Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ultimátní zábava, a to především díky jednomu z nejlepších strategických hráčů a zároveň jednomu z mých největších oblíbenců, Robovi C. Série nabízí vše, co je třeba - od divácky zajímavé lokace, přes výtečné twisty, a to jak ze strany produkce (výběr hráčů do nových kmenů byl mnohem zajímavější, než pouhé náhodné tahání šátků), tak ze strany hráčů (první a doposud (od první až po 26. sérii) jediné, pokud mne paměť neklame, přenechání individuální imunity v rámci strategie, která se posléze vyplatila) po především vynikající casting. A jako sladká třešnička na dortu - jedny z nejvtipnějších zpovědí při hlasování (obzváště díky Robovi). Favorit: Rob; Oblíbenci: Deena, Christy, Matthew; Prudiči: Roger, Joanna. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku sice žádná sláva, ale po sloučení jsem se začal parádně bavit, když vždycky vypadl ten, co měl nejvíc keců jak je nejlepší, nejdůležitější a má vše ve svých rukou, načež jsem se vždy pěkně zasmál překvapeným výrazům. Na survivorovi je důležité, abyste měli komu fandit. No a díky tomu, že můj favorit/ka skončil/a 2. Jsem rozhodně spokojen! Navíc scéna kdy Jeff jede přes kus oceánu na vodním scooteru s hlasy je bžunda :D. ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Po trošku nudnějším Thajsku naprosto dokonalá řada..Kráásné prostředí, spousta zajímavých a napínavých okamžiků, krásná řada. Opět úžasná hudba, Jeff Probst, a pár skvělých komických okamžiků..Skvělé rozdělení kmenů, samozřejmě jsem fandila holkám..Byla tam spousta lidí kteří mě nezajímali a nevšimala jsem si jich , vyjádřím se jen k těm "nejdůležitějším"..Mezi mé oblíbence patřila Christy, která i přes její vadu sluchu dostala tak daleko a vyletěla neférově, Deena (to byl asi stejný případ., taky vypadla neférově) ale kmen vedla skvěle..Jennu už jsem znala z All stars takže jsem jí fandila, a jsem ráda, že se stala vítězkou..Mladá, namyšlená modelka ale vcelku vychytralá a vyhrála pár zasloužilých imunit..Poslední můj oblíbenec byl Matthew, který byl neuvěřitelně šikovej, silnej a pěknej :)), žádnej podrazák ani namyšlenec, ale upřímnost sama..Mezi mé neoblíbence patřil Rob, který byl sice vychytralej, ale jinak naprosto ... To je k téhle řadě asi vše..Jeden z nejlepších okamžiků bylo vyhoření tábora, Mattheweovo broušení zbraní a střílení lukem atd.. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. V každé sérii jsou sexy holky a namakaní chlapi. Otázkou tedy zůstává, proč je pouze tato série od začátku plná erotického dusna a neustále se řeší, kdo by na koho skočil, když v těch ostatních jsme se dočkali maximálně pár cudných objetí. Komu by to však vadilo, když se vše nese v duchu legendárních Amazonek, které skvěle zastupuje úderné dívčí trio Heidi, Jenna a Shawna. Rozdělení na může a ženy vždy rád přivítám, protože je mi jasné, že budou padat stereotypy a mača budou dostávat na prdel. Bylo tomu tak i tady a já se zase mohl potrhat smíchy. Zatímco jsem si užíval sledování dívčího tria, tak u mužů se pomalu začal probouzet velký stratég a bavič Rob. Jeho hlášky mě ničily s nebývalou pravidelností a to kouzelné lhaní mě bavilo víc a víc. Amazon je v mém žebříčku Survivoru hodně vysoko a může za to i vítězka, která byla mým favoritem od samého začátku. Favorit: Jenna, Oblíbenci: Rob, Heidi, Shawna, Butch, Dave. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když nehodnotím zrovna vysoko, uznávám, že Amazonie své kouzlo měla. Především nápadem rozdělit hráče na mužský a ženský kmen, což učinilo soupeření kmenů už od samého začátku mnohem zajímavějším. Divák se lépe orientoval a zároveň i bavil, trochu jinak, než je zvyklý. Osobnosti velmi výrazné, odlišné, zajímavé, i když ne zrovna úplně inteligentní. Mým oblíbencem se stal na plné čáře Rob, protože mě opravdu hodně bavil svými hláškami a poznatky o hře (dokonale ovládal psychologii hry) a zároveň měl jako jediný výborné vyjadřovací schopnosti. Neoblíbenými se stala náboženská fanatička a pak ta tupá bloncka Heidi, která postupem hry vypadala jako zubící se kostra, na kterou někdo omylem nalepil silikonová prsa - opravdu to nebyl hezký pohled. Vítěz/vítězka byl/a pro mě zklamáním. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)

Reklama

Reklama