Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Historicky první all star řada už ze svojí podstaty skýtala obrovský potenciál. Ten bohužel nenaplnila z prostého důvodu. Cast nebyl stoprocentně obsazený lidmi, kteří doopravdy rozumí hře a umějí hrát, ale především výraznými osobnostmi. Proto je hned několik míst vyloženě vymrhaných. I přesto nabízí uspokojivou jízdu, která je díky mezitím navázaným přátelstvím některých soutěžících bolestně osobní. Několik momentů a nápadů (rozdělení na tři kmeny) je pak opravdu památných a skutečně stojí za to. Vítěz: 4* - tichý našeptávač a zakladatel pořádného coattailridingu, metody divácky nepopulární a pro většinu nudné, ale ve správných případech extrémně účinné. TOP 20: Amber Brkich, Rob Mariano, (již dřív jmenovaná) Jerri Manthey. Oblíbenci: Jenna Lewis ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Moje velká očekávání od první All-Stars série byla naplněna. Z 18 soutěžících bylo hned 10 mými velkými oblíbenci už v předchozích sériích. Většina musela změnit styl hry, takže hodně oblíbenců mě trošku štvalo, ať už za to mohli sami (Tom, Jenna L.) nebo je k tomu dohnali ostatní (Ethan, Colby). Zároveň se ukázalo, ke kterým hráčům mám i přes všechny ty změny nejblíže. Je to především Jenna M. Jakmile začala přemýšlet o odchodu, byl jsem docela naštvaný, jenže pak jsem si uvědomil, že je jedna z mála, která upřednostňuje ty skutečné hodnoty. Jeden z nejsilnějších okamžiků Survivora dokončila černá obrazovka s hrozně smutným sdělením. Několik minut jsem se nemohl pohnout. Dalším byl jednoznačně Rupert, který si i tady zachoval status dobráka. Mým favoritem byl však Boston Rob, největší frajer Survivora. Dominoval v soutěžích i strategii, udělal několik velkorysých gest, sbalil Amber a nebýt hloupých urážek ostatních, tak z toho vyšel jako poslední mohykán. Překvapením pro mě byl Rich, kterého jsem příliš nemusel v Borneu, ale tady si to opravdu neskutečně užíval a jeho póza "Mega už mám a jsem král Survivora, takže vše ostatní mám v prdeli" mě hrozně bavila. Favorit: Boston Rob, Oblíbenci: Rupert, Jenna M., Amber, Richard, Kathy. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nejlepší řada Survivora ze všech. Sledoval jsem ji, tak jak se má, hezky po prvních sedmi sezónách, bez znalosti těch dalších. Už od Markéz jsem se viděl v Bostonu Robovi (ačkoliv to jsem nejspíš výjimka), proto mě průběh velice potěšil. Řada má asi šest vrcholně památných momentů a je nejspíše emocionálně nejvypjatější sérií ze všech. Všechny hráče už zná správný fanoušek z předešlých řad a každá kmenová rada je pro diváka těžkou zkouškou nervů. Je fakt, že u pár soutěžících by se dalo spekulovat, zda sem patří (ne všichni z oslovených také chtěli a mohli), ale celkově se cast povedl výborně a u žádného ze soutěžích se nedá říct, že by byly ve svých původních řadách nevýraznými figurami. Samostatnou kapitolou je pak vyvrcholení soutěže během reunionu, které nemá v Survivoru obdoby a konečný výsledek celé sezóny se stal vlastně nepříliš důležitou věcí. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší hvězdy z prvních sedmi sérií jsou zpět a je to opravdu jedna velká show s celou řadou velkých hráčů. Při takovým množství oblíbenců bohužel dost často zamrzí jejich vypadnutí, ale co se dá dělat... Určitě bych tuhle sérii zařadil do TOP 5, protože je opravdu po celou dobu na co koukat. Úsměv na tváři jsem měl po celou dobu sledování a opravdu jen výjimečně se naskytl moment, který by mi vyloženě vadil (crazy Sue). Skvělá zábava, místy strhující podívaná, solidní strategická hra od několika hráčů (hlavně tedy od jednoho že), no a ten románek? Tomu se ani nechce věřit, že to nebylo připravený dopředu. Prostě série, která opravdu stojí za to. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahující spoiler! Snad nejemocionálnější a nejvypjatější řada vůbec. Opravdu chvílema hodně drsné, jako třeba závěrečná kmenovka. Nemůžu o této sérii ale říct nic špatného, i když nebyla podle mých přestav. Byli zde ti nejoblíbenější a největší hráči z prvních sedmi sérií a díky tomu se na to docela dobře koukalo. Moji oblíbení a neoblíbení se moc nezměnili. Nejoblíbenější hráči: Rupert, Lex. Nejméně oblíbená hráčka: Shi-Ann. Fandil jsem Saboze, zase špatný výběr :D Opět lituju toho, že jsem se nejdříve díval na 20.sérii, jinak jsem si tuhle sérii mohl užít víc. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můžete být všichni v klidu a číst; budu jeden z mála, co tu na zadku nemá namontovaný spoiler. Podívejte, že na význam slova ´hra´ zapomínají soutěžící v zápalu boje o přežití bych ještě jakžtakž pochopil. Aspoň měly kmenové rady říz jako nikdy předtím. Ale že ani spousta lidí tady, co na to všechno jen čumí doma z gauče, nedokáže přenést přes srdce herní lži a intriky, které se jich notabene osobně vůbec netýkají...to je k smíchu i k pláči zároveň. Každá hra má vzbuzovat emoce a vášně, z tohohle pohledu je All Stars řada povedená, jako možná žádná jiná. Kvůli spoustě momentům se stala legendární, stejně jako se pro mě stanou legendární plky některých zdejších expertů na morálku. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravdou, že hvězdní hráči nenaplnili úplně očekávání,ale přesto bavili, např. mě Lex i vč. svého památného excesu, a pak se tu objevil do té doby nepříliš hvězdný Boston Rob, který poprve divákům předvedl, jak by se měla tahle hra hrát - chytře a fyzicky až na krev. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoiler: Užívala bych si to mnohem víc, kdyby Rob s Amber vysmahli hned na začátku, hlavně kvůli Robovi, který mě naprosto neuvěřitelně lezl na nervy úplně vším, jsem z toho byla dost otrávená. Ale přesto to byla jedna z těch lepších řad. 4* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsazuje SPOILERY***Celkem 82%***TV/// Soutěžící 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: první návrat hvězdních soutěžících, je tu několik mích oblíbenců (Rob C., Shii-Ann, Rupert a Ethan), a hodně výrzných nebo kvalitnách hráčů, bylo taky zajímavé sledovat jak se budou k sobě chovat soutěžící, kteří se už znají, v tomto směru jsem byl zvědav kam to dotáhne trojice Lex, Ethan a Tom, rozdělení do tří kmenu bylo z počátku fain MÍNUS: dokud jeden kmen nezačal mít výrazně navrch a posledních 9 soutěžícich se skládalo převážně z jednoho kmenu, vadili mi i někteří otravní herci (Jerri, Sue) a taky brzské vypadnutí Roba C., který by se herně Boston Robovi rozhodně vyrovnal, Rupert tentokrát nezazářil tak jako prvně a relativně rychlé vypadávání silných hráču mě mrzelo, chtěl jsem je vidět spolu soupeřit až do konce./// Shrnutí: Hvězdné obsazení vždycky přináší velkou naději na výbornou hru a tedy skvělou podívanou. Začátek opravdu vypadal slibně. Jenže průběh mě tolik neohromil. Boston Rob jednoznačně ovládl hru, dokonce na začátku vyřadil svého nejchytřejšího soupeře Roba C a pak se jeho kmeni pořád dařilo, takže nebyl už takový problém to dotáhnout do konce. Přesto že to tedy mohlo dopadnout lépe. Nejedná se o špatnou sérii. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Coly, Ethan, Tina. Vítězství: Spíše nepřeji. Oblíbenci jsou zpět, ale už od samého začátku hry se stávají terčem, protože kdo by chtěl, aby se znovu probojovali až do finále? No, nikdo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších řad, která brutálně začala a poté to bylo horší a horší. Až se nakonec došlo k nepochopitelné finálové dvojici. Soutěžící byli asi pořádní kreténí, když nevyužili mnoha šancí k rozdělení finálové dvojice. Ke konci tedy začala být soutěž brutálně nezajímavá. A moje hodnocení neovlivní ani věštecké schopnosti a následná smrt rodinného příslušníka jednoho ze soutěžících. 3* ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY!!! Pro mě osobně příliš průměrná série, ačkoli se jedná o hvězdnou. Kdybych předtím neviděl takový série jako Cook Islands, Samoa, Tocantins, Palau apod., tak bych ji asi vynášel do nebes, ale bohužel jsem už viděl skoro všechno a tuto sérii jsem si nechal vlastně na konec, tak prostě nejsem nejspokojenější. Boston Rob kraloval takovýmto způsobem i v Redemption Island, kde však hráči ocenili jeho komplexnost a navíc tam byl bláznivý Phillip, takže jsem se u každého dílu neskutečně bavil. Tato hvězdná sezóna prostě nemá dostatek zajímavých momentů, abych ji mohl hodnotit lépe. Nejlepší část celé série je paradoxně až Reunion show, kde emoce pěkně vygradovaly. ()

Bowser 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedna z nejlepších řad Survivora. Tolik emocí, zvratů, podrazů...opravdu se bylo na co koukat. Rob a Amber byli už od 10. dílu jasným párem, avšak to, že ji požádá v živém vysílání o ruku jsem fakt nečekal. Největší show dělali Rupert, Richard, Tom a samozřejmě Amber s Robem. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lákavá to řada. Ovšem někdy mi přišlo, jako by někdo ty lidi režíroval, říkal jim, co mají říkat, pořád měli všichni na zádech terč a kudly v zádech a podobně :). Každopádně opravdu se vyplatí, když sledujete Survivor, v té době nechodit na internet, nehledat, nezkoumat, nic, protože pak budete mít, jako třeba já ohromnou radost, že situace, která nastala v roce 2004, pokračuje s několika bonusy i v roce 2014 a pokud vše dopadne dobře, bude i nadále. Kdo viděl, nebo uvidí, jistě mi porozumí. Výhru bych přála umístěné(mu) na druhém místě, ale zklamaná pochopitelně nejsem. V reunionu si pak CBS připravila ještě jedno překvapení, a výsledek mě potěšil maximálně! ()

Reklama

Reklama