Reklama

Reklama

Děti kreslí písničky

(pořad)

Obsahy(1)

V animovaném videoklipu M. Procházkové zpívají zpěváci. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. | Kdybych se na to díval jako malé děcko, tak bych se docela bál. Navíc i ty písničky nejsou můj šálek kafe a to skousnu kdeco, ale tohle fakt ne! Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je nápad původní, ovšem rozhodně je dobrý. Chvályhodný. Provedení se sice klip od klipu mění, ale malí autoři kolikrát přijdou s opravdu kouzelnými malůvkami a hrozné to není nikdy. Vždy se to dá "omluvit" tím, že to kreslily malé děti, že jsou vlastně šikovné a že bychom měli být rádi, že dělají něco tak hezkého a podle všeho je to i baví. Kromě klipu k Písni pro Světlušku Anety Langerové se mi líbily třeba ještě ty k Waldovým Slavíkům z Madridu nebo Na širém moři od Trabandu. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, který kombinuje dětské výkresy (kromě vodovek i voskovkové vyškrabávané kontury ve vrstě tuše a podobně) na téma dané písně do svérázného "videoklipu" k ní. Problém je v tom, že písně namnoze silně neladí s věkem a projevem autorů obrazového doprovodu:) Nemluvě o tom, že ten poměrně často působí docela strašidelně, byť třeba u Písně Pro Světlušku Anety Langerové to fungovalo velmi hezky. Každý pes, jiná ves, jako experiment docela dobré, jako náplň hodiny výtvarné výchovy vynikající (pokud to tedy konkrétní pedagog bere za správný konec...), jako pořad ke zhodnocení... nevyrovnané, nedotažené, s bonusem za originalitu celkem 60%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama