Reklama

Reklama

Cheongookeui gyedan

(seriál)
  • Jižní Korea 천국의 계단 (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Jung-suh (Ji-woo Choi) a Song-joo (Sang-woo Kim) se znají od dětsví, vyrůstali spolu. Song-joo odchází studovat do zahraničí, mezitím se otec (Jae-young Ha) Jung-suh znovu ožení s Tae Mira (Hwi-hyang Lee). Jung-suh tak přibudou dva nevlastní sourozenci, Tae-hwa (Hyeon-joon Shin) a Yuri (Tae-hee Kim). Yuri je plná záště a rozhodne se získat vše, co má Jung-suh, včetně Song-joo. Její matka ji v tom vydatně podporuje. Tae-hwa se postupně zamiluje do své nevlastní sestry Jung-suh. Ve chvíli, kdy se vrací Song-joo ze studií, sráží Yuri autem Jung-suh, která přijde o paměť. Tae-hwa toho využije, začne se o ni starat a doufá, že si ho zamiluje. Song-joo žije v přesvědčení, že Jung-suh je mrtvá do doby, než se náhodně potkají. Yuri ani Tae-Hwa se nechtějí svých lásek vzdát lehce a když vše vypadá nadějně pro Jung-suh i Song-joo, přidá se zhoršující zrak Jung-suh. (mmatuli)

(více)

Recenze (2)

mmatuli 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, připomíná v něčem seriál Winter Sonata. Rozvíjí se docela typický korejský příběh, od mládí do dospělosti. Některé scény vypadají skoro neuvěřitelně, ale konec seriálu mě docela dostal. Pochopitelně opět výborná hudba. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Prvé diely sa mi veľmi páčili - stále sa niečo delo a tešila som sa, ako všetko bude vyvíjať. Ale keď Song-joo znova objavil Jung-suh, začal dej viaznuť. Potom nastalo prehadzovanie Jung-suh od jedného oppy k druhému, aby bola šťastná... znova sa mi páčili diely ku koncu, kedy sa Song-joo aj Tae-hee starajú o Jung-suh spolu. Koniec bol typicky kórejský, na to som navyknutá, ale jedna smrť mi pripadala trocha zbytočná. Čo sa týka hudby, Ave Maria mi liezla na nervy hneď od začiatku, hra na klavír bola dojemná Zato pieseň "Bo Go Ship Da" - "Chýbaš mi" ktorú naspieval Kim Bum Soo som si veľmi obľúbila. ()

Reklama

Reklama