Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní film o prvním citovém okouzlení… Šestnáctiletá studentka Bětka (V. Jeníková) se zamilovala. To, že jí něžný cit poněkud kazí studijní výsledky, se šestnáctiletým dívkám stává. Ale v případě Bětky je tu ještě jeden problém, objekt její lásky (M. Vašinka) je totiž ženatý a navíc ve vztazích k dívkám a ženám velmi přelétavý. Bětka to dlouho neví, nebo přesněji vědět nechce. Ale pak se stane něco, co Bětku doslova zaskočí… (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Autobusák Marcela Vašinky s parádním knírkem láme srdce mladým holkám, pár hledá nové bydlení bez protekce a proti vůli maminky. K tomu nahlédneme i do domácnosti kutila a kuchaře amatéra, v podání Petra Nárožného. Taková socialistická skoro idylka, občas drama. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vždy aktuálne téma. V televíznom spracovaní, v podaní ČST, to nieje rozhodne katastrofa. Tu sa film naozaj zameriava skôr na príbeh, ako na nejakú rozšafnosť. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nezajímavě o zajímavých věcech. 1)  Jediné, co stojí za zmínku, je tehdy půvabný 22letý Tomáš Juřička (spolužák Otmar, který by s Bětkou rád chodil) v jinak bezkrevném příběhu (inu, Stanislav Rudolf). 28letému jindy přitažlivému Marceli Vašinkovi (řidič ČSAD a Bětčin milenec) knír ani autobusácká uniforma neslušely._____ 2)  Tím jsem vyčerpal, co k filmu říci. ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele

četla jsem i knížku,která se mi možná líbila víc...škoda, že tenhle film nezařadili do vysílání....nějak si matně vybavuju,že jednu ze spolužaček hrála Martina Hudečková,role studentky ,která se v knížce jmenuje Tuháčková,a má potrhlého otce, překryla problémy její spolužačky,co se tahala s ženatým autobusákem (Marcel Vašinka), který byl spolužákem jejího staršího bratra. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Exteriéry se natáčely v Berouně. (rakovnik)

Reklama

Reklama