V každé sérii jsou sexy holky a namakaní chlapi. Otázkou tedy zůstává, proč je pouze tato série od začátku plná erotického dusna a neustále se řeší, kdo by na koho skočil, když v těch ostatních jsme se dočkali maximálně pár cudných objetí. Komu by to však vadilo, když se vše nese v duchu legendárních Amazonek, které skvěle zastupuje úderné dívčí trio Heidi, Jenna a Shawna. Rozdělení na může a ženy vždy rád přivítám, protože je mi jasné, že budou padat stereotypy a mača budou dostávat na prdel. Bylo tomu tak i tady a já se zase mohl potrhat smíchy. Zatímco jsem si užíval sledování dívčího tria, tak u mužů se pomalu začal probouzet velký stratég a bavič Rob. Jeho hlášky mě ničily s nebývalou pravidelností a to kouzelné lhaní mě bavilo víc a víc. Amazon je v mém žebříčku Survivoru hodně vysoko a může za to i vítězka, která byla mým favoritem od samého začátku. Favorit: Jenna, Oblíbenci: Rob, Heidi, Shawna, Butch, Dave. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Po trošku nudnějším Thajsku naprosto dokonalá řada..Kráásné prostředí, spousta zajímavých a napínavých okamžiků, krásná řada. Opět úžasná hudba, Jeff Probst, a pár skvělých komických okamžiků..Skvělé rozdělení kmenů, samozřejmě jsem fandila holkám..Byla tam spousta lidí kteří mě nezajímali a nevšimala jsem si jich , vyjádřím se jen k těm "nejdůležitějším"..Mezi mé oblíbence patřila Christy, která i přes její vadu sluchu dostala tak daleko a vyletěla neférově, Deena (to byl asi stejný případ., taky vypadla neférově) ale kmen vedla skvěle..Jennu už jsem znala z All stars takže jsem jí fandila, a jsem ráda, že se stala vítězkou..Mladá, namyšlená modelka ale vcelku vychytralá a vyhrála pár zasloužilých imunit..Poslední můj oblíbenec byl Matthew, který byl neuvěřitelně šikovej, silnej a pěknej :)), žádnej podrazák ani namyšlenec, ale upřímnost sama..Mezi mé neoblíbence patřil Rob, který byl sice vychytralej, ale jinak naprosto ... To je k téhle řadě asi vše..Jeden z nejlepších okamžiků bylo vyhoření tábora, Mattheweovo broušení zbraní a střílení lukem atd.. ()

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrá řada. Skvělé bylo počáteční rozdělení do kmenů podle pohlaví. Navíc jsme tam měli dobrou skvadru lidí od děsných a otravných postav (Roger a jeho sexistické narážky a názory na homosexuály, Joanna s gospely byla šílená), přes dobré stratégy (právnička Deena byla hodně dobrá a Rob je sice vůl, ale talent se mu upřít nedá), hloupé silikonové blondýny, co se zvládly ohánět svou inteligencí, i když na kmenových radách snad nikdy nevyspelovaly správně jméno a navíc šlo o nejlépe manipulovatelnou holku snad v historii soutěže (Heidi), namyšlené, rozmazlené a líné modelíny (Jenna - tu bych fakt - být tam s nimi - flákla, že by se z toho nevzpamatovala), až po docela milé soutěžící (Christy, Butch nebo Matt). Zpočátku to vypadalo, že chlapíci se budou celou dobu bušit do ramen, jací jsou to machové, a diskutovat o zadcích svých soupeřek, ale záhy přišlo promíchání kmenů a byla to super jízda (i když teda Rob neustále tlachal o těch zadcích). Rob byl opravdu skvělý stratég a mastermind, ale když mluvil na kameru, tak byl taky na tečku... prostě to bavilo. Jen to mohl vyhrát spíš Matt. S vítězem nejsem spokojená vůbec, měla jsem na tu osobu averzi od prvního dne. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)
  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)

Reklama

Reklama