Reklama

Reklama

Simpsonovi: Maggie zasahuje

  • USA Maggie Simpson in The Longest Daycare (více)
všechny plakáty
Trailer
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2012, 5 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Malá Maggie Simpsonová se ocitne v jeslích pro nadané děti. Poté, co projde řadou bezpečnostních testů, je odložena do sekce "pro nezajímavé". Zde se setkává se svým úhlavním nepřítelem, miminem s velkým obočím Geraldem. Ten zabíjí motýly. Maggie se rozhodne jednoho zachránit. Ale to se nelíbí Geraldovi, který chce motýla za každou cenu zlikvidovat. (TwoFace)

(více)

Recenze (135)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Předfilm Doby ledové 4, vyprávějící příběh nikoliv o hlavních aktérů na vtip Bartha či Homera, ale nejmenší a nejmladší bytost Simpsonů Maggie a to je asi důvod proč jsem ubral hvězdičku tomuto kraťasi. shlédnutí zde. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Maggie vs. batolící se zabiják motýlů s Brežněvovým obočím.. Rozkošně nápaditý, dialogů prostý kraťas s přesnou hudbou Zimmera (především tragično v závěru) a pointou jak z Hillova Podrazu. Ne, ona nemůže být Homerovo dítě - leda že by ten večer táta vynechal svou obvyklou dávku Duffu a másla v kávě.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příjemný kraťas bez jediného slova určený hlavně pro ty nejmenší diváky. Prostě vhodné zpestření před čtvrtým dílem Doby Ledové. Je skoro neuvěřitelné, že za těch 5 minut dokáže toto dobrodružství nabídnout i menší zápletku. Děti si to užijí... 100% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úžasný kraťas, předfilm Doby ledové 4, který si ovšem anglicky nemluvící / nečtoucí diváci až tak neužijí. A že takových diváků v kině sedělo.__P.S. Po nějaké době opět chválím hudbu Hanse Zimmera. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

tahle velmi zábavná jednohubka jen podporuje teorii, že Maggie je Homerem a Marge adoptovaná a že jejím otcem je ve skutečnosti Indiana Jones a matkou Maria Curie-Skłodowska ()

juta 

všechny recenze uživatele

Maggie zachraňuje motýlka před miminem Geraldem, který ho chce za každou cenu zabít. Pěkný kraťas, i když se tu vůbec nemluví. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 82%***TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Animace 10/10/// PLUS: krásná, moderní animace, milý příběh, bezeslovný, pěkná hudba MÍNUS: příliš krátké, navíc je škoda, že podobných epizod nedělají víc./// Shrnutí: Pár pěkných a úsměvných nápadů ještě nestačí na pětihvězdičkový kousek, přesto se jedná o příjemnou podívanou a taky jak často dostane Maggie hlavní roli?/// PS: Viděno až nyní, ale být tohle jako předfilm k jinému filmu, určitě mám radost. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Vynikající diktát animátorské práce, která je ovšem u toho animáče nutností. A samozřejmě výborná pětiminutová zápletka. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

To jsem takhle šel na Dobu ledovou a pustili mi Simpsony. To byl šok! Naštěstí to nebylo moc dlouhý a mělo to i pointu. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Dobře, nějaký minimální nápad tam byl, ale jinak z mé strany dosti slabé, nezáživné a zbytečné... 30% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kraťas o Maggie. Je o jejím dni v jeslích, kde se snaží zachránit larvu motýla před nebezpečný zabijáckým děckem. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tohle mě v kině před Dobou Ledovou 4 opravdu hodně pobavilo. Nic bych nevytkla, naprosto famózní! Skvělý kraťas na zpestření a rozhodně lepší než nějaké trailery, které jsou všude. ()

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama