Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schaudelovi potřebuji sehnat na víkend hlídání pro svého syna Rémyho. Marc Schaudel se rozhodne požádat o pomoc svého zaměstnance Francka, jenž na něj působí velmi slušným dojmem. Netuší však, že Franck má v plánu oslavu svých třicátin, což není zrovna ideální doba na hlídání rozmazleného Rémyho. Klidný víkend Schaudelových je narušen telefonátem policie, jež jim sdělí, že Rémy a Franck zmizeli. Jedinou stopu nalezenou v jejich zničeném domě představuje kamera, na níž jsou zachyceny události předchozího večera... (claudel)

(více)

Recenze (50)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francouzská jízda a zábava v jednom. Nejdříve jsem viděl díl druhý pod jiným názvem a dnes jsem se dozvěděl o dílu prvním, který je taktéž výborný. Philippe Lacheau je šikovný režisér i herec a všichni herci jsou jeho kamarádi ( Všichni herci hrají ve všech filmech společně), což je super také bych rád patřil do téhle party. Všichni jsou mi sympatičtí, Alice David je k sežrání a situační scény byly neskutečné. Doslova bláznivější a taťkovější Project X. Hodně jsem se nasmál. 85% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

U komedie se chci hlavně zasmát a tenhle bod v mém případě Babysitting splnil na jedničku. To, že v tom musí hrát hlavní roli zase party mi přijde škoda, ale hold je to takhle asi nejjistější. A mezi všemi těmi filmy, kdy se domácí pařba vymkne z rukou, tenhle vyniká minimálně určitou vyspělostí a široce nastavenými hranicemi humoru. V podstatě se naváží úplně do všech a do všeho. A tak by to podle mě v komedii mělo být. Slabší 4* ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie u které jsem se hodně nasmál a bavil jsem se po celou dobu. V závěru to má i trochu srdíčka, i když to není tak důležité. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí Alibi na klíč byla očekávání vysoká, a nenaplnila se. Blbá pařba, kde je velmi málo vtipných situací. O většinu se stará Jugnot sedící na gauči (doutník), ale rozhodně ne Lacheauova skupinka. Jako puntíčkář a šetřílek se nedokážu přenést přes situaci, že někdo demoluje cizí dům. Alice David moc pěkná. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Typická francouzská feel good komedie s dnes už klasickým hereckým obsazením (tahle parta táhne všechny Fr komedie o level výš!), s hromadou vtipů, upřímného smíchu a hlavně bez hluchých míst. Nemám, co bych vytknul, tohle je prostě pecka a jedna z mála žánrovek, které nemusejí sklouzávat do trapnosti, ale udržují si kvalitu po celou dobu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou pro mě oříšek v jakémkoliv podání filmového žánru někdy totiž překvapí a někdy dokážou dost nudit viz. tenhle film. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Parádny úlet! Francúzi sa doslova utrhli z reťaze a mne to ani trochu nevadilo. Nápad s video nahrávaním je skutočne originálny a práve vďaka nemu som sa väčšinu filmu tak šialene bavil! Edit (13.8.23): Po asi piatom zhliadnutí ma Babysitting stále neprestáva baviť! Tento film sa jednoducho dá pozrieť kedykoľvek. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Východisko, které mě samo o sobě nebavilo. Tohle je prostě "Pařba ve Vegas" trochu jinak. Chlapík chce slavit svojí třicítku, ale zároveň má šéfovi hlídat dítě. Šéfa odvolají z dovolené, protože se chůvák i synek ztratili. Nemůžu si pomoct, ale už z toho je mi tak nějak jedno, jak to vlastně bylo, a průběh filmu mě pro zápletku nadchnout nedovedl. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, tiez tvrdim ze ide o franuzsku odpoved na Parbu ve Vegas ... tentokrat s Lacheau a Boudalim. Kazdopadne tempo slusne, dialogy vyborne: Dlho sa mi zdalo, ze francuzskych kvalitnych komedii je minimum, toto je ale svetla vynimka. Najviac ma dosto to rozbordelenie cudzieho domu, to bol fajny masaker . 85 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

člověk si tak dlouho stěžuje,že není moc dobrých komedií,až takhle najednou narazí náhodou na Babysitting,ze kterého se vyklube jedna z nejvtipějších komedií posledních let.Využívá sice standardní klišé a postupy kombinující Pařbu ve Vegas s Projektem X,ale vyhýbá se vulgaritám a extrémní trapnosti což se dneska už moc nevidí.Osobně sem se pobavil jako už dlouho u komedie ne...80% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla suprová zábava, která si na nic nehrála. Viděl jsem ji dřív a pod jiným názvem. Potom jsem zjistil, že to má ještě svého předchůdce a podle hodnocení jsem ho neváhal pustit. Jenže tenhle typ humorné zábavy už tu byl tolikrát, že tohle mě opravdu u srdce nevzalo. Kýčovité a pro mě nezáživné. Druhá hvězda za papoucha a rybičky. 40% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Po špičkovém Super-blbovi jsem se rozhodl, že zhlédnu veškerou Lacheauovu předchozí tvorbu a očividně jsem vedle nešlápl. Fórů bylo dost, záběry z ruční kamery zajímavé a do konceptu se hodily, takže dohromady moc fajn veselá věc. 75% ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Príliš bláznivé, a nie až tak smiešne. Naviac až tak na "neviazanu zábavu" a chovanie "bez rešpektu" ma nebaví dlho pozerať. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou šílenci.. tahle parta je bláznivá a stejně jako v Pařbách se tu dělaj kraviny, ale je to stejně pořád vtipný a má to co nabídnout.. jako oddechovka je to naprosto ideální.. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že se první polovina filmu trochu vlekla a že mě totálně vytáčeli všichni "kamarádi" hlavního hrdiny, tak bych dal i lepší hodnocení. Druhá půlka je super. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi zábavná francouzská variace na Pařbu ve Vegas, která není takřka v ničem originální, ale je skvěle obsazená, má skvělé tempo a já se při ní neskutečně bavil. Samozřejmě není to žádná sofistikovaná zábava, ale jako ztřeštěná komedie na odreagování to funguje takřka dokonale a rozhodně si ji pustím radši než všemožná pokračování zmiňovaného filmu. Moje hodnocení 75%. ()

Reklama

Reklama