Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedený kadeřník Tecu a rybářova dcera Aju se do sebe zamilovali. A byla svatba. Nyní začíná jejich šťastný novomanželský život, když se objevuje pětiletý chlapeček. Tecu musí s pravdou ven. Je to jeho syn, kterého jeho bývalá žena odhodila, a nyní je na Tecuovi, aby se o něj postaral. To se ovšem Aju moc nelíbí. (Zíza)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Člověk se tady dozví alespoň pár informací o tom, jak to chodí v Japonsku s předškolní výchovou. Herecká skvadra byla vybrána podle mě velmi dobře, bylo zajímavé je sledovat, jak spolu hrají, protože je znám z jiných seriálů/filmů, kde hráli vcelku odlišné charaktery (tedy až na Tomosaku Rie, tu už jsem v podobné roli zažila). Ale na můj vkus to bylo až moc uřvaný a některé díly měly pro mě až moc scén, které mě nudily, a nechtělo se mi na ně dívat. Naopak byly chvíle, které jsem si vysloveně užívala. Seriál umí rozesmát i dojmout - a není to nic násilného. Je to vlastně počin pro celou rodinu, kdy se sejdete u stolu a pojídáte večeři a při tom sledujete, jak se vyvíjí osudy v Abarenbó Mama. Lepší 3*. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

V jednom musím zcela určitě souhlasit se Zízou - tento seriál je strašně uřvaný. Takovou "italskou" domácnost jen tak člověk v japonském seriálu nenajde. Ale do určité míry to mělo být tím japonsky ztřeštěným způsobem vtipné - no budiž, to usmiřování i docela jo. Ovšem co jsem si z tohoto seriálu odnesl především, je takový neurčitý dojem, že pokud bych měl věřit japonským dorama, tak ani yakuza není zdaleka tak děsivá jako sdružení japonských matek... ()

Reklama

Reklama