Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi David (Rhys Wakefield) a Teddy (Logan Miller) se dostanou na nejlepší párty roku. Přinesou si na ni s sebou jak své frustrace, tak velká očekávání, a ze začátku jde vše podle plánu. Po tři čtvrtě hodině se ale díky zásahu shůry vše změní a účastníci párty najednou mají kolem sebe „plus jednoho" - sebe sama. David s Teddym se tak ocitnou ve víru chaosu, který má otestovat nejenom jejich přátelství, ale i schopnost přežít. (Ownerko)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

Murrro 

všechny recenze uživatele

Naozaj? Naozaj mi niekto ukradol nápad na existenciálnu drámu a vytesal z neho jedno z najinteligentnejších teenage sci-fi-čiek, aké som kedy videl? A to až do tej miery, že dokážem privrieť oči nad milostnou líniou dvoch najhoršie napísaných spomedzi všetkých charakterov? Že dokážem odpustiť rozpačitý úvod aj meteorit ako "rozbušku"? Že sa nebojím označiť záver za podarene masakrálny, vrátane tej časti, v ktorej - rovnako ako J*A*S*M - vidím cynickú pointu? A že sa začínam obávať, či som do scenáristického editora neťukal ja sám, ku ktorému sa každým black-outom prib... Do riti! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO SE TO SAKRA DĚJE?“ … ,,NEMÁM TUŠENÍ. NĚCO SE VÁŽNĚ PODĚLALO. FAKT PODĚLALO. TYHLE LIDI NEZNÁME…“ /// Chlapáci v očekávání šukacího večírku. Když v tom – METEORIT! Super je, že ti mladí na tý párty (mimochodem to je PÁRTY ROKU!) nemelou žádný sračky, ani fekálie, jen pařej (a šukaj a chlastaj a šňupaj…). Navíc přicházej hrátky s … dimenzema? Klonováním? V podstatě je to fu(c)k. Teen scifárna, horor, trocha tý romantiky a párty trip v jednom. Má to svoje kouzlo (rozhodně větší než ty chlastací sračky plný hvězd nebo svatebčanů…). Jenže pointa – NO PRÁVĚ! Já nevím! (Ne vole, neříkej mi to!) Teen kravinka, která vohraný ,,párty téma“ hezky voživí kapkou sci-fi. Víc bych neřešil. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že nejlepší párty široko a daleko dělá Angad. 2.) Myslím, že potkat sám sebe, znamená potkat Boha. 3.) Myslím, že potkat Boha, znamená zemřít. 3.) Thx za titule ,,jezeqsbitch“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Plus jedna, mínus jedna... Klasická studentská pařba jak z MTV v nezávislém podání se sci fi prvky? Na papíře to možná zní zajímavě, realita je ovšem jiná. Nudná, hloupá a nevyrovnaná hodinka a půl, která se snaží být vážná, ale její nedomyšlený scénář jí podráží nohy na každém rohu. Mizerné obsazení a neuspokojivý závěr jen podtrhují zklamání, které plus jedna je. [35%] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Asi tak v půlce filmu jsem v tom měl pěknej hokej, protože těch dvojníků bylo moc a já se pomalu přesta orientovat v tom, kdo je kdo, ale kupodivu mi to vůbec nevadilo, protože i přes zdánlivě neorganizovaný chaos měl film tempo a pořád se v něm něco dělo. Navíc když se začalo vše vyjasňovat, začal dávat smysl i předešlý zmatek a vše spělo k vyvrcholení, na které jsem se těšil, protože jsem absolutně netušil, jak to dopadne. Ale v posledních vteřinách to tvůrci zazdili. Úplně. Tím nechci říct, že by závěr absolutně devalvoval to, co se před ním dělo, ale "asi spoiler" připravovat diváka na tyranosaura a pak na něj poslat růžového jednorožce, to je skoro na kriminál. 65%, ale mohlo a mělo být lépe. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Originální "povídkový" nápad se hodí spíš do seriálu typu Krajních mezí, uspokojivý celovečerák na něm prostě nevystavíte. Iliadis je naštěstí víc než schopný režisér, takže se člověk rozhodně nenudí. Jenže když to celé tak nějak vyšumí, říkáte si, jestli to náhodou nebylo devadesátiminutové stylistické cvičení o h... ničem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě. (Cheeker)

Reklama

Reklama