Reklama

Reklama

Poté, kdy o sobě dá vědět nechvalně známý tektonický zlom San Andreas a vyvolá v Kalifornii zemětřesení o síle 9 Richterovy stupnice, vydávají se pilot průzkumného a záchranného vrtulníku (Dwayne Johnson) a jeho bývalá manželka, s níž již delší dobu nežije, na cestu z Los Angeles do San Francisca zachránit svou jedinou dceru. Ale jejich složitá cesta na sever je pouze začátek. A když už si myslí, že to nejhorší už mají za sebou... tak velké drama teprve začíná. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Baywatch beriem všetkými desiatimi, ale ostatné nech si fakt strčí do riti. Chcem aby hral v Predátorovi, Expendables 4, FF8 väčšiu úlohu a nech natotčí nejaký stredný sólový akčný film. Kým je v kurze. Na robenie srandy so seba samého ešte bude mať čas.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ywo666

Baywatch, San Andreas 2, Journey to the Center of the Earth 3.

A na stare kolena, ked bude mat Rock uz ovisnute prsne svaly mu dôjde, ze by este mohol natocit nejaky akcny film.

Ani v serii F&F sa uz prilis nevyskytuje.

na příspěvěk reagoval ywo666

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Točí to na píču stereotypně sice to vypadá velkolepě, ale v 2012 mi bylo úplně ukradený co se na plátně děje.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Dúfam, že to bude bez Rocka. Lebo ma fakt serie, že stráca vo vrcholovej forme čas s takýmito filmami, kde žiadneho svalovca netreba.

na příspěvěk reagoval Lacike

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Jako blockbuster to celkem fungovalo ale ve všech ostatních ohledech to ztroskotalo tak jako ta nákladní loď před kterou tam na té vlně tsunami kličkovali.

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

S tazkostou som daval tretiu hviezdicku nakolko tema tohto filmu je uz natolko vycerpana, ze uz fakt nie je co ponuknut. Tretiu hviezdicku si mozem ospravedlnit uzasnymi efektmi nesucimi sa vacsou castou filmu.

vlcince

vlcince (hodnocení, recenze)

Pri spustení americkej vlajky z mosta som sa už musel začať na plnú hubu smiať. :D

Film som dopozeral iba kvôli Rockovi a jeho "dcéry" s jej dvomi maličkosťami, ktoré tak hrdo vystavovala.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Tak nemáme se o čem bavit především proto, že jsi mi zatím nepředložil jediný důkaz. Vše je založeno na tom, že vy věříte a když se člověk zeptá na důkaz, je mu vysvětleno, že důkaz poskytnout nemůžete, protože v tom brání to či ono. A o církev tu vůbec nejde mimochodem.

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

je jediný bůh a tím je matka příroda. Kdo stvořil zemi?? stromy, lidi, zvířata?  vše jak funguje, už jen lidské tělo, embrya jak se vyvíjej až v malýho človíčka. Vše zlé co jí uděláme nám vrátí, povodně, hurikány, tornáda, požáry . 

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Většina toho co jsi řekl, že "křesťané věří" je v rozporu s křesťanskou vírou.

Stejně tak pokud jsi nepochopil princip svobody člověka a vidíš Boha jako někoho kdo prostě MUSÍ zasáhnout, pak se nemáme dál o čem bavit. :)

Jelikož to nejsme já, kdo si tvoří Boha podle toho jak se mi líbí, ale jsi to ty, kdo tvoří Boha, kterého pak připíše křestanům, že oni v něj věří, tak jak si ty myslíš že věří. :)

Měl by sis přečíst Bibli, tam bys to našel vysvětlený celkem dobře. A tím myslím vážně si ji vzít a přečíst, a ne si poslechnout něco od křesťana, protože ten ti to může podat někdy tak, že bych ho fackoval i já.

Jo a v jiné diskuzi jsi mě spojoval s tím, že potřebuju nějakou katolickou církev, tak to vážně nepotřebuju. Jedna věc je církev Kristova, druhá věc je pozemská instituce, co všechno jenom podělá. Spousta lidí nevěří kvůli Bohu samotnému, ale nevěří právě kvůli náboženským institucím.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Wacoslav1

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Tak som to v zdraví prežil, zamiloval sa do Rockovej dcéry, ktorú spolodil ako 13-14 ročný a idem pozerať true detectives kde ukázala tie výstvané kozy. Lacova 1 hviezda je príliš prísna.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

No vidis. A mna dokazu Emmerichove filmy aj dojať. To sa mi pri trapne srandovnom San Andreas, kde zdochynaju ludia a vysmiaty Rock zachranuje svoju dceru nestalo.

Ani len scena so psom, ktory to prezije na poslednu chvilu tam nebola.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Vidíš nie som, kto ťa obvinil z prekrúcania a vytrhávania z kontextu :D Patríš medzi top 3 csfd spin doctorov :D

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Jo  Seagala hejtuju to nepopírám. Mám k tomu svý důvody. Ty zase hrozně rád vytrháváš věci z kontextu a překrucuješ si je k obrazu svýmu... Takže tak co jsme si, to jsme si :-)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ale my všichni tu přeci víme, že ti nejde o celek. Jak je v tom filmu něco, co můžeš nenávidět, loupneš tomu odpad. Jako třeba Zákon ulice se Seagalem, o kterým ses vyjádřil, že to to bylo docela dobrý,  ale dal jsi tomu odpad, protože tě sral ten rapovej záporák:))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, ywo666

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Wáca hejtuje Armageddon a Den nezávislosti, protože je emerická propaganda. A Pád bílýho domu se mu naopak líbí, že je to emerická propaganda:) V tom Milanovi aby se prase vyznalo:))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Abysme tu nezasírali diskuzi, tak jen krátce... Věřící tvrdí, že Bůh miluje každýho a je milosrdnej, atd... Když se tedy někdo logicky zeptá, proč je na světě tolik neštěstí, když  je Bůh milosrdnej, vy samozřejmě nevíte jak odpovědět, protože to co říkáte je v rozporu s realitou opravdovýho světa. Tak si vymyslíte blábol, že dal Bůh lidem svobodnou vůli. Tím z postavy Boha sejmete naprosto jakoukoliv zodpovědnost za cokoliv. Protože celý náboženství a víra jsou založený na tom, že něco nejde ukázat. Abyste nemuseli exsistenci Boha dokazovat, vymysleli jste si za ta léta poměrně masivní zásobu různých výmluv, který uplatňujete na ten či onen relevantní argument. PS: Pokud se malý hříchy sčítají, jak moc myslíš že budeš v pekle trpět za ty filmy, který kradeš na internetu???

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ainy

Já si to užil v kině a fakt jeden z nejnadupanějších zážitků roku. Odcházel jsem zcela uchvácen :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Protože Emmerich udělal z jednoho z mých nejoblíbenějších žánrů šaškárnu a taškařici, kde na pozadí katastrofy při který chcípne miliarda jsou všichni hrdinové vysmátý jak sluníčka na hnoji a hláškujou jak o život. Sorry, ale o tomhle starej dobrej katastrofickej žánr, tak jak ho mám rád opravdu nikdy nebyl.

na příspěvěk reagoval Lacike

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

přesně! Taky jsem se těšila, že tomu dám pět hvězd, protože jsem měla jasné tušení, že se prosměju do bezvědomí.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ainy

Je to Good film. Dámy si užijou namakanýho Dwaynea. Pánové zase jeho dcerušku z parádníma dudama. A všichni fanoušci akci (nepočítám kverulanty) si musí užít tu epickou a parádně přehledně natočenou destrukci. Já prostě pod 5* nemohl jít :-)

na příspěvěk reagoval Lacike, Ainy

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Víš co je tvůj problém? Tobě se nelíbí skoro nic. Nech si tady ten ručně vyrobenej avatar až do smrti. Na tebe ten kverulant fakt pasuje :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Bourneovský The Rock

Bourneovský The Rock

11.07.2014

Dwayne „The Rock" Johnson je momentálně na vrcholu kariéry. Letos ho sice uvidíme jen v Herculovi a seriálu Ballers, v příštích letech se ale vrátí jako Hobbs v Rychle a zběsile 7 i jako Roadblock v… (více)

Pod Rockem se zatřese země

Pod Rockem se zatřese země

16.10.2013

Dwayne Johnson jen nedávno dotočil historickou fantasy Hercules: The Thracian Wars a právě předvádí bicepsy na placu Rychle a zběsile 7 v režii Jamese Wana. Má ale v plánu několik dalších projektů, k… (více)

Reklama

Reklama