Reklama

Reklama

Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja

(seriál)
  • Jižní Korea 아직도 결혼하고 싶은 여자 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Dramatický seriál rozpráva príbeh troch žien, ktoré po uzatvorení jednej kapitoly svojho života vstupujú do nasledujúcej. Ich romantické vzťahy totiž pravidelne stroskotávajú kvôli ich ambíciám. Život im však dá šancu začať znova.
V hlavných úlohách vystupujú Lee Shin Young (Jin-hee Pak), Jung Da Jung (Ji-won Eom) a Kim Ki Boo (Bit-na Wang). (ČSFD)

(více)

Recenze (7)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Šance, že si člověk tohle dorama zamiluje, je vysoká. Když vám nesedne jeden příběh, sedne vám druhý. Navíc "holky" jsou expertky, takže nuda nehrozí. Po romantické stránce nejsem naplněná úplně tak, jak bych si představovala, ale kompenzuje to fakt, že těch milostných párů je tu víc. Samozřejmě to nemohu řadit mezi korejské seriály typu Snow Queen, Secret Garden nebo IRIS, ale zároveň nemám důvod dávat nižší hodnocení. 4,5* ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak se tohle někomu mohlo tak líbit, tohle je docela špatné drama, kde za zmínku stojí jen Eom Ji-won a ta instrumentální skladba hraná na el. kytaru. Těžké zklamání a průměrné hodnocení neodpovídá kvalitě. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo som sa do serialu zalubila a zhltla ho za 2 dni... pre istotu som ani nespala a v praci som potom na druhy den zomierala :D... ale fakt ze super, zabavne, ziadna strasna melodrama, odlahcive a prijemne na pozeranie :) a Beom Kim hral suppeeeer :) ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Seriál "Žena, ktorá sa ešte stále chce vydať"  je síce hlavne romantický a komediálny, ale nájdeme v ňom aj vážne témy ako je nevera, rozvod, zneužívanie na pracovisku, vekový rozdiel medzi partnermi aj rozdiely v sociálnom postavení. V reportážach sa dotknú aj tém nezákonného predaja, zneužívanie študentov atď. Dej bol pre mňa maximálne na 3 hviezdy, ale jednu veľkú si zaslúžil Beom Kim za to, ako pekne zahral nielen sympatického hudobníka, ale celý čas pôsobil vyspelejšie ako napríklad jeho starší kamarát lekár. ()

vett 

všechny recenze uživatele

Spíše než romantické dorama je tohle seriál o ženách. A pro ženy. Tudíž jako žena jsem rozuměla, soucítila, pochopila a ocenila. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Není o klasická romantická dorama jako jsme zvyklý . Je to prostě o tom jaký jsou ženský a o jejich problémech a taky je zde dost vidět jak jsou v J. Korei ženy méněcenné oproti mužům . ()

Reklama

Reklama