Reklama

Reklama

Open Grave

  • Velká Británie Open Grave
Trailer 1

Muž sa prebudí v otvorenom hrobe plnom mŕtvych tiel. Postihla ho strata pamäti, a preto nevie, kto je, ako sa na toto desivé miesto dostal a či je vrahom tých obetí on sám alebo niekto iný. Zachráni ho tajomný muž a dostáva sa do domu plného cudzincov, ktorí taktiež trpia stratou pamäti. Pri odhaľovaní záhady, kto je vlastne vrahom, sa začína boj o život. (kubqo)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (132)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Probuzení v masovém hrobě se ztrátou paměti, skupinka pěti dalších podobně postižených individuí - úvod snímku náramně rozehrává průzkumnou partii plnou neznáma, napětí, nedůvěry, náznaků. A v béčkovějších vodách pokračuje k vydařené pointě, kterou jsem odhadl krátce po polovině, snad proto mi závěr přišel trochu natahovaný. Lepší ***. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Nejlepší způsob jak začít novej den je probudit se v jámě plný mrtvol a jako bonus zjistit že máte v hlavě úplně vygumováno a nevíte nic jménem začínaje a tím kdo vás zbavil panictví konče. Takže docela síla. Naštěstí vám někdo hodí lano a vy se díky tomu dostanete do baráku kde jsou další vygumovaní lidé. Jenže místo toho aby vás přijali do party jako dalšího gumáka tak se jim vůbec nelíbíte. Venku jsou všude po okolí přivázané mrtvoly a když už potkáte někoho živého jde vám po krku. Hrdina tohoto filmu má vážně blbej den. Každopádně paměť se pomalu vrací jemu i ostatním gumákům a děj se tedy sune kupředu až k finálnímu odhalení. Krve moc není, napětí občas slušné, příběh mě celkem bavil a Nikolas z upířích deníků potěšil jako vedlejší postava. Jo a ještě jedna věc. Nechápu co je na tomto filmu zmateného. Myslím, že o co jde musí pochopit každý kdo má za sebou alespoň pár tříd základky a nebo jsem divnej a proto divné filmy chápu. Závěrečný pohled co se přeživším naskytne nemá chybu...Člověka až zamrazí. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplný film, takže hodnocení od pěti do odpadu docela chápu. Začátek je určitě zajímavý a tajemný. Tento typ filmu, ve kterém se vše objasňuje v jeho průběhu, mám rád. Tady ovšem tvůrci úplně to objasňování nezvládli a druhá polovina je taková mírně chaotická, ne tak úderná, jak by bylo záhodno a závěr mohl být taky nápaditější. Nicméně pointa je solidní, škoda že nás k ní tvůrci nenasměrovali jiným, o něco lepším příběhem. Za mě slabší trojka. 55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl se skupina lidí probírá z amnézie. No občas sice chodí po lese, sem tam potkají podivnou existenci, ale pořád a neustále jsou v procesu rozpomínání se. Hrozný. V závěru konečně dojde k vysvětlení proč jsem na všechen ten zmatek skoro hodinu a třičtvrtě koukal, ale ani to mě příliš neuspokojilo. A neokouzlili mě ani mdlí herci, ačkoliv Kretschmann se snažil, co mu síly stačily. Dlouho se mi to tady válelo a nechtělo se mi do toho a teď už vím proč. 15% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ne tak úplně klasická zombie apokalypsa. Naopak to bylo nápaditý hned od začátku, kdy se v domě objevila parta lidí, která nevěděla vůbec, která bije a postupně si vzpomínali, do toho dějová linka. No rozhodně se z toho dalo vyždímat o hodně víc a i když to nemělo hororovou atmosféru, tak na poklidnej večer to stačilo... ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama