Reklama

Reklama

VOD (1)

Newyorský policista a jeho manželka kadeřnice se na dlouho očekávané cestě do Evropy neobratně snaží vyřešit nepochopitelnou vraždu na palubě miliardářské jachty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Bez vtipu a bez nápadu, ale s peknými lokáciami a hercami. To je všetko. Sandler má kvality komika ale témy, ktoré považuje za vtipné sú častokrát úplne niekde inde. Ako keby zaspal dobu. Murder Mystery nemá ani jednu pamätnú scénu a nemá v sebe ani náznak jeho funkčných komédií, alebo aspoň rodinných filmov. Zbytočný blábol, ktorého jedinou výhodou je, že nie je natoľko dementný, aby vyslovene urážal. Neviem vlastne prečo dávam tie dve hviezdy. Možno preto lebo to nenudilo a dalo sa pri tom na chvíľu vypnúť. Vata na vyplnenie všemožných mozgových pochodov. Za iných okolností by mi to asi vadilo viac. Dnes mi to možno utlmilo potrebné receptory. Každopádne si chcem pozrieť aj druhú časť. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Sandler v trochu jiném žánru, než je u něj zvykem a typicky skvělá Aniston stejně tak. Má to pár hezkých vražd a téměř stejnou příběhovou kostru jako Vražda v orient expresu od Christie. Mělo to vraždy, zápletku, a klasický rozuzlovací závěr, a ačkoliv to úplně neurazí, odvařený z toho taky nejsem. Zasloužených 55%, na jedno zkouknutí to postačí. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdyby tu Adam Sandler nehrál tak strašnýho morouse, který mu ani normálně nesedí, tak bych možná i tvrdil, že se jedná o standardní vypohodovanou Sandlerovku, kde je Adam normální a není z něj pošuk. Jinak se mně ale líbilo, jak tu tvůrci dokázali udělat komedii s kriminálním motivem, jak od Agathy Christie. Také je to tady na Sandlerovky daleko více akčnější a napínavější. Naštěstí ale i přes otrávenýho Adama tu herci sypou pořád parádní hlody a Jennifer to standardně prostě sekne. Takže ve výsledku dobrý. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Hloupá oddechovka, která šálí hezkým prostředím Monaka. Scénáristicky je to dost jednoduché a přešitá Jennifer s omezenou komediální mimikou nového obličeje to herecky dost odflákla, což je skandál, protože kvůli vyhaslému Sandlerovi s knírem jsem se na to určitě dívat nechtěl. Tohle je snad bída i na obvyklou béčkovou Netflixovku. Občas se mi chtělo z nevtipnosti a trapnosti plakat. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Dva vidláci se dostanou mezi bohaté snoby, z čehož vzniká spousta jakoby vtipných momentů, povětšinou má ale člověk tendenci se za moudra, která herci vypouštějí z úst, spíše stydět. Přesto musím uznat, že zatímco Jenifer byla ve své vidlácké formě do jisté míry šaramantní, při sledování Sandlerovy postavy jsem trpěla (což ale nedávám za vinu herci).Každopádně, film splnil svůj účel pro chvíli, kdy jsem potřebovala zaměstnat mozek a zároveň vypnout myšlenky. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Ugandský plukovník říká, že po atentátu v roce 1994, když se probudil z kómatu, se za 9 měsíců narodilo dítě jeho bývalé snoubence Madeline Le Buttelierrové s miliardářem Quensem – pozdější intrikánka Grace Madeleine Ballard, anglická herečka a jediná nemanželská dcera a dědička miliardového jmění. V záběru, kdy ji Audrey (Jennifer Aniston) „googluje“ na svém iPhonu je na Wikipedii napsáno, že se narodila v březnu 1988. Nemohla být tedy dcerou starého miliardáře Quense. (horskejvlk)
  • Když po první vraždě dojde k výslechům, postava Maharádži (Adeel Akhtar) prohlásí: „One, eight, seven, matherfu.“ Jde o známou hlášku z filmu Demolition Man (1993), kdy při každé vraždě zní z rozhlasu automatu: „Code 1-8-7 = M-D-K = Murder, death, kill.“ V češtině pak: „Kód jedna, osm, sedm – vražda, smrt, zabití.“ (Prochy38)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix nabídne obsah zdarma

Netflix nabídne obsah zdarma

01.09.2020

Dva papežové, V pasti, první epizoda Stranger Things nebo komedie Vražda na jachtě – tyto a dalších několik titulů budou čerstvě na Netflixu dostupné všem lidem bez ohledu na to, jestli platí… (více)

Akční thriller Vyproštění dostane dvojku

Akční thriller Vyproštění dostane dvojku

06.05.2020

Netflix si oficiálně objednal pokračování k akčnímu thrilleru Vyproštění s Chrisem Hemsworthem (Thor: Ragnarok) v hlavní roli. Snímek předstihl ve sledovanosti všechny nejzásadnější snímky… (více)

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama