Reklama

Reklama

Alex Trebek moderuje slavný TV pořad s výjimečně dlouhou historií, v němž trojice hráčů uplatňuje svoje znalosti z dějepisu, umění, populární kultury a dalších oblastí. (Netflix)

Recenze (3)

Paity 

všechny recenze uživatele

Veliká klasika na poli americké soutěžní televizní zábavy. U nás se o ní bohužel neví. Občas se dá zahlédnout v některých US filmech nebo seriálech. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Tato americká vědomostní soutěž se vysílá denně už od roku 1974 a může nám svým konceptem připomínat bývalou soutěž Riskuj, kterou jsme vídavali na televizi Nova. Soutěží se na tři kola stejně jako v Riskuj a vítěz postupuje do dalšího pořadu společně s výhrou, kterou vyhrál. Rozmanitost otázek,které jsou ze všech oborů od kultury, sportu, geografie, historie ad. Od roku 1984 pořad uváděl moderátor Alex Trebek, který bohužel v listopadu 2020 umřel. Za mě 100% ()

DavidWark 

všechny recenze uživatele

Tak takové to bylo a pořád je! Daleko svižnější než novácká licence "Risk / Riskuj", která ovšem jednoho také přilepila v podvečerní hodinu k obrazovce a leckterého dokonce přiměla k účasti a výhře. Vyhraný obnos ve výši ročního platu se docela hodil, i když ho TV Nova poslala až po několika měsících :-). Mimochodem, Robert Redford natočil skvělý hraný film "Quiz Show" na motivy skutečného příběhu z pravěku těchto soutěží. (Residence Inn, Seattle, TV: ABC, 16.03.2024) ()

Reklama

Reklama