Reklama

Reklama

Epizody(16)

Úspěšná ředitelka a obuvní designérka řeší nečekané trable poté, co strávila noc neznámým mužem, a on pak nastoupí k nim do práce. (Netflix)

Recenze (6)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Z I do, I do mám hodně rozporuplné pocity. Bylo to prostě nahoru a dolů. Když už to začalo vypadat, že jsem se tím jejich vztahem přece jen nechala unést, za chvíli jsem se přistihla, jak se nudím. A takhle to šlo pořád dokola. Jang Woo Lee byl ucházející, ale Seon-a Kim mi k němu vůbec nesedla. Vlastně jsem zjistila, že ji jako herečku asi nemám ráda. Scénář byl ohraný jak stará deska a kromě pár pěkných romantických scén, nestál za nic. Takže nejlepší na celém tomhle díle byla asi Soo Hyang Lim a sympatický tatínek hlavního hrdiny. Jednou stačilo. 2,5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tenhle roztomilý seriál se na můj vkus vyvedl. Vím, že když jsem se na něj začala koukat, tak už nějakých 7 epizod bylo venku a já je sloupla jako malinu – bylo to příjemné podívání a neměla jsem pocit, že bych se u toho nudila. Už jenom tak postelová scéna, kdy ráno „po“ vstávali, paráda, žádné vyšilování. V 7. epizodě mě velmi zaujal ten vozík, ve kterém ji vezl jako nákup, přišlo mi to strašně nepatřičné do takového seriálu (opět se nám vozík objevil plný kytek ve 13. díle, kdyby to někoho zajímalo :-D). Byly tam roztomilé scény, nic nebylo nijak zvlášť hrozně na hlavu – tedy snad až na její obsesi botami, neuvěřitelné jak moc! Byly tam scény, které mě dostávaly do kolen, smíchem; třeba ve 14. díle „Ajussi, be ambitios“ to bylo brilantní, nebo v 15. díle homo scéna v restauraci. Moc se mi také líbilo, že hlavní hrdinka byla neoblomná, přísná a nepištěla. Konečně po dlouhé době jsem se setkala s opravdu silnou hrdinkou a to mě velmi potěšilo. Doktor, který se o ni ucházel, dostal hned na srozuměnou a ona ho moc netrápila, což na mě také zapůsobilo velmi kladně. A otec dítěte… taková roztomilá pusa pro slečny. ;-) Když jsem poprvé uslyšela ústřední znělku, tak jsem pořád přemýšlela, co mi to jen připomíná… uprostřed seriálu jsem si konečně vzpomněla – Heartstring! Čili hudba nebyla nic moc originálního, ale kdo to potřebuje, když se mu líbí zbytek? Sem tam to mělo své mouchy a slabší chvíle, ale i přesto to byla velmi příjemná podívaná. Lepší 4*. Přeloženo. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Chvíľami sa mi to hodne páčilo a chvíľami som zaspávala. V princípe to bolo zaujímavé a pravdu povediac som viac držala palce sympatickému gynekoĺógovi v podaní Geon-hyeong Parka. Bolo to dosť nevyrovnané ale dobrý pocit prevážil aj keď Seon-ah Kim v podstate veľmi nemusím a do tejto dvojice s mladším mužom sa mi nehodila vôbec. ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Našla jsem svou achillovku - noona romance. Bývají lidské a realistické, a Aidu Aidu je toho příkladem. Hrdinku, hrdinu i zápletku jsem si zamilovala od prvního dílu. S hrdinkou jsem se naprosto sžila, jak s jejími ambicemi a sny, tak s jejími obavami. Její povaha je ostrá a uzavřená do sebe do té míry, že se sama zraňuje. Už to je zajímavější než povahy 99% protagonistek, které horko těžko kdy vybočí z kategorie panna, podržtaška, popelka atd. Pokud něco, tohle je popelka naopak (i sám seriál si tuhle poznámku neodpustí). Což mě přivádí k hrdinovi - ze začátku se sice člověk může divit jeho šedé morálce v určitých věcech, ale později se projeví, že je v něm srdce ze zlata. Vztah mezi těmi dvěma se vyvinul z dětinského (z jeho strany) a pohrdavého (z její strany) do něčeho zdravého, pevného a vzájemného. Bylo cítit, že se oba podporují a stávají se svými lepšími já, když jsou spolu. (A že mě scénáristi na jejich "smíření" nechali čekat.) Když se role obrátí, tedy když je žena starší a muž mladší, kdramata si lépe drží standard a nezabřednou do toxické a sexistické roviny. Moře dvojic, které jsou si podle tvůrců seriálů "osudem souzené", jsou jak z příručky o domácím násilí; ale tady! Z "pýchy a předsudku (a pošťuchování)" se stane něco, co přirozeně graduje; co je psychologicky náročné, ale co nezanechá ani jednu postavu v pozadí a v nevýhodě. Po všech peripetiích se dvojice semkne, než aby se donekonečna opakovaly vnitřní rozepře a uměle vytvořené dráma, a oba se spolu pustí do vnějších překážek, aby je překonali. V šestnáctém díle je pak polibek, který jsem si pustila hned dvakrát. Dodám jen jednu výtku: pro-life agitka. Sama jsem pro-choice a chvílemi jsem kvůli tomu vyděračství skřípala zuby. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Tomuto seriálu musím spoustu věcí přičíst k dobru - vyhnul se obvyklému patetickému konci, do posledních dílů dokáže vyloudit úsměv, staví na hlavu většinu klišé obvyklých v tomto typu seriálů a určitě by se našlo i pár dalších věcí. Tak proč jen 3* ? Popravdě mu chybělo to co jiným, byť objektivně horším seriálům - dobrý cliffhanger. Když jsem dokoukal jeden díl, a i když jsem se u něj nenudil, prostě jsem většinou neměl důvod pustit si další. Proto jsem na něj koukal jen když jsem si vzpomněl a nechtělo se mi hledat nic dalšího. A výsledný dojem tím trochu utrpěl. Takže tentokrát velmi silné 3*, na hranici se 4*. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opět seriál, na který se příjemně dívalo - žádné obří překombinované zvraty, vše jen tak pěkně plynulo. Vtipné situace byly opravdu vtipné a nejednou mě opravdu rozbořily. Mám jen dvě větší výtky: První by byl konec. Poslední epizoda byla až moc natažená a ve své podstatě snad až zbytečná. A osobně bych dala přednost trochu jinému konci. Druhou by byla postava Na Ri. Já jsem tu holku sice chápala, ale neubránila jsem se dojmu, že pokaždé, když se objeví v záběru, tak "čumí jak tele". V kontrastu oproti hlavní hrdince působila dost pateticky. Na to, že to měla být její hlavní rivalka, mi připadalo, že se snaží tvářit strašně drsně a 'cool', ale vychází z toho zoufalství na hranici se zhroucením. Ale celkové hodnocení tím příliš neutrpělo, proto zas jednou 4*, které se za sebe nemusí stydět. ()

Reklama

Reklama