Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi David (Rhys Wakefield) a Teddy (Logan Miller) se dostanou na nejlepší párty roku. Přinesou si na ni s sebou jak své frustrace, tak velká očekávání, a ze začátku jde vše podle plánu. Po tři čtvrtě hodině se ale díky zásahu shůry vše změní a účastníci párty najednou mají kolem sebe „plus jednoho" - sebe sama. David s Teddym se tak ocitnou ve víru chaosu, který má otestovat nejenom jejich přátelství, ale i schopnost přežít. (Ownerko)

(více)

Recenze (58)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoilery (byť ne úplně na plnou hubu řečené), protože bez nich nelze vyjádřit, co mi na filmu vadilo, případně čím je film zajímavý. Takže číst raději až po zhlédnutí! Nejlepší navíc bude, když o filmu budete před projekcí vědět co nejméně. Zhruba 97 procent stopáže se jedná o originální snímek, který i přes poměrně komplikovanou dějovou linii drží pohromadě, dává smysl (což je co říct, protože netradiční nadpřirozený fenomén, s kterým se hrdinové utkávají, by lecjaký scenárista lehce domotal) a jasně vede k působivé koncovce, po které žádná z postav nebude jako dřív (a některé vůbec nebudou, hehe). Ale prd, protože po oné působivé koncovce přijde nastavený závěr, který jde úplně mimo dosavadní ladění filmu a navíc je i morálně značně sporný (to, jak se vyřeší linie Davida a Jill). Opravdu mě to mrzí, protože pár minut před koncem jsem byl vyloženě nadšený, ale tenhle "nebudu-přesně-říkat-co" prostě do jisté míry zničil to, co film celou předchozí dobu budoval. A taková pěkná tragédie z toho mohla bejt ... :-( Hodnocení dávám přesto poměrně vysoké, neboť se rozhodně jedná o zajímavý, výtečně natočený, originální film. Edit: S odstupem pár hodin jsem schopný těch posledních pár minut ocenit jako poměrně troufalou, cynickou pointu, která v hollywoodských filmech vůbec není běžná (ze situace nejvíce vytěží postava, která se zachovala nejhůře). Takový nápad se mi s odstupem vlastně i docela líbí, přesto si ale myslím, že k němu snímek dospěl jen díky popření jasných pravidel onoho nadpřirozeného fenoménu ... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO SE TO SAKRA DĚJE?“ … ,,NEMÁM TUŠENÍ. NĚCO SE VÁŽNĚ PODĚLALO. FAKT PODĚLALO. TYHLE LIDI NEZNÁME…“ /// Chlapáci v očekávání šukacího večírku. Když v tom – METEORIT! Super je, že ti mladí na tý párty (mimochodem to je PÁRTY ROKU!) nemelou žádný sračky, ani fekálie, jen pařej (a šukaj a chlastaj a šňupaj…). Navíc přicházej hrátky s … dimenzema? Klonováním? V podstatě je to fu(c)k. Teen scifárna, horor, trocha tý romantiky a párty trip v jednom. Má to svoje kouzlo (rozhodně větší než ty chlastací sračky plný hvězd nebo svatebčanů…). Jenže pointa – NO PRÁVĚ! Já nevím! (Ne vole, neříkej mi to!) Teen kravinka, která vohraný ,,párty téma“ hezky voživí kapkou sci-fi. Víc bych neřešil. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že nejlepší párty široko a daleko dělá Angad. 2.) Myslím, že potkat sám sebe, znamená potkat Boha. 3.) Myslím, že potkat Boha, znamená zemřít. 3.) Thx za titule ,,jezeqsbitch“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to výborný!! Vůbec sem nevěděl, dočeho jdu ... Jedinný, co jsem si přečetl bylo "...přátelé jdou společně na velkou párty..." , nebo něco takovýho ... Začátek klasika, prostředek fakt napínavá jízda ... pak to tak nějak stagnovalo, ale úplnej závěr ... Bože!! Chjo, no nic, zakryl jsem sioči jako malej chlapeček, kterýmu rodičové zakázali se podívat na scénu ve filmu s hvězdičkou za komančů a dělám, že "to" tam není ... Zajímavej film, navíc kozičky, hezký holky,skvělá hudba, občas sranda, občas napětí ... Milé překvapení ... ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Originální "povídkový" nápad se hodí spíš do seriálu typu Krajních mezí, uspokojivý celovečerák na něm prostě nevystavíte. Iliadis je naštěstí víc než schopný režisér, takže se člověk rozhodně nenudí. Jenže když to celé tak nějak vyšumí, říkáte si, jestli to náhodou nebylo devadesátiminutové stylistické cvičení o h... ničem. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Výborne natočený párty film so šikovnou sci-fi podzápletkou a pôsobivo vystavanou atmosférou. Iliadis nie je márny tvorca, čo dokázal už aj predtým. Najväčší problém mám vlastne so záverečnou pointou, ktorá je vlastne originálna ale morálne sporná - a neviem si na ňu vytvoriť jasný názor. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Faynové, napriek tomu úvodu pre " MTV generation ". Skvelý námet by sa obišiel aj bez " hustej teen " párty a v tmavšom prevedení by fungoval možno aj za plný počet. Zbytočný electro ha-ha (!) vesmírny "úder " vyčaroval rozpaky, no párty vytvorila masívnu pôdu pre pôvodný zámer a obohatil ho aj romancou. Produkčne fungujúca mašinéria, z ktorej si dnešný divák odnesie to , čo mu vyhovuje. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Kvôli nárazu meteoritu sa teen-účastníci miestnej párty naklonujú, avšak o chvíľu pozadu a zvýšia tak časové línie, vďaka čomu si divák môže tie otravné postavy s ich otravným konaním „vychutnať“ rovno viac krát. A pokiaľ ho z toho nerozbolí hlava, tak môže skúsiť aj rozmýšľať, či to bude mať hlbší zmysel a rozvinie sa niečo viac, alebo sa to iba tradične zvrtne z otupných hádok na predvídateľnú vybíjanú. Od režiséra MTV moderného, opatrného exploitačného remaku "The Last House on the Left" teda prichádza MTV moderný sci-fi thriller, s nechutným romantickým nádychom. Nie je to síce úplne zlé, no osobne to považujem za zbytočné a nezaujímavé; vzhľadom k tomu, že tu podobne ladené "doppelganger" témy už boli x krát, v rôznych variáciách, no hlavne v menej prvoplánových spracovaniach. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie tak hororové ako by sa vzhľadom na námet žiadalo, no dostatočne thrillerové áno. Keby tu trošku ruky-nohy polietali vo vzduchu, nejaký ten potôčik krvi prelial, mohlo ísť o solídnu double vyvražďovačku. Takto ostáva "plus Jednotka" len priemernou záležitosťou, ktorá v závere príliš nepotešila. Osobne som dúfal, že trošku viac zamotá hlavu, veď predpoklad tu bol viac než slušný .. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Parádny originálny film, ktorý sa objaví len raz za čas. Nečítať komenty, treba vidieť nepripravený. Mne stačilo, že to natočil Iliadis a hneď som to chcel vidieť bez ohľadu na to o čom to bude a dobre som spravil. Veľké nečakané prekvapenie. Jednoznačne palec hore. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vemte film Projekt X z roku 2012 odstraňte z něho humor, přidejte porci Sci-Fi, špetku hororu a okořeňte to nudnou Love Story a vznikne tenhle nefungující mix. Navíc Rhys Wakefield mi byl krajně nesympatickej. Za mě je tohle naprostá ztráta času. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Těsně vedle. Příběh strašně o hovně, dementní chování, kde hlavní postavy musejí mít asi IQ 300 a všechno to musíte vidět dvakrát. Hvězdička za tu sexy blondýnu, kterou bych tu teď potřeboval taky, aby mě profackovala. Viděl jsem už hodně sraček pro děti a tohle je jedna z dalších. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Project X meets Šestý den. První polovina filmu byla neskutečná pařba,kde nechyběly krásné ženy, hlasitá hudba a pěkná prsa. Od nástupu klonů se film přesouvá na temnější kolej,kde nás čeká i trochu krve a napětí. Film mě určitě nenudil, tuto tématiku mám rád a ještě k tomu když se přidá i vtipnější část tak jsem spokojený ještě víc. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že v rámci zápletky velmi nápadité a skvěle ukočírované. Jen kdyby ten hlavní hrdina nebyl tak neskutečně nepříjemný nesympatický šulin... Skvělý vedlejší dějový narcistní motiv. Škoda, že tvůrci neměli ty koule dotáhnout jej do konce, případně jej více rozvést. Příběhy, kde zlo vyhrává nad dobrem, jsou vždycky fajn. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal že to za něco stojí a bude na co koukat a ono nic a nic nám to ani nedalo což každý si musí udělat obrázek sám aspoň holky skvělé byly trocha krve menší napětí ale ve směs slabota. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Asi tak v půlce filmu jsem v tom měl pěknej hokej, protože těch dvojníků bylo moc a já se pomalu přesta orientovat v tom, kdo je kdo, ale kupodivu mi to vůbec nevadilo, protože i přes zdánlivě neorganizovaný chaos měl film tempo a pořád se v něm něco dělo. Navíc když se začalo vše vyjasňovat, začal dávat smysl i předešlý zmatek a vše spělo k vyvrcholení, na které jsem se těšil, protože jsem absolutně netušil, jak to dopadne. Ale v posledních vteřinách to tvůrci zazdili. Úplně. Tím nechci říct, že by závěr absolutně devalvoval to, co se před ním dělo, ale "asi spoiler" připravovat diváka na tyranosaura a pak na něj poslat růžového jednorožce, to je skoro na kriminál. 65%, ale mohlo a mělo být lépe. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Plus jedna, mínus jedna... Klasická studentská pařba jak z MTV v nezávislém podání se sci fi prvky? Na papíře to možná zní zajímavě, realita je ovšem jiná. Nudná, hloupá a nevyrovnaná hodinka a půl, která se snaží být vážná, ale její nedomyšlený scénář jí podráží nohy na každém rohu. Mizerné obsazení a neuspokojivý závěr jen podtrhují zklamání, které plus jedna je. [35%] ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Thriller? Drama? Chudák sci-fi! To tomu byl takový problém vymyslet nějaký děj, krom dementní vyvražďovačky? Je mi stydno, že jsem toho byl svědkem. Osekat o 46 minut a mohl to být nějaký delší díl Krajních mezí - jeden z těch blbějších dílů. ()

Reklama

Reklama