Reklama

Reklama

VOD (1)

Newyorský policista a jeho manželka kadeřnice se na dlouho očekávané cestě do Evropy neobratně snaží vyřešit nepochopitelnou vraždu na palubě miliardářské jachty. (Netflix)

Recenze (384)

Tsunami_X odpad!

všechny recenze uživatele

Tento komentář věnuji Adamovi, Anie a Alfě. Čas od času zkusím nějakou oddychovku, která smrdí normcorem. Často mě k takovému filmu dotáhnou překvapivá čísla (tady to je biggest opening weekend na Netflixu) nebo jen má vlastní potřeba neotřelého výplachu. A většinou to nedám. Není v tom nějaká intelektuální nadřazenost nebo koukání spatra. Spíš mě zajímá, co tak dobře funguje na obrovskou skupinu lidí. A bohužel mám skoro vždycky pocit, že vymletí příslušníci střední třídy (kdo jiný by na tohle koukal?) hledají něco, v čem se prostřednictvím bitchování, vtipných replik a vzájemného hašteření ventilují frustrace z nenaplněných tužeb jejich životů. Sex, manželství, peníze, kariéra, děti, cestování, doplňte si co chcete. A všechno se to děje buď prostřednictvím hodně sterilních vztahovek nebo naopak hodně bizarních hříček a variací. Tohle je ten druhý případ. Přiznám se, že po půl hodině mě neskutečně srala ta komika zdůrazňující třídní rozdíly, ale vydržel jsem. Další půl hodinu. Odměnou mi bylo několik variací na vtip o ztrátě péra, hrozně chytrý momenty jakože z Agathy Christie a neskutečně prázdný vyprávění, ve kterým jsem se neměl čeho chytit. Chtěl bych napsat něco chytrýho, ale jsem z toho jenom frustrovanej. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Upovídané až uřvané, stylu, tajemna a detektivní zápletky málo, takové Na nože pro méně talentované filmaře a více vstřícné diváky. Ale neiritovalo mě to moc, uchechtl jsem se asi pětkrát. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jenn s Adamem to spolu pořád hrozně sluší, kdybych měl tu moc dávat lidi do manželství, tak tyhle dva okamžitě spáruju a Jenn bych si ještě bonusově spároval jako milenku, protože pořád megakost. Líbila se mě poslední scéna, kterou se film přihlásil ke svému filmovému vzoru. Film kašle na logiku, má uvolněnou atmosféru, docela zvládá prolést žánr komedie a krimi i když si myslím, že Adam má ještě na víc a Jenn jako komediantka by se určitě nebránila. Nicméně oddecháč to není špatný. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jennifer to ako-tak drží nad vodou, ale inak tu nie je o čo stáť - to mystery je úplne tupá paródia na poirotovky a ak to mala byť komédia, tak super, za celý film som sa ani raz nezasmial. Ani náznakom. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

4/10. Mdlý, spíš nevtipný, než vtipný a téměř nevyužitý detektivní potenciál k tomu. Kde jsou doby, kdy Sander točil jednu pecku za druhou? Znudění jde mimochodem poznat na celém castingu a fakt nechápu, že z toho tvůrci nevymáčkli víc. Škoda. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdyby tu Adam Sandler nehrál tak strašnýho morouse, který mu ani normálně nesedí, tak bych možná i tvrdil, že se jedná o standardní vypohodovanou Sandlerovku, kde je Adam normální a není z něj pošuk. Jinak se mně ale líbilo, jak tu tvůrci dokázali udělat komedii s kriminálním motivem, jak od Agathy Christie. Také je to tady na Sandlerovky daleko více akčnější a napínavější. Naštěstí ale i přes otrávenýho Adama tu herci sypou pořád parádní hlody a Jennifer to standardně prostě sekne. Takže ve výsledku dobrý. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Sandler je už akýsi výsluhoví skoro bez iskry, fakt na výlete, nad vodu to dosť drží Jennifer Aniston, réžia tiež moc na vrch nedá, ďalšia taká tuctová záležitosť. /50%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to jako parodie na detektivky. Bohužel Sandler a Aniston nebyli až tak vtipný pár. Naopak byli občas otravní. 50% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston je jako vždy skvělá, bohužel, komedie je slabá a Adam Sandler má trapné dialogy. Já si to pustil jen kvůli tomu, že jsem jedl oběd a chtěl jsem nějaký film s dabingem, abych se více mohl soustředit na to žrádlo! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston a Adam Sandler je skvělá dvojice, kde jim chemii divák věří a byť to není typická komedie, kterou bych od těchhle dvou čekal, jedná se o velmi zábavnou parodii na Agátu Christie. Humor párkrát zafunguje, ale mnohem víc baví samotné vraždy a především finální zvrat s odhalením vraha, kterého jsem neuhádnul a tím si film připisuje body. Bavilo.65% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie som na to citlivý, ale tiež to nemusíš každému vykecávať na počkanie.“ Scenár ma prekvapil, lebo som si myslel, že celý dej sa bude odohrávať na parádnej lodi. Možno v dvojke. Inak scenár neobsahuje nič, čo by ma vyložene strhlo. Nepovedal by som, že je to veľká komédia. Občas sa usmejete, ale to je všetko. Skôr je to úsmevná odľahčená detektívka s piatimi typickými sandlerovskými fórikmi/postavičkami. Herci mi pripadali nesústredení, občas sa mi dokonca zdali mimo svojich rolí (v zmysle, že herečku rozosmial kolega a režisér to tam nechal, čo je občas fajn, ale tentokrát nie). Strih divný (postava sa opiera o barový pult a o sekundu nato je v úplne inej pozícii a pozerá sa opačným smerom). Mám Adama vcelku rád, ale toto bola nuda. Oceňujem však prekvapivo kvalitné hlášky („To by stačilo, zle to prekladáte.“) a dialógy („Toto je moja žena Allyson.“ – „Audrey.“ – „Veď hovorím.“). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako oddechovka v pohode, ale zadnej komedialni narez necekejte. Film paradoxne vic funguje jako komedie o manzelskym paru, kterej je uz spolu nakej ten patek a spada do stereotypu, nez ta krimi linie ala Cluedo, i kdyz i tady se podari par foru. Ono ja vlastne ani nemam co vytknout, protoze tak nejak tohle jsem presne cekal, docela svizne natoceny, chemie mezi Aniston a Sandlerem funguje, ostatni postavy sympataci, sem tam nejakej dobrej for nebo hlaska. Neni to nic, na co by si clovek za tejden vzpomnel, ale na odpocinkovej vecer, proc ne. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Agatha Christie se kupodivu neobrací v hrobě. Čekal jsem, že bude, ale Sandler tentokrát jel v módu snesitelného debila, zatímco Jennifer Aniston, moje životní láska, zachraňovala co šlo. Zápletka je zhruba tak blbá, jak byste od takové komedie čekali, sympatie ale sbírá samozřejmě vedlejší obsazení a sem tam nějaký ten vtip. Existují i horší způsoby, jak mrhat časem. 3/10 ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná oddechovka. Klobouk dolů před Jennifer, dvacítky by ji mohly závidět. Je to stále kočka. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejpodezřelejší je Suzi Nakamurová. Jediná neměla k Malcolmově vraždě motiv." Když se vyšetřování vražd ujmou ti nejpovolanější - kadeřnice a pochůzkář, tak by o zábavu mělo být postaráno. Jenže ona to žádná řachanda není. Naštěstí jsou vyšetřující podezřelí manželé Spitzovi celkem pohoďáci a zazobaní mamonáři většinou umírají dřív, než jim to stihnout pokazit. Nejvíc jsem se bavil ve chvíli, kdy Spitzovi přišli vylučovací metodou na to, že sami jsou vrazi. To už chtělo mimořádnou dedukci. Dále jsem se dozvěděl, že Angličani jsou společenští masochisti a pokud chci souložit, tak mám ženě poslat obrázek okurky s koblihou. Konečně vím, jak na to. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sandler nepochopil, že časy, kdy se do televizí splachovaly sračky, už dávno pominuly. Buranský humor totiž není pro každého a jako odlehčená detektivka to diváka zase nedokáže dostatečně zaujmout. Vše stojí na sehrané hvězdné dvojici. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná komediální oddechovka, u které jsem se zasmál přesně jednou a sice při narážce na Neslušný návrh. Ale Sandler a Aniston byla docela fajn dvojka. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Monsieur Adam se postará o to, že se malé šedé buňky místo cvičení budou pokoušet o sebevraždu, takže toho musí hodně odtáhnout mademoiselle Jennifer. Jejich reunion v pohledných lokacích splní svůj relaxační účel, ale v Orient Expressu ať už prosím jen sedí, do ničeho se nepletou a kochají se výhledem z okna, jinak si ta organizovaná skupina bodne spíš do Sandlera.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Sandler v tomle filmu naprosto tragický a film v sobě obsahoval jen jeden jediný vtip a hromadu trapnosti. Zápletka neuvěřitelná a spíše hloupá. Dávám 2 hvězdy za jisté ucházející scény a Jennifer Aniston. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Místy celkem fest otravná bejkárna, která působí dojmem, jakoby tu všichni hráli hlavně kvůli možnosti strávit dva měsíce v Itálii. ()

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix nabídne obsah zdarma

Netflix nabídne obsah zdarma

01.09.2020

Dva papežové, V pasti, první epizoda Stranger Things nebo komedie Vražda na jachtě – tyto a dalších několik titulů budou čerstvě na Netflixu dostupné všem lidem bez ohledu na to, jestli platí… (více)

Akční thriller Vyproštění dostane dvojku

Akční thriller Vyproštění dostane dvojku

06.05.2020

Netflix si oficiálně objednal pokračování k akčnímu thrilleru Vyproštění s Chrisem Hemsworthem (Thor: Ragnarok) v hlavní roli. Snímek předstihl ve sledovanosti všechny nejzásadnější snímky… (více)

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama