Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schaudelovi potřebuji sehnat na víkend hlídání pro svého syna Rémyho. Marc Schaudel se rozhodne požádat o pomoc svého zaměstnance Francka, jenž na něj působí velmi slušným dojmem. Netuší však, že Franck má v plánu oslavu svých třicátin, což není zrovna ideální doba na hlídání rozmazleného Rémyho. Klidný víkend Schaudelových je narušen telefonátem policie, jež jim sdělí, že Rémy a Franck zmizeli. Jedinou stopu nalezenou v jejich zničeném domě představuje kamera, na níž jsou zachyceny události předchozího večera... (claudel)

(více)

Recenze (51)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi zábavná francouzská variace na Pařbu ve Vegas, která není takřka v ničem originální, ale je skvěle obsazená, má skvělé tempo a já se při ní neskutečně bavil. Samozřejmě není to žádná sofistikovaná zábava, ale jako ztřeštěná komedie na odreagování to funguje takřka dokonale a rozhodně si ji pustím radši než všemožná pokračování zmiňovaného filmu. Moje hodnocení 75%. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Příjezd do lunaparku to naštěstí trochu vylepšil, protože začátek byla naprosta hovadina plná imbecilně se chovajících postav a nesmyslné zápletky. Do toho poměrně fekální styl humoru a už mě to začínalo štvát. Ale potom to dostane trochu nějak formát  a styl a pár vtipů je slušných. ()

NJD 

všechny recenze uživatele

Taková jednoduchá kravina, která sice vyloženě neurazí, ale v hlavě vám asi taky moc dlouho nezůstane. Připomíná mi to takovou taťkovskou verzi Projectu X. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná komedie, některé gagy fakt výborné. Líbí se mi, že má Lacheau ve svých filmech většinou alespoň jednu jakoby akční scénu a docela to funguje :-) ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ja som ani nevedel, že toto je jednotka skvelej bláznivej dovolenky. Opäť som sa skvelo nasmial, je to rýchle, správne uletené a niektoré vtipy vás teda rozsekajú. Trojku by som si teda nechal líbiť. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Mohlo by to a malo by to dopadnúť oveľa lepšie. Scenár nie je príliš originálny, jednotlivé scény nie sú dostatočne vypracované. Vtipnosť scén je veľmi kolísavá. Na Francúzku „pop-komédiu“ je to slabší priemer. PS: To však musím uznať, že tanec „bang your head by booty“ (hlavne pri záverečných titulkoch) mi vyčaril úsmev na tvár (a aj na oči). Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau je sympatak,vyborny reziser a aj herec,tato seria troch filmov sa podarila fakt velmi dobre,Francuzsko je krajina komedii,neskutocne som sa nasmial a to som pozeral len s titulkami,jednotka sa mi pacila najviac,bola excelentna,ale ani dvojka a trojka nezaostavaju,jednoducho takto si predstavujem vybornu zabavu a je tam kopec krasnych zien,mnaaaaam...:-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Já ty kluky prostě žeru, a i když je zápletka v různých podobách opotřebená, jako matrace v ubytovně pro zahraniční dělníky, bavil jsem se jako vždy. Louis de Funès, Bourvil, Les Charlots, Pierre Richard, Christian Clavier…..jestli se bojíte o současnou francouzskou komedii, tak vůbec nemusíte mít strach. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Super kousek, Francouzi opět nezklamali. Vtipy tam padají libové, styl vyprávění funguje, hlavní hrdinové fajn, prostě taková příjemná komedie, která nezklame. 4*. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sympatická francouzská crazy komedie, která nabídne za málo peněz hodně muziky. Občas se teda i hodně skromná stopáž zdála subjektivně o trochu delší, ale i tak bylo zábavy nebo vtípků dost. Humor navíc nemá jasně vyznačený hranice, takže je místama fajnově nekorektní (cikáni). Super-blb (díky kterýmu jsem vlastně Phillipa Lacheau vůbec objevil) byl sice ještě větší zábava, ale Babysitting se nemá jakožto debut vůbec za co stydět, čtyři hodně slabý hvězdy. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie trochu klame, pretože to rozhodne nebol priemer, ako 3 hviezdy v mojom hodnotení napovedajú. Z troch filmov, ktoré som za posledný týždeň videl s dvojicou Lacheau-Boudali, tomuto niečo chýbalo. Pritom akcia, vtip a všetko ostatné tam bolo, len zrejme v menšom množstve, slabšom prevedení alebo jednoducho myšlienka nebola až taká originálna ako v ostatných prípadoch. Každopádne niečo medzi 3 a 4 hviezdami. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla podobná jízda jako Á fond:). Já se bavil docela od samého začátku a postupně to jen gradovalo:). ()

elimS 

všechny recenze uživatele

85% - komentář 20ti slovy: Možná další ohraná "blbost", ale já se bavil s každou "pařba" scénou. Plno vtipů, dělaní hovadin a přitom bez trapnosti. Povedlo se! ()

Joedas 

všechny recenze uživatele

Francouzský komedie to maj zdá se pořád v sobě a jsou na míle od těch našich. Přitom to působí tak jednoduše. Tvůrčí tým kolem Lacheaua si chytře vypůjčil od hororů found footage koncept, se kterym si zde s invencí hrajou. Sympatická, tak akorát přisprostlá podívaná, kterou sice k dokonalosti dotáhli až o rok později ve dvojce, jednička ale bez problému pobaví. Jo a ty Greenpeace jsou fakt prasata. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nemôžem to nazvať inak ako slabšia kópia amerického Hangoveru, ale vypeckované do nepríčetna a s typicky nonšalantným francúzskym nenásilným humorom. Musím uznať, že som sa slušne bavil a niektoré hlášky boli fantastické. Som naozaj milo prekvapený z tejto komédie a ako oddychovku to úplne vrelo odporúčam. Hlavne to herecké obsadenie bolo vyberané naozaj precízne. 70 % ()

maestrotatum 

všechny recenze uživatele

Zrazu sa rozžiarila obloha a k Zemi sa rútil obrovský meteorit. :D snáď takto dáko sa dá opísať toto francúzske bláznovstvo. Situačný humor s tým slovným, ide ruka v ruke. Dej je obohatený tým, že ho rozvíja kamerový záznam ( veľmi dobrý nápad). Výborné charaktery a sympatická partia dalších maniakov na štýl Hangoveru akurát vo francúzskom rytme. Zaručene vám navre tepna na krku alebo dostanete bruchaboľ zo smiechu. Babysitting je velkým krokom v kariére Lacheaua. [85%] ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Proti perfektnímu Alibi je to takové méně vyzrále, pubertálnější, šablonovitější - je to ale svižné a spousta vtipů se opravdu povedla. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 7/10. U této komedie jsem se opravdu bavil od začátku do konce. Doporučuji na odreagování. ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Komedie s názvem Babysitting, jejíž hlavní téma je divoká párty, to určitě neslibuje kvalitní humor, ale nechal jsem se zlákal dobrým hodnocením a.. - a nelitoval jsem ani vteřinu! Mimořádně vtipné, zábavný příběh, spousta skvělých herců a neuvěřitelně sympatické postavy. Vlastně není co vytknout a vzhledem k tomu, jak dobře jsem se pobavil, je 5***** naprosto zasloužených! ()

Reklama

Reklama