Reklama

Reklama

Mac (Snoop Dogg) je prvotřídní dealer na střední škole N. Hale High, kde si kroutí svůj patnáctý ročník. Devin (Wiz Khalifa) je studijní eso s velkou budoucností, který hodlá dostat nejlepší známky a stipendium a Mac musí právě díky němu konečně odmaturovat. Není nad to spojit znalosti chemie s dealováním marihuany. (Cliff Booth)

Recenze (22)

MMR 

všechny recenze uživatele

Začátek ušel, pak se to zvrtlo a nakonec to byla celkem blbost. Jsou mnohem lepší huličské komedie, než je tato. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Zábava! Tráva, sex, sranda, skvělá hudba a herecké obsazení. Příběh je také skvělý. Není co dodat, výborná podívaná. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

"Ona vážně hulila zadkem?". Jakožto kuřák marihuany jsem si nemohl nechat ujít tuhle komedii. A bavil jsem se od začátku do konce. Co na tom, že příběh je celkem o hovně, hlavně že je to vtipný, zábavný, pohodový, má to dobrej soundtrack a ženský byly taky celkem pěkný. Teď mě omluvte, ubalím si joint a pak si dám hodinový dojezd, kdy budu koukat do zdi a to mi bude stačit "Jaktože nechcete platit za kundičky? Každý platí za kundičky!" ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

FUCK wiz khalifa! Snoop Dogg & Dr. Dre = kush & real rap...Snoop, miniscénky a príhovory animovaného jointa bolo z filmu najlepšie. Inak dosť slabota na Snoopa. To aj v jeho dokumente Reincarnated bolo viac kush (a lepšia atmosféra). ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nenazval bych to zas až tak filmem, jako spíše delším hudebním videoklipem prokládaným občasnými miniscénkami a proslovy animovaného jointa. Kdo má rád Wize a Snoopa, tak si přijde na své a jako jednohubka mu to bude stačit. Vychválil bych soundtrack a backstageové scény při závěrečných titulkách. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film musí být člověk asi fakt být zhulený nebo jen fanouškem Wiz Khalizy a Snoop dogga. Tihle ti lidi si přijdou na své, ale jinak najdou se lepší komedie tohoto typu, ale přidané animace se mi líbily. ( 6.10.17/Neflix ) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Wiz Khalifa feat. snoop Dogg - Young, wild and free! Pro fanoušky je to boží záležitost! Vtipné, klidné, s dokonalou muzikou a příjemným koncem. Příběh byl hrozný, to ano. Ale nikdo nemohl nic čekat od tohoto krátkého "filmu". Člověka to potěší a odpůrce trávy to hodně naštve a urazí. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

K filmu bych poradil jen toto : za 1; vědět co jsou dva hlavní propagátoři zač, jinak se člověk asi bude dost divit a říkat si, co to sakra je ?! za 2; poslechnout rozumné rady animovaného průvodce filmem ! A v neposlední řadě si uvědomit, že je tento snímek vytvořen pro odreagování a pobavení. Já si to užil. That´s it ! ()

tarponko 

všechny recenze uživatele

Strašná blbosť.... a trápny spôsob prezentácie marihuany. 1 hviezdičku dávam za soundtrack, ktorý je pecka, inak film o hovne, celý postavený na hlavu... ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Komédia o dvoch stredoškolákoch. Jedným z nich je Devin (Wiz Khalifa), výborný študent snažiaci sa napísať lepšie svoju rozlúčkovú pomaturitnú reč, a druhý je Mac (Snoop Dogg), ktorý ide teraz už 15ty krát opakovať maturitný ročník. Samozrejme je vo filme spoločná hudba od týchto dvoch pánov. *** Roll one, smoke one, and we all just having fun ^^ ()

TostTom 

všechny recenze uživatele

Jako šílenej nesmysl, ale klasicky když to člověk nebere vážně, tak jde o dobrou blbost, která plní svůj účel. Snoop Dogg a Khalifa je super dvojice a i přes to, že absolutně neumí hrát, tak to byla sranda. Jen škoda, že ten příběh byl fakt hodně jednoduchý a krátký. Jinak fajn. 6/10 ()

Hulk Hogan 

všechny recenze uživatele

Nepopsatelný! Těžká nehoráznost. Chtěl bych vidět někoho, kdo to viděl, aniž by se řídil tutoriálem v podání toho mluvícího jointa. To se totiž jinak nedá. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jasně že to je o hovně. O shitu, řekl bych. No a jestli to někdo nepobral, tak patrně nedbal dobře míněných rad na začátku. A asi taky nemá kamarády. S kterýma by to prožil, vychrchlal, vyhulil. No někdy stačí pořádně vyhulit sebe. Ale mnohem lepší je se vyhulit dohromady. Do hajzlu, trochu sklouzávám. Asi protožetopíšutěsněposhlídnutí. A v mozgu mám ještě trochu dým. I z uch se mi hulí. Chce někdo vyhulit ? No tak stačí se pořádně ohnout :-) Jo a pro holky.. Vy máte prostě smůlu. Pro vás je tady pořád ještě to hulení. Pořád nee ? No tak to si to asi budeš muset sjet ještě jednou.... ! ()

TomiDoky 

všechny recenze uživatele

So what we get drunk...So what we smoke weed...We are just having fun...WE DON'T CARE WHO SEES......Live YOUNG, live WILD and live FREE! ()

HonziKaja 

všechny recenze uživatele

No, první půlka byla odpad ale pak se to celkem rozjelo a konec mi nechápu jak, vykouzlil úsměv. Hudební stránka je výborná ale nemusí sednout každému. Jako lehká žánrovka celkem v pohodě. ()

stanyko 

všechny recenze uživatele

Bieda. Ani Snoop ani Wiz nie su herci a nedokazu utiahnut ani jednu scenku. Je rozdiel tocit music vid a uhrat film. 1* za soundtrack. ()

Reklama

Reklama