Reklama

Reklama

Sledy na asfalte

  • Sovětský svaz Следы на асфальте
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Sovětský svaz, 1964, 17 min

Obsahy(1)

Na počátku je projížďka na kole a na konci projev nejhlubší zvířecí oddanosti. Pejskův majitel sedá na kolo a svoje štěňátko nechává na prahu bytu. Pejsek čeká, ale jeho pán nepřichází. Štěněte se ujme zkušený velký pes, který mu pomáhá najít pánovu stopu. Nočním městem sledujeme společně s psími hrdiny cyklistický výlet, který mohl skončit tragédií. Malý psík se naučil číst stopy na asfaltu, jeho lidský protějšek se během dne nenaučil nic. (Jezinka.Jezinka)

(více)

Recenze (2)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Pokud si pořídíte psa, pořiďte si taky mozek, aby vaše štěňátko nemuselo trávit dlouhý zoufalý den tím, že vás bude hledat a nakonec vás najde, podobného mumii, v místním ústavu pro podobné pitomce, jako jste sami. Krásná animace, krásné štěňátko, krásný velký pes učitel v příběhu o lidské blbosti a psí oddanosti. ()

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Za to, jak nezodpovědně ten pacholek jezdí na kole, by zasloužil pořádný výprask na holou. Co si pak má počít chudák štěňátko samo doma, když je páníček upoután na nemocniční lůžko? Nic, ale má štěstí, že mu dělá společnost jeden velký pes, který ho zabaví a navíc něčemu novému přiučí. Pěkný animovaný kraťas. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama