Reklama

Reklama

Dva studenti střední školy, Dean a Emma, uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se spoléhat jeden na druhého. Zatímco poznávají sami sebe a zároveň i jeden druhého, vzplane mezi nimi láska. Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov. Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti? (HBO Europe)

(více)

Recenze (77)

gu-staff odpad!

všechny recenze uživatele

Takze si to shrneme: parek studentu ztroskota na vostrove. Stravej tam cca 6 nebo kolik tejdnu, pricemz von je porad hladce oholenej, ona ma nejspis permanentni depilaci nohou a cici, pac ji necumej chlupy z bikin. V tech bikinach se tak dlouho promenuje pred tim donchuanem, az neodola a na luzku z palmovych listu ji ukaze tu svoji palmu, pri te prilezitosti palmu ubytuje u stetky v jeskynce. Celou dobu jsou umyty, ostrihany, v čistejch hadrech atd....no, zrejme je na druhe strane nakupak s drogerkou, lazebnikem a nehtovym studiem. Nakonec je - buhviproc - zachranej. Doma po sobe porad tak dlouho cumej, az se pestitel palem rozhodne ubytovat v jeskynce nafurt. Brokkie Shields je holt trochu jiny pokoukanicko. J O ! Malem bych zapomnel, ze ten chlapec mel naprosto nemozny voboci. Proste mu nad vocima visely dve obrovsky chlupaty housenky, no xbliti. Cela tahle sracka je fakt ciry zoufalstvi a zlo. Kdyby holka ukazala cicu, dam jednu, takhle nedam nic. ()

prezdivaka odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejstupidnějších filmů, jaké si můžete představit. Děti by takový nesmysl nenapsaly. Už samotný základ je nemožný. Opuštěný velký ostrov v Karibiku? Tři měsíce bez hladovění, strádání, spálení kůže, stále v jedněch čistých šortkách učesaní a dívka nalíčená. Scéna se zabitím jaguára je jako by to natočil neschopný amatér na mobil. V tom filmu chybí vše, co film dělá a nějak nechápu jak tomu někdo může dát víc než jednu hvězdičku. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ani po druhém zhlédnutí nemůžu dát víc. A proč? Protože námět na film super, prostředí filmu bomba ale přezívání na banánech jako vážně? O to by ani tak moc nešlo ale Dee vlasatej namachrovaný opičák který vůbec nevěděl v čem asi hraje a Ema na to že je pěkná to svojema kecama kazila kde se dalo ale totálně a pak trochu lásky a romantiky trapas na plné čáře což je škoda u všech lagun protože s filmem by se dalo dobře pohrát. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě totálně nesympatický paka se během školního výletu absurdně ztratí a zůstanou na opuštěným ostrově, kde jim opička krade věci. Pokud znáte ty slavné 2 díly Modré laguny, tak věřte, že ty jsou oproti týhle teen srágoře skvělý filmy. Tady je nejzajímavějším faktem příšerně špatný nasvícení před zeleným plátnem, jakože jsou ti dva někde na člunu na opuštěným moři. Herci to nejsou, a pokud jo, tak příšerní, scénář je možná obohacený o život v civilizaci, ale celý je to šíleně špatný, ale i hlavně nudný. Kdyby to bylo alespoň zábavný, ale ne. Tohle je jen blbost bez ničeho. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

"Staré" Modré laguny si už vybavuji jen mlhavě a zajímalo mě, proč je toto na ČSFD tak zle hodnocené. Upřímně, kdyby to nezprznili umělými květinami, záběry na člunu viditelně pod reflektorem, nelogickým černým jaguárem a úplně přebytečnou opicí, dal bych o hvězdu víc. Emma vypadá použitelně a Dean asi také, což ale nemohu plně posoudit, neboť nejsem holka. Zlý není ani určitý konflikt v prioritách, SPOILERY - doopravdy jsou lidé, kteří by na opuštěném ostrově a s partnerem opačného pohlaví po boku dokázali žít docela spokojeně a na druhé straně jsou i lidé, kteří teprve, když jsou donuceni, pustí z hlavy klišé a po návratu do nich za dvě sekundy sklouznou zpátky (dokud byli na ostrově, říkal jsem si, že první, co po návratu udělají, bude hledání společného bydlení a ono houby). Kritizuji však povrchnost, přizpůsobenou jednoduchému divákovi. Také jsem nedávno sledoval dvě řady Alone, což je naprosto reálný pohled na přežití v divočině a říkal si, že by oba hrdinové, přestože ostrov byl tropický, měli dlouhodobě problém získat jen z ovoce dostatek tuků, bílkovin a zaručeně by ztráceli na váze i kondici - zvlášť, když souložili jako králíci (místo pokusů zabít ryby klackem se mohli pokusit udělat vrše, což je vůbec nenapadlo). Scházelo mi tam, jestli třeba snědli toho jaguára a rozbíjeli kosti, aby se dostali k morku - to bych ale asi od survival filmu pro teenagery chtěl moc. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama