Reklama

Reklama

Interande

Interande je unikátní interaktivní film přímo ve tvém prohlížeči. Klikáním po obrazovce každou chvíli rozhoduješ, co bude dál. Čeká tě svižný příběh, spousta variant děje a několik různých konců.

Prožij rande očima hrdiny, který osloví dívku v klubu, a rozhoduj, kam se jejich schůzka bude ubírat. Oslníš ji? Zvládneš její všetečné otázky? Bude to fiasko, nebo počátek hezkého vztahu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dám ti do toho vodku, aby ti s ním líp utíkalo." Barman je fakt svině zákeřná, ale já jsem člověk hravý, tak proč si nezahrát? Hrajeme! A to i svědomím, že tahle holka úplně není můj typ, nachází se v pro mě neznámém prostředí a je pod vlivem džusu. Nakonec jsem ji nedostal, což je asi dobře pro nás pro oba, ale fakt mě bavilo si tohle rande proklikat. Opakovat to však nebudu. Moje ego totiž víc než jedno odmítnutí ke štěstí obvykle nepotřebuje. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Za originalitu a nápad. Chybičky krásy by sa našli ale technicky ide o projekt zvládnutý na jednotku a už len za realizáciu tohoto nápadu v domácich končinách chválim. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Podobných tendencí v minulosti bylo už několik (Kinoautomat, Rozpaky kuchaře Svatopluka). Všechny ale narážely na limity filmového média a přinášely přes dílčí volby vždy jediné možné vyústění. Interande se posunulo dál v tom, že přináší více možností, jak film ukončit, nicméně podstatné okamžiky se vždy odehrají totožně a v jisté fázi to stejně skončí u metody "pokus - omyl". Já chápu, že tvůrci mají určitou vizi, že zkouší nový model a testují možnosti média, ale chtělo by to asi více profesionální propracovanosti a méně naivního amatérského nadšení. Těžko se totiž rozhodovat mezi třemi možnostmi, kdy ani nevíte, co znamenají, protože u nich není popisek a navíc holka, která odmítá klišé, je klišé samo o sobě. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Interaktivní záležitosti jsou vždycky hodně fajn a tahle je navíc dost dobře zvládnutá technicky (filmařsky) a dívčiny ve filmu jsou vskutku sošné, ale tímhle pozitiva končí předně, hlavní postava je totální a naprostí debil, který ze sebe vypouští kraviny nevídané svítivosti a za takovou personu mám hrát? Nakašlat, chudák zrzka. Dál jsou dosti hloupě vymyšleny interaktivní prvky jako takové - občas zmiznou možnosti volby a ani u nich není jasné, co za pitomost vypadne a není jediná možnost jak to dopředu odhadnout. Dohráno jednou, pro nebývalou hovaditidu úhlavního blba hráno jen jednou. Škoda, příště lepší dialogy a jasnější volby, pak půjdu klidně na pět. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Když jsem to hrál poprvé, tak než jsem si rozmyslel co dám, tak kroužky zmizely a při načítání se mi to seklo a dál nerozjelo. Neví jestli to bylo rychlostí internetu nebo jestli to už nějak opravili. Dnes jsem to hrál zas a konečně jsem došel do konce, jen zatím né se 100% výsledkem, tak si to ještě budu muset zahrát, abych dosáhnul plného počtu :D ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ty vole, já jsem frajer! Ty vole až k autobusu jsem ji dovedl a on ujel, hajzl. Tak šla pěcha, kráva. No co si budeme povídat...57% a nečekám, že to někdo zvládl lépe. Docela mě srala celkem malá volnost. Volba děvky prakticky neexistovala, takže jste se museli snažit sbalit tu nejvíce nedostupnou. Je to samozřejmě taková kokotinka na jedno použití a 10 minut. Rád bych si někdy střihl něco propracovanějšího a věřím, že v budoucnu se filmy třeba tímto interaktivním směrem budou ubírat. Tohle je tak za slabé 2*. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý interkativní film o balení. Bohužel jsem ani po dvou pokusech neuspěl. Některé věci jsou trochu nešikovně udělané. Pokud má tohle odpovídat realitě, tak je to se mnou vážně špatné. :D ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Dobrá práce, trvalo mi to "jen" 2 hodiny, než jsem se dopracoval k happyendu... Baruš Mudrová je brutální kost! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Sakra, jen 39%. Ale byl jsem z toho trochu moc vyjukanej. Dám si to znova asi tak, jak bych to udělal v reálu. Každopádně je to geniální projekt / hra. Dokázal bych si představit ještě mnohem více scén, více děje a hlavně vysvětlení každého výběru, co to znamená. Ale jinak paráda, jsem fakt nadšenej a ta holka...hmmm...k zulíbání. :) http://www.interaktivnifilm.cz/ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak ona je to spíše interaktivní hra, než film. Přece jen třeba u Kinoautomatu to mělo nějaký děj a odněkud někam to spělo, tady se jen balí holka a na konci se objeví úspěšnost. A docela by mě zajímalo, jestli fakt dojde i na "kačera v trůbě", bo jinak tam sto procent asi nenaběhne. Ostatně na Youtube uživatel PeŤan přesně vystihl svými komentáři všechny zápory tohoto dílka, navíc vtipně. Jeho verze mi přišla mnohem zajímavější a zábavnější, než to, co tvůrci nakonec předložili. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

chválím tvůrce za originalitu nápadu a zpracování, ale samotný děj je až moc jednoduchý, herci hrozně prkenní a dialogy místy hodně skřípou.. takže průměr ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Když jsem někdy chtěl v hospodě sbalit holku, vyhořel jsem jako ubrousek namočenej do vodky. Tady to konečně vyšlo, na konci jsem dostal tel.číslo. Ať žije virtuální svět! 65% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Výborný projekt a skvělý pokus o český interaktivní film. Někdy dialogy sice trošku dřou a není to vždy úplně přesně to, co bych si představoval, ale technicky a celkem i herecky to je zvládnuté dobře. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavné a velmi novátorské. Provedení má své mouchy, zejm. po herecké stránce, ale protože jde o snahu změnit trochu uvažování o filmovém médiu, z fanouškovského rozmaru dávám hezkou pětku. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Originálne, interaktívne, zábavné. Samozrejme to nie je dotiahnuté po mnohých stránkach, je to primitívne, nedá sa niečo také uplatniť v realite, ale cením si to ako celok. Tieto veci sú formou marketingu budúcnosti a ľudí to ozaj zaujalo. 100% som nedal, musel som si pozrieť na internete návod, ako k tomu dôjsť, nebol som tými odpoveďami potešený, ale opakujem, potešila ma takáto kreatívna vec. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

53 % a ujela mi busem. Rozhodně vysoko hodnotím nápad, téma rande je poněkud klišé, ale na rozjezd interaktivní filmu vlastně sluší. A teda taky bych uvítala popisky u možností. Takhle to bylo střílení hodně od boku. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Zábavný krátky film, kde vytváraš sám vlastné dobrodružstvo ... a i keď to má pár chýb všetky ich v okamžiku zmetiem zo stola ! A prečo ? Lebo som sa bavil a ešte som nič takého nevidel .... ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Nápad je to výborný, ale ty balící hlášky jsou zlo. Jak kluk, tak slečna plácají strašidelné kraviny. A stačí se chovat jako hajzlík a je vaše (špatně poradit cestu, koukat na prsa)...Nevím koho to uráží víc, zda kluky, protože takhle trapně nebalí snad už nikdo, nebo holky, protože takhle arogantně se snad žádná nechová. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

spíš filmová hra, než film. V době vzniku toho žánru to mělo smysl - nebyly počítače, teď už ne - ale hraví diváci se můžou snažit sbalit dívku na plných 100 procent, ale stejně to asi nic moc nedá - raděj to zkuste naživo, ale autoři určitě nezaručují, že to vyjde stejně jako tady. Bafffte se! [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama