Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh odvážného mladíka Devona Milese, který chce dovést svou školní kapelu k vítězství. Sám je tím nejtalentovanějším bubeníkem, jaký kdy byl, ale velmi brzy zjistí, že cesta na vrchol vyžaduje víc než nadání. A co teprve když mu hlavu zamotá láska? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $56,399,184Tržby Celosvetovo $57,588,485 ║ Na prekvapenie to má veľmi dobrý náboj, či už po navodenej dramatickej stránke, či aj ľahkom romantickom nádychu a hlavne po hudobnej stránke. Kde je veľmi dobrá hudobná choreografická razancia, týchto školských kapiel. Výborná oddychovka. /70%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jaké je sobotní ráno s Rozjeď to? Plné rytmu, skvělé hudby, bubnů, které jsem si zamiloval, hromady tanečnic a hudebníků a v neposlední řadě s oddechovým a velmi příjemným filmem o tématu, které je pro Česku velkou neznámou. V Americe je holt všechno jinak a jejich tradicionalismus šahá tak maximálně 100 let zpět, ale o to mají více "zajímavostí" pro cizince. Možná není na první pohled poznat, zda je armádní výcvik horší než chození do univerzitního kapely, ale kdo si myslí, že opravdové souboje jsou jen na válečném bojišti, možná hodně rychle změní názor a to příjemný způsobem. Necelé dvě hodiny hudby, kterou jsem snad v životě neslyšel s líbivou choreografií, slušnými herci a v neposlední řadě s trochou patosu. Kdo chtěl něco jiného? ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný bubnový filmeček, který je nenáročný, hudebně zajímavý a ani chvílemi nudný. Tradiční happy end nemůže chybět. Na sobotní ráno, po večeru plného hororů, docela kvalitní oddychovka. :-) ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru naprostý průměr, který nenadchne, ale ani neurazí. Klasický příběh o chlapci, který si uvědomí priority a dotáhne díky svému nespornému talentu hudební sbor až do finále velké soutěže o padesát tisíc. Drumline nemá žádná esa v rukávu, jede přesně dle starého známého schématu, přesto však solidně zabaví. Ano, přiznávám, není to žádná pecka a nejspíše na tento snímek brzy zapomenete, ale pokud se nudíte a nemáte co dělat, je to jedna z věcí, která vám pomůže z nudy ven. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nick Cannon - (Devon Miles) +++ Zoe Saldana - (Laila) +++ Orlando Jones - (Dr. Lee) +++ Leonard Roberts - (Sean Taylor) +++ Hudba: John Powell ++++++++++++++++ Vynikajuca choreagrafia, kamera, paradne bubnovanie. Pät hviezdiciek netreba brat vazne, je to len moje subjektivne hodnotenie, predsa len je to film pre specifickeho divaka......29.06.2008 ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný film z netypického prostředí, který ale rozhodně stojí za to. Neznám žádný jiný film, který by byl založen na dění v univerzitních pochodových kapelách. To je určitě rarita a vítaná změna mezi velkým množstvím jiných filmů ze školního či univerzitního prostředí. A musím říct, že tenhle film funguje skvěle. Měl jsem obavy, že se budu nudit, ale místo toho jsem zaujatě sledoval film. Bál jsem se také, že mi bude vadit černošské osazenstvo filmu, přece jen tam bylo černoššských herců až příliš. Ale naopak, hodilo se to do toho příběhu a rozhodně to je příjemné zpestření. Prostě skvělý výběr tématu pro film a skvělý nápad s česnošskými herci. Já jsem byl spokojený a tenhle film mne velmi příjemně překvapil. Dávám čtyři hvězdičky s konstatováním, že originálních filmů z nám neznámých prostředí není nikdy dost. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Z toho bubnování mi už šla hlava kolem, bylo to až přespříliš hlučné. A až moc průměrné a ještě více průhledné. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +dobrá herecká sestava (Cannon+Roberts+Jones), je to něco co tu ještě nebylo, zajímavá rytmická hudba -hudba mohla být ještě ráznější/// Tak tento film by se klidně mohl zařadit do žánru sportovní a hudební. I když tyto prvky jsou jenom okrajové a především se jedná o drama, nebál bych se tento film takto žánrově rozdělit. Protože co je muzicírování? Je to školní hudební zbor v akci? Nebo se to dá zařadit do sportovního odvětví? Protože různá klání a soutěže nás v tomto snímku taky čekají. Jistej jsem si jen tím, že něco takového jsem viděl poprvé. Docela mě to ale chytlo a bylo to zajímavá ukázka toho čím se amíci zabívají. To že se příběh soustřeďuje na chlapce, který je hlavou trošku v oblacích, navíc je zamilovaný a rozhodně má talent, beru jako dobré zpestření. Rozhodně mě zaujal a prožíval jsem to s ním. Takže to rozjeďte!/// Celkem 74%/// ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Nesuďte mě hned, když řeknu, že sem chtěla dát 4. Hned to vysvětlim. Ten rytmus, ten zvuk, ten um, ta dynamika, ten projev a navíc s předvedenim takovejch kreací, že se tají dech. Přesto to ale byli vesměs hopeři a americkej nádech se nezapřel, ani kdyby chtěl. ()

sta 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě to moc. Kdybych hodnotil filmový věci, tak spíš průměr, ale ta hudba byla prostě neskutečná a hlavně: ty přehlídky byly fakt skvěle nasnímaný. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Toto je pro mě dost nepochopitelná záležitost. Celej ten zábavnej podnik (americký fotbal [baseball, či ragby - vlastně ani nevím, co to tam sportovali], tanečnice, roztleskávačky, atd.) a pak jakýsi bonbón v podobě bezva kapely nakonec. Já jsem si ani nevšimla, že by se na tý VŠ někdo něco učil. Kapela byla fajn, hráli bezvadně - ale pro koho a proč??? Co budou dělat, až dostudujou? ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Skvelé prostredie univerzitných školských kapiel. No ten Devon bol nehorázne excentrický, aj keď časom sa aspoň trochu uvedomil. Ale aj tak si ma veru nezískal, aj keď už prijal akúsi pokoru, tak či tak tá suverenita bola iritujúca. A neviem prečo tak strašne do popredia školských kapiel v tomto filme pchali sekciu bicích nástrojov, ktoré síce udávajú rytmus ale sami o sebe pôsobia viacmenej monotónne. Mňa osobne vždy viac zaujmú tie dychové nástroje, ktoré sú akoby srdcom kapely (tie bicie sú skôr jej pulzom). A asi každému bolo už od začiatku jasné kam celý tento film speje, no a hoci to už vyzeralo, že to bude bez klišé, avšak napokon predsa len na záver zavítalo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudna US zlatanina, ktorej chyba vsetko podstatne : sportovy duch, herci, poriadna rezia, scenar. Charles Stone III. je len reziserska lama, to viem po pozreti toho filmu naisto. 10 % ()

Reklama

Reklama