Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schaudelovi potřebuji sehnat na víkend hlídání pro svého syna Rémyho. Marc Schaudel se rozhodne požádat o pomoc svého zaměstnance Francka, jenž na něj působí velmi slušným dojmem. Netuší však, že Franck má v plánu oslavu svých třicátin, což není zrovna ideální doba na hlídání rozmazleného Rémyho. Klidný víkend Schaudelových je narušen telefonátem policie, jež jim sdělí, že Rémy a Franck zmizeli. Jedinou stopu nalezenou v jejich zničeném domě představuje kamera, na níž jsou zachyceny události předchozího večera... (claudel)

(více)

Recenze (50)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francouzská jízda a zábava v jednom. Nejdříve jsem viděl díl druhý pod jiným názvem a dnes jsem se dozvěděl o dílu prvním, který je taktéž výborný. Philippe Lacheau je šikovný režisér i herec a všichni herci jsou jeho kamarádi ( Všichni herci hrají ve všech filmech společně), což je super také bych rád patřil do téhle party. Všichni jsou mi sympatičtí, Alice David je k sežrání a situační scény byly neskutečné. Doslova bláznivější a taťkovější Project X. Hodně jsem se nasmál. 85% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

U komedie se chci hlavně zasmát a tenhle bod v mém případě Babysitting splnil na jedničku. To, že v tom musí hrát hlavní roli zase party mi přijde škoda, ale hold je to takhle asi nejjistější. A mezi všemi těmi filmy, kdy se domácí pařba vymkne z rukou, tenhle vyniká minimálně určitou vyspělostí a široce nastavenými hranicemi humoru. V podstatě se naváží úplně do všech a do všeho. A tak by to podle mě v komedii mělo být. Slabší 4* ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie u které jsem se hodně nasmál a bavil jsem se po celou dobu. V závěru to má i trochu srdíčka, i když to není tak důležité. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí Alibi na klíč byla očekávání vysoká, a nenaplnila se. Blbá pařba, kde je velmi málo vtipných situací. O většinu se stará Jugnot sedící na gauči (doutník), ale rozhodně ne Lacheauova skupinka. Jako puntíčkář a šetřílek se nedokážu přenést přes situaci, že někdo demoluje cizí dům. Alice David moc pěkná. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Typická francouzská feel good komedie s dnes už klasickým hereckým obsazením (tahle parta táhne všechny Fr komedie o level výš!), s hromadou vtipů, upřímného smíchu a hlavně bez hluchých míst. Nemám, co bych vytknul, tohle je prostě pecka a jedna z mála žánrovek, které nemusejí sklouzávat do trapnosti, ale udržují si kvalitu po celou dobu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou pro mě oříšek v jakémkoliv podání filmového žánru někdy totiž překvapí a někdy dokážou dost nudit viz. tenhle film. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Parádny úlet! Francúzi sa doslova utrhli z reťaze a mne to ani trochu nevadilo. Nápad s video nahrávaním je skutočne originálny a práve vďaka nemu som sa väčšinu filmu tak šialene bavil! Edit (13.8.23): Po asi piatom zhliadnutí ma Babysitting stále neprestáva baviť! Tento film sa jednoducho dá pozrieť kedykoľvek. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Východisko, které mě samo o sobě nebavilo. Tohle je prostě "Pařba ve Vegas" trochu jinak. Chlapík chce slavit svojí třicítku, ale zároveň má šéfovi hlídat dítě. Šéfa odvolají z dovolené, protože se chůvák i synek ztratili. Nemůžu si pomoct, ale už z toho je mi tak nějak jedno, jak to vlastně bylo, a průběh filmu mě pro zápletku nadchnout nedovedl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

člověk si tak dlouho stěžuje,že není moc dobrých komedií,až takhle najednou narazí náhodou na Babysitting,ze kterého se vyklube jedna z nejvtipějších komedií posledních let.Využívá sice standardní klišé a postupy kombinující Pařbu ve Vegas s Projektem X,ale vyhýbá se vulgaritám a extrémní trapnosti což se dneska už moc nevidí.Osobně sem se pobavil jako už dlouho u komedie ne...80% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, tiez tvrdim ze ide o franuzsku odpoved na Parbu ve Vegas ... tentokrat s Lacheau a Boudalim. Kazdopadne tempo slusne, dialogy vyborne: Dlho sa mi zdalo, ze francuzskych kvalitnych komedii je minimum, toto je ale svetla vynimka. Najviac ma dosto to rozbordelenie cudzieho domu, to bol fajny masaker . 85 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla suprová zábava, která si na nic nehrála. Viděl jsem ji dřív a pod jiným názvem. Potom jsem zjistil, že to má ještě svého předchůdce a podle hodnocení jsem ho neváhal pustit. Jenže tenhle typ humorné zábavy už tu byl tolikrát, že tohle mě opravdu u srdce nevzalo. Kýčovité a pro mě nezáživné. Druhá hvězda za papoucha a rybičky. 40% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Po špičkovém Super-blbovi jsem se rozhodl, že zhlédnu veškerou Lacheauovu předchozí tvorbu a očividně jsem vedle nešlápl. Fórů bylo dost, záběry z ruční kamery zajímavé a do konceptu se hodily, takže dohromady moc fajn veselá věc. 75% ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Príliš bláznivé, a nie až tak smiešne. Naviac až tak na "neviazanu zábavu" a chovanie "bez rešpektu" ma nebaví dlho pozerať. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou šílenci.. tahle parta je bláznivá a stejně jako v Pařbách se tu dělaj kraviny, ale je to stejně pořád vtipný a má to co nabídnout.. jako oddechovka je to naprosto ideální.. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že se první polovina filmu trochu vlekla a že mě totálně vytáčeli všichni "kamarádi" hlavního hrdiny, tak bych dal i lepší hodnocení. Druhá půlka je super. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi zábavná francouzská variace na Pařbu ve Vegas, která není takřka v ničem originální, ale je skvěle obsazená, má skvělé tempo a já se při ní neskutečně bavil. Samozřejmě není to žádná sofistikovaná zábava, ale jako ztřeštěná komedie na odreagování to funguje takřka dokonale a rozhodně si ji pustím radši než všemožná pokračování zmiňovaného filmu. Moje hodnocení 75%. ()

Reklama

Reklama