Reklama

Reklama

Kdo přežije - Palau

(série)
  • USA Palau
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Desátá řada úspěšného amerického pořadu se natáčela na ostrově Koror. Tento ostrov spolu s okolními ostrůvky tvoří stejnojmenný spolkový stát Koror, který spolu s dalšími 15 státy tvoří federativní republiku Palau. Souostroví Palau leží v Tichém oceánu asi 500 km východně od Filipín. (obivan568)

Recenze (64)

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní série chvili mi trvalo než jsem si oblíbil nějaké hráče (po pár dílech to byla Stephenie a Tom) a celkově byla tato série vcelku nudná s několika velmi zajímavými momenty (žralok, kvalitativní rozdíl mezi Koror a Ulong, vypadnutí Iana, atd..) což celkově neochránilo tuto série od řekněme průměrnosti. Jsem rád, že série dopadla tak jak dopadla a to finále byla opravdu jen formalita hráč/ka která/který táhne svůj tým od počátku hry vs. tupá/tupý hráč/ka, který/která se jen celou hru veze a sem tam se i urazí, či někoho pomluví a nakonec se staví do role svatého/svaté a kydá na závěrečné radě hnůj a ani nemá argumenty na dotazy proč si zaslouží vyhrát a mele jen kecy o své "super hře". Průměrná 3z5 ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem fajn série, s docela zaslouženým vítězem. Popravdě, kdyby vyhrála ta osoba, co nakonec skončila na 2. místě, tak už bych asi na Survivora zanevřel... Nicméně o dost více jsem to přál osobě, co skončila 3. Ale bohužel, během posledních 2 dílů se dopustil úplně zbytečných chyb, důvěřoval nepravé osobě...Jedna ze sérií, kde se casting vydařil. Oblíbenci: Ian (především), Tom, Angie, Stephanie Neoblíbení hráči: Coby, Katie, James Kočka série: Jenn ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Hned na začátku to podělali nespravedlivým vyřazením dvou soutěžících, tenhle krok se autorům hodně nepovedl (hlavně že tam měli poprvé 20 soutěžících). V celém průběhu hry se příliš věcí, které by mně utkvěly v paměti, nestalo. To nejzajímavější je určitě dominance jednoho kmene a naprostý rozklad toho druhého. To bylo hodně zajímavý. Kmenový rady stály taky mnohdy za to. Nejoblíbenějším hráčem se pro mě stal Bobby Jon z Ulongu a dvojice "otec-syn" Tom a Ian z Kororu. Škoda, že Ian vzdal nejdelší soutěž ze všech, finále mohlo být zajímavější. Jinak mi tam do oka moc soutěžícíh nepadlo. Nejvíc na odstřel byly v týhle sérii ženský - Janu, Caryn, Katie, Kim - tyhle jsem teda moc nemusel. Naopak klobouk dolů před Steph, jednou z nejzdatnějších žen ve výzvách. S celkovým vítězem jsem vcelku spokojený. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bacha na Spoilery. Čtěte pomalu a opatrně! Celkem solidní série, kterou vyhrál můj favorit - hasič Tom. Vůbec poprvé jsme byli svědky totální destrukce jednoho z kmenů, což bylo fajn. Některé výzvy byly opravdu velmi drsné. To bych se zapotil i já. Bohužel už se mi seriál takovým způsobem okoukal, že už asi jen těžko někdy vytáhnu více než 3*. Přesto se těším na další sérii. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Tak tohle byla docela jízda. Sice mi moje oblíbence vyházeli docela časně, ale i tak skvělá řada. Kororové dokázali s Ulongama pořádně zametat a nedali jim jakoukoli příležitost na přežití. S vítězem jsem opět nespokojen :D . Oblíbenci : Angie, Coby, Stephani --- Nejméně oblíbení: Tom, Ian, James ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Tato série je dodnes jediná, kdy nedošlo ke sloučení kmenů.  Série byla také první, která měla na svém začátku 20 soutěžících. (Hidan)

Reklama

Reklama