Reklama

Reklama

Čtyřicátník Vilém studuje dálkově vysokou školu, aby se vyrovnal své manželce, architektce Heleně. Ta začíná být postupně v manželství se submisivním a zamindrákovaným mužem nespokojená. V zaměstnání je pověřena prací na samostatném projektu, kterým chce dokázat své schopnosti. Když proto zjistí, že právě v této situaci po letech čekání konečně otěhotněla, jde bez vědomí manžela před interrupční komisi. Ta však její žádost vzhledem k nedostatečným důvodům zamítne. Helena však trvá na svém a odvolá se ke krajské komisi… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

javlapippi 

všechny recenze uživatele

"Tak toho nech, když jseš na to blbej!" Uspešnej architektke (skvelá Šulcová) sa čím ďalej tým viac prestáva pozdávať jej manželstvo so zakomplexovaným a ústupčivým choťom. Potom, ako ju tento po rokoch márneho snaženia nakoniec oplodní, rozhodne sa pre radikálne riešenie. Podá si žiadosť a ide pred komisiu. Vynikajúca psychodramatická inscenácia, pripomína mi to taktiež ostravský, len o rok mladší cyklus "Příběhy všedního dne", kde tiež v podobnej roli nešťastníka exceloval Petr Pelzer. "Já to nedokážu, vymejšlet si nějaký lži." "A já to mám dokázat za tebe?" "Ty jseš advokátka, tobě to tak nepřijde." ()

kokofek 

všechny recenze uživatele

A opět je zde stará známá interupční komise. Socialistická žena se totiž sama rozhodnout nemůže. Rozhodne stát v zastoupení komise. Četla jsem nedávno,že se dělal výzkum jak dopadly děti,které se narodily jako nechtěné. Protože nechtěné děti se dle mého názoru rodit nemají. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Prý nezralost... :-) Kdo by nechtěl takovou ukázkovou psychopatku a manipulátorku za přítelkyni nebo dokonce manželku? Sen každého slabocha! Hodně smutné pokoukání. ()

Reklama

Reklama