Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Barbora bez vědomí rodičů chodí s elektrikářem a amatérským rockovým muzikantem Honzou, kvůli kterému zanedbává školu i své koníčky. Když se rodiče dozví, že dorazila na školní lyžařský výcvik o den později, protože s Honzou strávila noc, zakáží jí stýkat se s ním. Nakonec jí to dovolí pod podmínkou, že se zlepší ve škole. Po čase však Barbora zjistí, že je těhotná. Honza si ji chce vzít, ale rodiče ji nutí jít na interrupci. Barbora se tedy odstěhuje k Honzovi a jeho rodině. Jednou ho však přistihne s milenkou a rozejde se s ním. Teď souhlasí s interrupcí, ale na tu už je pozdě. Zbývají dvě možnosti: dítě si nechat, nebo je dát k adopci… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

javlapippi 

všechny recenze uživatele

 "Kdybych se třeba vdala, to bych taky musela dělat maturu?" Mladá a blbá sa nechá nabúchať od o niečo staršieho, ale o nič viac múdrejšieho nešťastníka. A pretože je to prvá najväčšia a najozajstnejšia láska, odmieta čo i len uvažovať o zákrokoch a komisiách a spoločne s budúcim otcom plánujú nie príliš realistickú šťastnú budúcnosť, ktorú nechápu skostnatelí dinosauri z radov rodičovstva. Ale ako to už v živote a televíznych inscenáciách býva, nakoniec doplánujú, no to už je na zákroky a komisie neskoro. Záverečný duševný obrat a spokojný odchod z pôrodnice by sa uživil aj v nejakej katolíckej agitke. Zaujal príbeh, zaujal popis života občanov druhej kategórie a zaujala Eva Goldová, aj keď skôr mladistvými pôvabmi než hereckým umením. Solídna psychologicko-rodinná dráma. "Takový dítě, to je lepší než básnička!" ()

kokofek 

všechny recenze uživatele

Příběh vcelku banální,ale kdo nezažil interupční komisi v celé její kráse mohl by uvěřit její laskavému projevu. Já si ji pamatuji docela jinak a věřte,že takové ponižování byste zažít nechtěli. Jak laskavě je doba bezbřehé poslušnosti ztvárněna. Co jiného mohli mladí lidé bez možnosti rozletu jiného dělat než dělat děti! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama