Reklama

Reklama

Šéf společnosti Gary Oldman vydíráním přinutí Liama Hemswortha stát se špiónem v konkurenční firmě. Adam Cassidy je vynikající vývojář moderních technologií, který pracuje pro společnost Nicholase Wyatta. Poté, co bez povolení použije firemní kreditku a na večírku s přáteli utratí čtyřicet tisíc dolarů, začne Wyatt Adama vydírat, aby začal pro jeho korporaci pracovat jako špion, jinak ho okamžitě udá za krádež peněz. Nutí Adama, aby pronikl do firmy Jocka Goddarda, což je jeho hlavní konkurent, který ho v minulosti podvedl. Chce, aby Adam ukradl prototyp vynikajícího smartphonu, jenž by mu mohl přinést zisk miliardy dolarů. Adam tak rozehrává hru, která se mu brzy vymkne z rukou. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer

Recenze (224)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Abnormálně nesympatický představitel hlavního hrdiny si uvědomuje, že za něj hraje jeho fasáda. Smutné je, že ta je stejně nenadaná a nezajímavá jako on. Příběh byl celkem snesitelný, i když patřil spíše do kategorie předvídatelná nuda. Nechyběla povinná soulož před americkou filmovou kamerou. Ještě, že se nedívám na americké večerníčky, asi bych neunesla pohled na kopulující kreslené postavičky. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Skvelý B-čkoidný akčný thriler s A-čkoidným obsadením. Nejak tak si predstavujem priemyselnú špionáž ( žartujem ), ale bolo to premyslené, dynamické, nenudí, klišé sa dajú odpustiť a ešte aj používajú zaujímavé autá. A keby to možno bolo trochu strhujúcejšie, tak by sa to vyrovnalo filmom s podobnou tématikou. 3 z 5 ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je čítankový příklad filmové jednohubky, když nad tím nebudu přemýšlet, budu se místy celkem i bavit.. V okamžiku, kdy se zamyslím, tak nenacházím žádná vhodná slova o výjimečně talentovaném vývojáři, který je naivní jako desetiletý kluk a chová se jako tele.. Nicméně stará garda mě opět potěšila, Gary Oldman, Harrison Ford, Richard Dreyfuss, na ty je prostě spolehnutí.. Jo, jo, moderní technologie a průmyslová špionáž jsou dnešní lákadla a rychlý prachy taktéž.. U mě dobrý, na jedno kouknutí v pohodě.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $7,385,015Tržby Celosvetovo $14,152,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ tuctová omáčka, ktorá nemá dohromady čím strhnúť ani prekvapiť v réžii bez nápadu, na škodu je to zaujímavé obsadenie, Ford na krátko je otras /25%/ ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ano, je to průhledné, je to stokrát omleté, ale co na tom, když to má spád a je to napínavé? Já jsem tedy nenudil ani minutu, je to standardní pojetí situace "když se dva perou, třetí se směje" a jedinou větší výtku, kterou mám, je Hemsworth v hlavní roli - tenhle maník pro mě postrádá jakékoliv prvky herectví, prostě další z modelů, co se díky tváři dostal do herecké exraklasy....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv se film odehrává a byl převážně natáčen na Manhattanu, budova ve které sídlí Wyattova (Gary Oldman) korporace, se nachází ve Philadelphii a jmenuje se Comcast Center. Ve filmu ji poznáte podle velkého proskleného lobby. (singone)

Reklama

Reklama