Reklama

Reklama

Bigfoot: The Lost Coast Tapes

  • Velká Británie The Lost Coast Tapes
Trailer

Obsahy(1)

Sean Reynolds (Drew Rausch) je vysoko uznávaný investigatívny novinár, ktorý hlboko verí v nadprirodzeno. Táto dôverčivosť sa mu však vypomstí, keď v jednej epizóde jeho reality show s vysokou sledovanosťou, ktorá sa zaoberá paranormálnymi javmi, sa príde na to, že celá scéna je iba podfuk. Osudný prešľap novinárovi zničí kariéru, no on sa nevzdáva. V správach uvidí reportáž o lovcovi príšer Carlovi Drybeckovi (Frank Ashmore), ktorý tvrdí, že vlastní telo mŕtveho yetiho. Sean je presvedčený, že Drybeck klame a rozhodne sa vytvoriť novú reláciu, ktorá odhaľuje podvody súvisiace s predstavami ľudí o nadprirodzených javoch. Zhromaždí svoj starý filmový štáb a vydáva sa na Stratené pobrežie v Severnej Kalifornii, kde má dohodnutý rozhovor s Drybeckom. Sean je svojím presvedčením o nepravdivosti príbehu až posadnutý a vsadí celú svoju kariéru i životy jeho dokumentárneho štábu na preukázanie toho, že Drybeckovo tvrdenie o existencii príšery je lož. (Incantator)

(více)

Recenze (10)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak nic, nejlepším letošním lesním found footagem hororem je stále s velikým náskokem Evidence. The Lost Coast Tapes lákaly především na záporáka, který se v povedených hororech příliš nevyskytuje - na Bigfoota/Yettiho/Sasquatche. Co ale z toho, když víc než polovina stopáže je opět nezajímavou nudnou podívanou, navíc s velmi špatnými herci, takže to celé nepůsobí ani trochu autenticky... Slabota. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto zabolelo, zase pekný plagát, zase sračka. Skupinka kamarátov sa vyberie do lesov nakrúcať šou o Bigfootovi. Takže: Nakrúcanie, drísty, divné zvuky, drísty, stopy v piesku, drísty, prechádza po lese, drísty, hádky a akonáhle sa to prehuplo do druhej polovice, bolo mi jasné, že MOŽNO sa niečo začne diať posledných pár minút pred koncom. A bolo to naozaj tak, akurát že zase bolo hovno vidieť. Krik a pobehovanie po tme, to mám najradšej. Takmer odpadový film, ktorý ma opäť raz poriadne nasral, zmazať a zabudnúť. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný found footage, ktorý mi svojou zbytočnou ukecanosťou pripomenul nedávny nepodarok Tape 407. Tento je však o niečo lepší a rozumnejšie natočený, takže človeka hneď nerozbolí hlava. Novinárska grupa sa vyberie do kalifornskej oblasti Lost Coast preskúmať fámy o Bigfootovi, keďže práve odtiaľto pochádza najviac hlásení jeho výskytu. Pri filmovaní s miestnym lovcom z toho majú najprv zábavu, no neskôr v noci zistia, že niečo nebezpečné sa tu naozaj potuluje. Asi 70% filmu je nuda a zbytočné denné rozhovory, ktoré hororovému divákovi vlastne nič neponúknu, nočné zábery sú na tom lepšie a kto sa sústredí, niečo uvidí. Finále je už v rámci FF slušné, len podobne ako celé mystérium ostane bez odpovedí, čo je škoda, keďže tu bolo pár dobrých nápadov a pomerne zaujímavý twist v úplnom závere. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upřímě jsem čekal daleko větší průjem. FF jak jsem už asi 100x říkal mám rád, jjsou to asi jediný filmy které mě sem tam vystraší, tady se tomu sice vůbec nepodařilo ale čekal jsem daleko větší průjem, už jen proto že Bigfoot FF natáčí pomalu každý blbec. Na tenhle film jsem čekal asi rok, zaujal mě obal od dob kdy jsem zjistil že se film natáčí. Nakonec cítím zklamání ale rozhodně ne nějak velké. Herci jsou sice nesympatický ale jakž takž hrajou, konec je dementní a vůbec jsem nepochopil co má znamenat(Mimozemšťani?) Ale největší výtka jde k úmorné první půlhodině kde se nic neděje. Sice se tvůrci snaží seznámit s postavami což moc FF nedělá ale je to takové zbytečné. Ale postupem času jsem se k filmu prokousal a byl celkem spokojen. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Další legenda která nepřesvědčila tohle je tak skvělé téma na film, prostředí všechno okolo by se mělo využit ale tohle snad ne prostě škoda. Když už se příště vrhnete na chlupáče trochu zapřemýšlet. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

...o malinkatý chlup lepší než trapný Willow Creek, ovšem jeden malinkatý chlup ještě nedělá hustý porost! Jediné co zájemce o tento film musí zaujmout je parádní poster. Ovšem film je mimo. Opět nádech Záhady v Blair a opět nefungující herci bez špetky talentu :-( 3% ()

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

,,It's not a Bigfoot. It's not a Bigfoot." V pár momentech solidní atmosféra, ale je to přesně ten typ nevýrazné táhlé found footage, která se snaží diváka šokovat, ale vždy to dopadá stejně, posledním záběrem na onoho záhadného tvora. ()

tXtX 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo ozaj zlé. Po Sánchezovom Exists (ten ma bavil) som to s Bigfootom skúsil ešte raz vo Willow Creek, ktorý bol výrazne slabší.. no ale takýto kopanec do gulí som do tretice nečakal. Jeden z najhoršich FF čo som videl. Postavy tak iritujúce a trapne zahraté, že som sa za nich doslova hanbil (toho kudrnáča som chcel zabiť).. A to rozuzlenie na konci ma pobavilo.. doteraz nemám šajnu čo za ksicht nám v to poslednej sekunde režisér ukázal, ale vtipné to bolo, to určite. ()

Reklama

Reklama