Reklama

Reklama

Dark Touch

  • Švédsko Dark Touch (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

V osamelom írskom mestečku sa jedenásťročná Niamh (Missy Keating) stáva jedinou preživšou krvavej masakry, v ktorej zahynuli jej rodičia a mladší brat. Polícia podozrieva gang vraždiacich vandalov a ignoruje tvrdenia malého dievčaťa, podľa ktorej je vinníkom dom, v ktorom žili. Aby ju zbavili jej strachu, jej svedomití susedia Nat (Marcella Plunkett) a Lucas (Padraic Delaney) ju v spolupráci so sociálnou pracovníčkou prichýlia u seba. Niamh sa len pomaly vyrovnáva so starostlivosťou láskavého a prívetivého manželského páru a medzitým desivé nebezpečenstvo, ktoré sa ukrýva v neďalekom dome, neustále narastá. (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dark Touch je celkem zajímavým kouskem z koprodukce Francie, Irska, Švédska. Má to svoji atmosféru a záhadnou jedenáctiletou Niamh, které za záhadných okolností umřou rodiče. Než jsem začal psát svůj komentář přečetl jsem si pár zdejších komentářů(což před napsáním svého komentáře dělám málokdy) a usoudil jsem, že mnohým divákům nesedlo zakončení filmu. Já jsem s ním byl naopak spokojenej ostatně jako s celým filmem. Od kterýho jsem nakonec dostal daleko víc než jsem podle zdejšího hodnocení očekával. Pěkné 3hvězdy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŠŠŠT. NEBOJ SE. VŠECHNO JE V POŘÁDKU. VĚŘ NÁM…“ /// Holčička a milující rodiče. Film (horor), kde se ubližuje dětem i dospělejm. A straší tam. Navíc se ze mě snažej dělat čuráka, jako bych si myslel, že může barákovi hrábnout. Není se moc čeho bát, věř mi. A když se pak dozvím všechno, je to nuda. Ani strašidelný, ani znepokojující. Dobrý skutky jsou po zásluze potrestaný a přiučit by se mohli maximálně smradi z Ils. Za málo peněz málo muziky. Pro mě i pro ně. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nejvíc mě rozhodí, když vidím, jak parchanti zacházej s panenkama. 2.) Miluju hry na tátu a mámu. 3.) Thx za titule ,,Bestlama“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ešte pár takýchto hororov a Marinu si s čistým svedomím umiestnim do TOPky režisérov. Zvláštne, že ženská s takým talentom nakrútila toho tak málo. Po takmer dokonalej, krvavej psychologickej pecke Dans ma peau, na ktorú si aj po 3 rokoch spomínam relatívne dobre (veď aj mám prečo, masakrálne sebapoškodzovanie vždy poteší), prišlo konečne toto - ďalšia psychologická pecka, síce nie až tak krvavá, ale stále veľmi pôsobivá, s mnohými rodinno dramatickými prvkami, ktoré mne v hororoch celkom sedia, solídnou atmosférou, a podobne ako predchádzajúci snímok s celkom originálnym námetom a zvláštnym, no pôsobivým záverom, ktorý mi sadol omnoho viac ako som čakal. Zaslúžený potlesk, proste hororík o vraždiacom spratkovi z úplne iného pohľadu, na aký som bol doteraz zvyknutý. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Možná znáte ten pocit, když vám někdo dá tutové echo, že rostou, a vy pak lítáte hodinu a půl po lese jak čurák, aniž byste zakopli byť o prašivku. Pak totálně zchvácený a nasraný narazíte na rodinku zkurvených pražáků alá Homolkovi, kompletní těžká jízda včetně dědka, babky, tří fakanů a psa a slyšíte je ječet jako na lesy: „Ježííííš, Pepóóó, to je macééék! No to mě teda vomej, tady další. No to snad není ani možnýýý, to jsou žně, to snad ani nebudeme mít kde sušit! Týýýý vole, to je pravák jako kráááva……“. Zoufale si pomyslíte jen něco o prdeli a otráveně zamíříte k autu. Tak přesně takový pocit mám poté, co jsem zhlédl tuhle pomatenou, nudnou a vleklou sračku o otravném fakanovi, jemuž jsem měl celý film akorát tak chuť jednu fláknout malíkovou hranou, s naprosto debilní pointou, a teď si tady čtu ty komentáře „erudovaných kritiků“, jak to bylo úžasné a žužu. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak že v této vraždě nemá prsty barák to dojde průměrně chytrému jedinci cca za 5 minut filmu takže žádná děsivá odhalení nečekejte vše je krásně předvídatelné hlavně ten konec na který tu každý nadává. To jste fakt čekali, že to skončí jinak? Vy snílci...no nic jdeme dál. Hlavní hrdinka filmu je jedenáctiletá dívka, které díky častému zneužívání a mlácení od rodičů začne tak trochu šibat a objeví v sobě telekinetické schopnosti...laicky řečeno - hejbe s nábytkem. Jenže svou novou schopnost nepoužije k tomu, že by vám třeba helfla při stěhování těžkého gauče, nebo skříně. Spíš Vás tím vezme po palici a malér je na světě. No ale jelikož má hodné a milé sousedy tak si jí vezmou po malém masakru k sobě domů a zahrnují jí péčí a láskou. Jenže ona se tak trochu bojí že jí budou chtít také fiknout a tak se nám agresivita pomalu ale jistě opět vynořuje na povrch. Doporučuji pustit každému kdo má doma dítě které někoho šikanuje...až uvidí, jak se šikanovaná osoba může bránit tak s pruděním slabších dá pokoj a svou panenku už nikdy neuhodí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Missy Keating, představitelka malé Niamh, je dcera bývalého člena skupiny Boyzone Ronana Keatinga. (Tasartir)

Reklama

Reklama