Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Ghost rozpráva príbeh o vyšetrovaní komanda, ktoré bojuje proti počítačovej trestnej činnosti. Kim Woo Hyun (Ji-seob So) je jediný syn vysokopostaveného policajného dôstojníka. Vo funkcii detektíva sa v sprievode kolegyne Yoo Gang Mi Hee (Yeon-hee Lee) pripojí k počítačovej vyšetrovacej jednotke. Woo Hyun sa snaží odhaliť tajomstvá ľudí, ktorí sa skrývajú v kybernetickom svete. (ČSFD)

(více)

Recenze (8)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Prvotně mě seriál zaujal vysokým hodnocením, tématem (počítačová trestná činnost) a Lee Yeon-Hee. Lee Yeon-Hee nezklamala očekávání, ale mohla mít trochu víc co hrát (možná jí role policistky sedne méně, než romantika). Víc prostoru dostal So Ji-Sub, kterého jsem viděl zatím jen v Masters Sun a který i zde byl zajímavý (on je zajímavý typ obecně). Nejvíc se mi asi líbil Kwak Do-Won v roli vyšetřovatele s přezdívkou Crazy Cow. Mírný SPOILER !!! Hlavního hrdinu upřímně a bez skrývání nenávidí a udělá maximum, aby odkryl tajemství a dotyčného usvědčil. Nicméně v průběhu seriálu přechází z opatrné spolupráce až k bližší spolupráci a tento přerod se mi líbil. Upřímně jsem mu na konci přál přítelkyni ("pečená brambora"). Konec SPOILERU. I postava této "pečené brambory" byla příjemná. V zásadě nikdo nehrál zle. Co se vývoje seriálu týče, nepatřím mezi ty, co by si uvědomovali v polovině nějakou zásadní změnu. Ano, změnil se charakter děje. Nicméně jsem zvyklý na asijskou pomalost a že by flashbacků mohlo být méně, mě napadlo až u osmnácté epizody. Na poli žánru "počítačová krimi" se určitě nejedná o vrchol (neporovnatelné například s Bloody Monday), ale slušné a koukatelné. ■ Že by šlo zničenou tvář tak přesně a charizmaticky znova zrekonstruovat, nevěřím, ale není to podstatné :). ()

Tyckin

všechny recenze uživatele

Já tady radši nebudu hodnotit protože jsem to zabalil po 3 dílech. Jak se mi So Ji-sub jinde líbil, tady byl děsně toporný. Ono vůbec herecké výkony mi přišly průměrné až podrůměrné, úplně nejhorší byla ta krasotinka, ta jen odříkávala text. No a pokud jde o tu "opravu" obličeje, tak to ponechávám bez komentáře... ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Po vynikajícím začátku, kdy si říkáte, že se možná díváte na nejlepší korejský seriál v tomhle žánru, přichází bohužel několik nudných dílů, které jsou prakticky o ničem. Naštěstí to ke konci scénáristé zase napraví a překvapí diváka velkým koncem, díky kterému jim ten nemastný neslaný prostředek jakž takž odpustíte. Herecky je to podle mě zvládnuté také hodně dobře a soundtrack posílá seriál minimálně o stupeň výš. Trošku slabší 4* ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo těžce peckoidní. Nejenom pro děj (miluju cvakání klávesnice ;^) ), ale i pro soundtrack, který si vypůjčil Fantoma Opery, který patří do mé topky a tady sedl jako p*del na nočník. Jenže pak seriál nějak ztratil na pár dílů dech a mně začal připadat jako tuctovka. Jenže trojice So Ji-sub, Uhm Ki-joon (ti jeho uhlazení a navenek laskaví záporáci jsou bezkonkurenční) a Kwak Do-won, byla tak skvělá, že mě do svého děje zase vtáhla. A to finále! Tak nějak už bývám připravená na to, že ho Korejci zkazí, ale tady snad ani nemohlo být lepší. Odhalení ke kterému došlo a jeho vyústění opět podbarvené Fantomem mi způsobilo zimomriavky a bez debaty to byla nejsilnější scéna z celého seriálu, která rozhodla o mém hodnocení. ()

vett 

všechny recenze uživatele

Až do asi desátého dílu jsem si říkala co to ten Vavča blázní, že dal jenom tři hvězdy, když je to úplná pecka! No a pak jsem pochopila.. tempo se výrazně zvolní vinou neskutečně natahovaných scén a někde okolo 15 dílu mi definitivně přišlo, že scénáristé zjevně vymysleli seriál tak o dvanácti dílech, ale natáhli ho na dvacet. Ji Seob So se svým jediným výrazem mi nevadil (ikdyž hrát umí mnohem mnohem lépe) a když si v posledních dílech nasadil kšiltovku tak jsem šla z něho do kolen (no ano na bishíky já vážně nejsem), Lee Yeon Hee velmi překvapivě nehraje jenom zbytečnou přicmrndávačku hlavnímu hrdinovi a hlavní záporák byl skvělý (ikdyž ze začátku jsem se nemohla oprostit od jeho miloučkého charakteru v Dream High). Po dlouhé době tedy série, která svým scénářem, promyšleností a logikou nedělá z diváka blbce a to já oceňuji na velmi silné čtyři hvězdy. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama