Reklama

Reklama

Dva studenti střední školy, Dean a Emma, uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se spoléhat jeden na druhého. Zatímco poznávají sami sebe a zároveň i jeden druhého, vzplane mezi nimi láska. Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov. Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti? (HBO Europe)

(více)

Recenze (77)

Tweetak 

všechny recenze uživatele

Citový a filmový výplach plný všech klišé, o kterých si teenageři vypráví s nadšením o přestávkách. Ale ušlo to. ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Pôvodný film Modrá lagúna mám veľmi rád a dokonca som neraz sníval aj o tom, že sa v podobnej situácii ocitnem (samozrejme s peknou babou:). To, čo tu však tvorcovia predvádzajú je vrchol nevkusu. Presladené, patetické a trochu aj infantilné. Sladký chlapec zapichne čierneho leoparda a sladké dievča sa do neho zamiluje. Proste idilka. Ostrov ponúka takmer všetko a dievčina po ňom behá v podprsenke (žeby sa hanbila?). Keď už nič iné to dievča nemá, mohlo aspoň ukázať holé prsia. Veľmi slabý film po všetkých stránkach. A ani pekný ostrov mu nepomáha. A dialógy? K tým sa radšej vyjadrovať nebudem. 30% ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

1. Důvod proč film vidět? Indiana Evans. Další důvod asi není, ale tenhle úplně stačí. Také proto, že díky ní je film dobře koukatelný. 🙂 Kráska a netvor? I tak by se dala situace na ostrově popsat. Herecké výkony dobré, a to i přesto, že tu jsou jen mladí lidé jako hlavní postavy. Situace na ostrově ze dne na den mění i charaktery postav. Přežít jen den a psem ostrově není snadné. Zkuste si to ale vynásobit cca 90X. Celkově se na ostrově nic moc nestane. Tady nic podstatného. Pozor spoiler! Ztráta panenství se asi nepočítá, a to i když je na ostrově. 🙂 Poznámka: Film jsem viděl vícekrát. Hvězdiček 3 ()

Croccy 

všechny recenze uživatele

Famózní! Musím uznat, že film byl opravdu milým překvapením a jelikož ho vidím už asi po 5., tak si ho dovolím ohodnotit. Postavy Deana a Emmy opravdu neměly chybu - oba byly šarmantní, hodní, záleželo jim na sobě a nikdy se nevzdali bojovat o přežití a přizpůsobili se všemožným překážkám. Příběh je krásný, ale musím podotknout, že mi chybělo více scén z jiných zákoutí ostrova - například většina scén se odehrávala na "hlavní" pláži, což je škoda. Poté jsem si nemohl nevšimnout i některých záběrů, které indikovaly, že některé scény byly natočeny ve studiu. Divil jsem se i, jak je možné, že i po tolika měsících na ostrově nevěděli, že tam jsou opice a zvlášť, že jim krade věci a to samé platí i o jaguárovi, který tam s nimi vydržel tak dlouho, že ho ani jednou neviděli. Výjimečně musím i říct, že mi nevadila ani jedna postava ve filmu, což je pro mě velkým překvapením a za to mají režiséři velký palec nahoře. Samotná modrá laguna, podle které je film pojmenovaný byla úchvatná a scény z ní jsem si naprosto jako divák užil. Rozvíjející vztah mezi Deanem a Emmou dodal příběhu opravdu skvělý průběh a u každé scény mezi Emmou a Deanem jsem byl nadchnutý, jak moc se mají rádi a co všechno už zvládli. Musím ale i zmínit, jak se po návratu z ostrova oba dva vůbec nebavili a dělali jak kdyby neexistovali, což to mě celkem štvalo a mohli to určitě vymyslet lépe, ale zase na konec byla úžasná scéna v dešti, která to zachránila a byl jsem nesmírně spokojen s tímto zakončením. Film hodnotím velmi kladně a doporučuji si ho minimálně jednou zhlédnout, jelikož už jsem ho viděl po několikáté a je to taková oddechovka, která nikdy neomrzí. ()

Veruska.Kuru odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle bylo... Zlatá modrá laguna, tohle nemá s lagunou nic společného kdo si myslí, že ano tak se milí.. Je to romantická kravina v moderní době.. Takže nic moc extra to není. Herci nejsou sympatický nic.. Kam se hrabe klasická laguna.. Ne tohle je odpad.. A rozhodně nedoporučuju. ()

madline24 

všechny recenze uživatele

Teenagerovský film kopírující původní dvě "Laguny", naprosto bez ambicí a bez kapky něčeho originálního, ale člověk se aspoň zasměje. ()

Majduskabb 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nejhorší, ale vzhledem k tomu, že mě nebavila ani jedná Modrá laguna, tak mě prostě zákonitě nemohlo bavit ani tohle, dávám dvě hvězdičky a to ze dvou důvodů: 1)mám ráda Indianu 2) neuvěřitelná podoba mezi Denise a Indianou. Děj měl docela dobrej začátek, Brenton představoval takového toho typického "bad guy", dokud tam nepřišla ta srdceryvná pasáž s jeho mámou.... Hawai má nádhernou přírodu, takže byla krásná výprava, ale ani ta nezachránila mizernej scénář. Takže i když byli bad guy a prom queen dvojice sladká jako cumel, pořád tomu něco chybělo. Přišlo mi to takové hrrrrrr a nedokonečné. Tak byla teda těhotná nebo ne? A hlavně pochybuju, že by se matka Emmy opravdu tak rychle smířila s tím, že její dcera je mrtvá a v klidu odjela domů balit její věci... No nic, prostě vzato kolem a kolem to byl film na zkrácení dlouhé chvíle a koukala jsem na něj jen kvůli Indi... ()

wendy221 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem obě laguny, obě měly něco společného, stejně jako tato. Čekala jsem ale horší film. Sice tam nic moc originálního nebylo. Co kdyby se jednomu z trosečníků něco stalo? A přežil by jenom jeden? Nebo by je vůbec nezachránili a ukázali by tam záběry po 10 letech nebo tak. Taky mě vrtá hlavou, jestli byla ta holka teda těhotná, ale spíš asi ne.. Film měl některé slabé chvilky, šlo to natočit i líp. Viděla jsem i mnohem horší filmy. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Vzít legendu a udělat z ní typickou romantickou blbost pro náctileté. Nic víc nedokázali. On se chová jako idiot, ona má alespoň světlé chvilky. Jinak celý filmy se nese v duchu scény - najde se signální pistole, ona ji zničí. Pak začne ječet, že přežívat na ostrově se jí nechce a touží se vrátit domů :-D .. tedy v duchu hlouposti. Kdybych si vsadil, že to skončí maturitním plesem, kde největší ubožák získá nejhezčí kočku, hádejte, jestli bych vyhrál..? ()

frannyberry 

všechny recenze uživatele

Mohl to být celkem milý romantický film, ä vlastně je, kdyby nebylo těch naprosto šílených scén, kde jsou hrdinčini rodiče a sestra. Jedna scéna s brekem je dost málo k tomu, abychom uvěřili, že jim chyběla, nebo pro ni nedejbože truchlili. Nicméně moře je krásné, hrdinové taky a stopáž ujde. Kvůli tleskání rodičů na letišti (děti nemám, ale tohle nemůže být normální reakce po tom, co si mysleli, že jsou mrtví) bych ubrala půlhvězdu - takže 30 procent. ()

Xantis 

všechny recenze uživatele

Wow, bylo to tak sladký, že mě stoho bolí zuby. Chápu ale, že je to pro vlhké třínácky, které si musí měnit kalhotky každých 10 minut, když na to koukají. Hlavní hrdina je na pěst. ()

Boyled odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si chtěla po dlouhé době pustit Modrou lagunu a narazila jsem na toto. Celý film jsem čekala na "něco" a ono pořád "nic". Jedna trapnější scéna za druhou... ()

andydufrsn odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná trapná nelogická volovina, když vynechám to, že hlavní hrdinové se pořád chovají jako by na ostrově byli na výletě a ne ztroskotaní tak je film celé protkán většími či menšími nesmysly a nelogičtnostmi. Za všechny budu jmenovat tu do očí bijící – ač na pustém ostrově tak hlavní hrdinka je permanentně namalovaná a nohy podpaží má krásně čerstvě oholné…… je mi jasné, že by asi nikoho nebavilo koukat na nějakou chlupatici, Ale v rámci důvěryhodnosti příběhu by se to rozhodně dalo odpoustit ()

Controlor 

všechny recenze uživatele

Naprostá krávovina to sice nebyla, ale těžko odhadnout, kam by to až spadlo, kdyby nebylo sličné hlavní představitelky. S ní se dala přetrpět značně rozkolísaná úroveň příběhu, který nepřišel s ničím závratným a ani originálním. ()

r3musko 

všechny recenze uživatele

Toto už nie je film pre mňa, ale verim, že cieľovú skupinu 10-15 to môže osloviť. Každopádne s pôvodnoi modrou lagúnou to nemá veľa spoločné. ()

Richard768 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý je moment po návrate: Zabudnú obaja na všetko, čo spolu prežili a vrátia sa do normálneho života akoby sa nič nestalo? Myslím, že s týmto sa mohli tvorcovia trochu viac pohrať, bol by to bonus oproti pôvodnému filmu. ()

Mylan_ek 

všechny recenze uživatele

Modrá laguna akorát s tím koncem ,že se trosečníci vrátí. Nápad že si ve filmu zahraje i původní trosečník z Modré laguny roku 1980 se mi líbil. ()

Reklama

Reklama