Reklama

Reklama

Poté, kdy o sobě dá vědět nechvalně známý tektonický zlom San Andreas a vyvolá v Kalifornii zemětřesení o síle 9 Richterovy stupnice, vydávají se pilot průzkumného a záchranného vrtulníku (Dwayne Johnson) a jeho bývalá manželka, s níž již delší dobu nežije, na cestu z Los Angeles do San Francisca zachránit svou jedinou dceru. Ale jejich složitá cesta na sever je pouze začátek. A když už si myslí, že to nejhorší už mají za sebou... tak velké drama teprve začíná. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (910)

Necrophobic 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo tak debilní ,že to muselo iritovat i amerikány s popcornem v pazourách. No tušil jsem to do předu ,takže záchvat vzteku u mě neproběhl. 2 hvězdy za sexy Alexandru Daddario a některé triky. ()

JohnnyV odpad!

všechny recenze uživatele

V téhle kravině je špatně úplně všechno: od debilních dialogů, naivit a rodičovských klišé (5x během hodiny slyšíte miluju tě, tati...já tě taky miluju, Blake) přes klasické krávoviny (holýma rukama vytrhnout dveře auta nikdy nebylo jednodušší) až po závěrečné titulky. Jedině snad efekty - za ně dávám jednu hvězdu. ()

hujerita 

všechny recenze uživatele

Čakal som že to bude vtákovina, ale až taká veľká, tak to teda nie. Na moje počudovanie mi Rock ani tak nevadil, ale ostatné áno na čele s mladíkom do ktorého sa zahľadela "Rockova dcéra". To bol neskutočný DEBIL. Efekty ma nejak neohúrili, takže ak by nebolo Rockovho ksichtu, tak to nepozerám vôbec. ()

floppy4 

všechny recenze uživatele

No ja som bol pravdupovediac príjemne prekvapený, síce príbeh absolútne hovnový a predvídateľný jak parlamentné voľby 2016, za to vizuál na päť hviezdičiek a atmoška super, vedelo to vytvoriť napätie a to be honest na konci skoro aj slzička ušla. Akurát, že aj keď je Rock super postavička pre film, ako herec je úplne naprd a z celého výberu postáv rodinky a anglických kamarátov suverénne najhorší výkon. ()

cica 

všechny recenze uživatele

Mária drahocenná, katastrofálny tento katastrofický film. Toľko klišé som nevidela ani v starých dobrých komunistických seriáloch. Už som len čakala, že popred tú vlajku preletí orliak bielohlavý. Ale zas keď niet vskutku čo pozrieť, tak na jedno pozretie sa to dá zvládnuť :) ()

Filmyx 

všechny recenze uživatele

Kupte si do kina dvojity popcorn a velkou colu, zapnete si telefon a tím, co před vámi na plátně bude bezet, se nenechejte rusit. Neprijdete vůbec o nic. ()

Cretinho odpad!

všechny recenze uživatele

Takto předvídatelný a typicky americký kousek jsem již dlouho neviděl! Jen některé noční můry: Vytrhnout dveře od auta zavěšený na vrtulník, auto které to vydrží do poslední chvíle a když se hrdinka dostane ven tak zrovna povolí pod kusem betonu, řítící se budova zrovna v ten nejméně vhodný čas (když před tím vydržela zemětřesení 9,5 a tsunami) a nejlepší kousek vyjetí vlny tsunami a VYHNUTÍ SE NA VRCHOLU VLNY OBROVSKÉ NÁKLADNÍ LODI....tak takto vypadá ODPAD a ztráta času!!! ()

ynteligent odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film, ma tak strasne stupidny, predvidatelny a jednoduchy dej, ze prekonat ho moze len zufaly herecky vykon hlavnej hereckej hviezdy Dwaeynea Johnsona, ktory zachranuje jedneho americana za druhym. Jedinym pozitivom je, ze tu obetovali celkom dost penazi na vizualne efekty, anegativom zasa ze na scenar uz akosi nezostalo. Vrcholom imbecility tohoto diela ktore dost neuspesne vykrada film Day after tomorrow je, ked čln klučkuje na vlne tsunami pomedzi padajuce kontajnery priblizne v 80 stupnovom sklone. Mozno tam tych volovin bolo viac, fakt netusim, niekde v polke som to vypol.....kravina jak hrom. ()

CampaHD 

všechny recenze uživatele

Ja nerozumiem len prečo.............Každý moment som sa pozeral do rúk, či nedržím ovládanie PS4, toľko patosu, zlého hrania, digifestu, klišoidných scén a všadeprítomné predpokladanie deja (čakal som len utopenú sestru ktorá pomôže ku záchrane tej staršej)......no zlé a zlé a zlééééééééé, hrúza hrúz....A Scenár? Nebavme sa už - percentá : 35 % ledva ledva. ()

BooThCZ 

všechny recenze uživatele

Amíkům se houpe pod nahama a Dvejnově filmové dcerce přeplněné triko. To ale takovým způsobem, že i kdyby ty padající mrakodrapy zdolal dvejník mocnou silou svých bicepsů tak si toho ani nevšimnu. ()

Baky88 

všechny recenze uživatele

Nevidět tento film v kině, možná bych i jednu hvězdičku ubral. Veškeré dobré na tomto filmu bylo v postavě Dwaynea Johnsona. A i to bylo bych řekl ze slabšího soudku. Katastrofák pěkný, efekty také super, ale lítání barákama na člunu, nesmyslné a přehnané předvádění. Katastrofické filmy mám celkem shlédlé, ale tohle bylo jeden z těch slabších, dobré hodnocení jen snad i z důvodů, že jsem osobně spoustu míst z filmu viděl vlastníma očima a dokázal jsem si to představit v reálném životě ()

mad.dog 

všechny recenze uživatele

Béčko jaxviň, ale rozhodně ne nudné, má tempo a hlavně prsa Saši Daddario. Popcornová zábava s Dwaynem, který hraje na pohodu a nehraje si na nějakýho charakterního herce. ()

AndreiRanger odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská chyba nastala už při určování druhu filmu. Není katastrofický, ale katastrofální... od první do poslední minuty. První scéna, je naprosto zbytečná a působí dojmem - natočili jsme to moc krátné tak tam něco přilepíme. Děj sám o sobě je jediná linie, u které už na počátku víte jak skončí... Největším zlem ve filmu ovšem zůstává tak příšerná neznalost problematiky záchranářství, chápání tvoření tsunami a zemětřesenní... A ikdyž chápu, že borec jako Dwayne je vlastně namistrovanější verze Chucka Norrise, to co ve filmu předvádí, by bylo moc i na Batmana se Supermanem v jednom. ()

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Bourneovský The Rock

Bourneovský The Rock

11.07.2014

Dwayne „The Rock" Johnson je momentálně na vrcholu kariéry. Letos ho sice uvidíme jen v Herculovi a seriálu Ballers, v příštích letech se ale vrátí jako Hobbs v Rychle a zběsile 7 i jako Roadblock v… (více)

Pod Rockem se zatřese země

Pod Rockem se zatřese země

16.10.2013

Dwayne Johnson jen nedávno dotočil historickou fantasy Hercules: The Thracian Wars a právě předvádí bicepsy na placu Rychle a zběsile 7 v režii Jamese Wana. Má ale v plánu několik dalších projektů, k… (více)

Reklama

Reklama