Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schaudelovi potřebuji sehnat na víkend hlídání pro svého syna Rémyho. Marc Schaudel se rozhodne požádat o pomoc svého zaměstnance Francka, jenž na něj působí velmi slušným dojmem. Netuší však, že Franck má v plánu oslavu svých třicátin, což není zrovna ideální doba na hlídání rozmazleného Rémyho. Klidný víkend Schaudelových je narušen telefonátem policie, jež jim sdělí, že Rémy a Franck zmizeli. Jedinou stopu nalezenou v jejich zničeném domě představuje kamera, na níž jsou zachyceny události předchozího večera... (claudel)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (50)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi zábavná francouzská variace na Pařbu ve Vegas, která není takřka v ničem originální, ale je skvěle obsazená, má skvělé tempo a já se při ní neskutečně bavil. Samozřejmě není to žádná sofistikovaná zábava, ale jako ztřeštěná komedie na odreagování to funguje takřka dokonale a rozhodně si ji pustím radši než všemožná pokračování zmiňovaného filmu. Moje hodnocení 75%. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sympatická francouzská crazy komedie, která nabídne za málo peněz hodně muziky. Občas se teda i hodně skromná stopáž zdála subjektivně o trochu delší, ale i tak bylo zábavy nebo vtípků dost. Humor navíc nemá jasně vyznačený hranice, takže je místama fajnově nekorektní (cikáni). Super-blb (díky kterýmu jsem vlastně Phillipa Lacheau vůbec objevil) byl sice ještě větší zábava, ale Babysitting se nemá jakožto debut vůbec za co stydět, čtyři hodně slabý hvězdy. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mohlo by to a malo by to dopadnúť oveľa lepšie. Scenár nie je príliš originálny, jednotlivé scény nie sú dostatočne vypracované. Vtipnosť scén je veľmi kolísavá. Na Francúzku „pop-komédiu“ je to slabší priemer. PS: To však musím uznať, že tanec „bang your head by booty“ (hlavne pri záverečných titulkoch) mi vyčaril úsmev na tvár (a aj na oči). Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau je sympatak,vyborny reziser a aj herec,tato seria troch filmov sa podarila fakt velmi dobre,Francuzsko je krajina komedii,neskutocne som sa nasmial a to som pozeral len s titulkami,jednotka sa mi pacila najviac,bola excelentna,ale ani dvojka a trojka nezaostavaju,jednoducho takto si predstavujem vybornu zabavu a je tam kopec krasnych zien,mnaaaaam...:-) ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie trochu klame, pretože to rozhodne nebol priemer, ako 3 hviezdy v mojom hodnotení napovedajú. Z troch filmov, ktoré som za posledný týždeň videl s dvojicou Lacheau-Boudali, tomuto niečo chýbalo. Pritom akcia, vtip a všetko ostatné tam bolo, len zrejme v menšom množstve, slabšom prevedení alebo jednoducho myšlienka nebola až taká originálna ako v ostatných prípadoch. Každopádne niečo medzi 3 a 4 hviezdami. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v okolí francúzskej metropoly Paríž. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama