Reklama

Reklama

Sup

  • Polsko Sęp
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že máte moc rozhodovat o životě lidí. Koho byste odsoudili a koho zachránili? V centru Evropy začnou náhle beze stopy mizet lidé. Vyšetřování se dostane do rukou Supa (Michał Żebrowski) - policisty, který, jak se zdá, postrádá city. Je tvrdý, neúplatný, bez závazků a laskavý k lidem jen do té doby, než pozná Natašu, ženu jinou než ty, které dosud potkal. Sup začíná nebezpečnou hru s nepřítelem, který je o krok napřed. Objevuje svět, v němž lidé vedou dvojí život. Poprvé ho logické myšlení vtáhne do pasti bez možnosti úniku. Najednou se z lovce stane štvaná zvěř. Balancuje na hranici vášně a rozumu, světa logiky a chytré manipulace. Bude si muset odpovědět na otázku, zda je něco důležitějšího než život. (EssiDaven)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Mladý policejní komisař přezdívaný Sup s výjimečnými schopnostmi úsudku dostane na stůl případ mizejíících pachatelů nejvážnějších trestných činů. Již roky jsou pohřešováni pachatelé vražd. Někteří zmizeli při útěku, někteří se ztratili při převozu, poslední pachatel zmizel rovnou ze soudní síně, kde dostal těžký záchvat a odvezla ho sanitka. Sanitku nikdo více neviděl ani obžalovaného. Sup dostane na pomoc zkušeného policistu, který mu je vždy po boku hlavně radou. Jenže s přibývajícím časem začíná v Supovi růst podezření, zda k němu pomocník nebyl nasazen, aby ho špehoval. A začíná rozkrývat síť zločinu, ve které spolupracují jeho kolegové. ()

Reklama

a0001 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda.. Potenciál, myšlienka, dobré herecké výkony... Ale na koniec neucelený miš-maš maximálne nelogicky a iracionálne ukončený.. 50% ()

quido.morava 

všechny recenze uživatele

Tolik střihů jsem v polském filmu ještě neviděl, ale nebylo to úplně od věci. Zjevná snaha napodobit americké akční thrillery taky byla vzata za správný konec, ale pár věcí, kterým se věřit nedalo by se tam našlo. Pokazila to až poslední čtvrtina filmu se zbytečně kýčovitou milostnou linií, které ani dobře vyvedené silikony Anny Przybylske nepřidaly na uvěřitelnosti... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama