Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych chtěl dát nějaké sérii Kdo přežije 5* tak to bude určitě tato série. Souboj mužů a žen byl velmi poutavý i výsledky jednotlivých střetů a kontrast obou táborů tudíž se bylo na co koukat. A sloučení? tam se rozmohly intriky, spojenectví a zrady a to snad co rada to zrada či překvapení a to mnohdy milé jindy nemilé. Nikdo si nemohl být ničím jistý a mnohdy jedna neuvážená věta nebo výhra ve výzvě znamenala totální obrat ve hře. Oblíbení hráči? Butch, Rob, Christy a časem jsme si oblíbil Matthewa. Výsledek? Vítěz/ka si výhru určitě nezasloužil/a nebylo fakt za co bylo zde víc hráčů a hráček co udělali víc a měli vyhrát. Tudíž velmi kvalitní série, ale Kdo přežije není pořad, kteérmu jsem ochoten dát 5* ač na něj mnody s velkou chutí čekám a hltám každý díl. Tudíž silné 4z5 ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY........Jedna z mála sérií, která mě nebavila. Na jedné straně nadržení chlapci, kteří nejvíc času řešili, která holka má hezčí prsa nebo zadek. Na druhé straně banda holek, které jako první perou šátky místo stavby přístřešku (pak taky zmoknou že :D ).Dále nás neustále upozorňují na to, jak jsou krásné, mladé ...... Vítězka mě nenadchla, trošku mi vadilo její sobecké jednání (např. aukce - každý soutěžící má nějakého příbuzného či kamaráda, o kterého se třeba bojí, o to není jeho touha po dopisu menší než Jenny). Oblíbenci: Butch, Matthew a Christy ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! To byla řada! Dlouho mi trvalo, než jsem si našel člověka, kterému bych nejvíce fandil, ale na druhou stranu je tohle řada, kde jsou hodně příjemní soutěžící a tak sem tady fandil téměř každému. První řada, kde se kmeny rozdělily podle pohlaví a já, jako zástupce mužského pohlaví jsem od začátku fandil chlapům. Na začátku mě to hrozně štvalo, protože soutěže jak o odměnu, tak o imunitu byly celkem nenáročné a spíše dělané pro ženy. Pak tu byl příjemný zvrat, celkem brzo. Ke konci tu byli pěkné a složité soutěže, některé samozřejmě oddychové, ale jako jedna z mála sérií nabídla opravdu povedené a jedny z nejlepších soutěží celého Survivora. Postupně jsem si oblíbil Mattyho a tohle není řada, kde bych vyloženě nesnášel některého hráče. Na některé jsem si neudělal názor, jako třeba na Butche, pak tu byli hráči, kteří byli něčím otravní, jako Joanna svým zpěvem, Roger, který neuznával ženy jako rovnocenné soupeře nebo Rob neustálím žvatláním o ženském těle a o lhaní jiným hráčům, ale zas díky němu se tahle řada povedla. Dále tu byl třeba Alex, kterému jsem taky hodně fandil, ale pak na konci byl trošku namyšlený. Potom tu byla Christy, která se i přes svou vadu sluchu dostala dál, než jsem myslel a taky jsem jí fandil. Matthew byl označován jako blázen, ale pro mě to byl pohodový hráč, který se snažil nikoho nepodrážet a který se pustil do všech soutěží jako dravec a snažil se vyhrát každou z nich. Podobnou snahu jsem u ostatních neviděl. Ten by si podle mě zasloužil titul poslední Trosečník a navíc mi trochu připomínal mého nejlepšího kámoše :D ... Byla to jedna z nejlepších sestav, kterou jsem zatím viděl. Nejoblíbenější hráč: Matthew. S vítězem jsem spokojený, druhému jsem to ale přál víc :-) ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER, KTERÝ MŮŽE PROZRADIT, KDO BYL VE FINÁLOVÉ DVOJCE: Amazonie předvedla svou krásnou přírodu a přinesla další várku zajímavých přeživších. Série to byla zaručeně dobrá a to hlavně díky Robově skvěle promyšlené hře. Finálová dvojka byla trochu překvapením, ale čekal jsem nějaký takový zvrat. Přijde mi, že ty dva tou hrou proklouzli neviděni a neslyšeni. Spíš byly pro smích. Oblíbené postavy: Rob, Christie Nejméně oblíbené postavy: Daniel, Roger ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn série, ale jako obvykle, finále jsem nezachápal a vítěz mne naštval. Ach jo, proč to vždy vyhraje ten, komu jsem to vůbec nepřál?:( Smekám před Christy jak si se soutěží poradila i jako hluchá, a kromě toho to byla i s přehledem nejsympatičtější postava série. Btw. všichni tu chválí Roba a jeho strategické schopnosti... no, dle mého si to naopak místy podělal, protože v poslední třetině soutěže začal zbytečně zmatkovat. Oblíbenci: Christy, Butch Neoblíbení hráči: Jenna, Rob, Heidi Kočka série: Jenna ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)

Reklama

Reklama