Reklama

Reklama

Where the Hell is Matt?

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební / Dobrodružný
USA, 2012, 5 min

Hudba:

Garry Schyman

Hrají:

Matt Harding

Obsahy(1)

"Tancujúci Matt" je späť. Pri svojich potulkách Matt tentokrát zavíta do Prahy a Bratislavy. Hudbu zložil Garry Schyman a skladbu Trip the Light naspievala Alicia Lemke. (kaposlav)

Recenze (41)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No, po prvním zhlídnutí jsem chtěl říct, že už to není takové, jaké to bylo dřív ... Ale po dalších několika zhlídnutích to beru zpět. Je to pořád ono. Pozitivní, milý, krásný. Přiblble se usmívám a pohupuju se společně s Mattem :-D ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Rwanda, Španělsko, Rakousko, USA, Sýrie, Papua Nová Guinea, KLDR, Libanon, Řecko, JAR, Thajsko, Venezuela, Austrálie, Saudská Arábie, Mongolsko, Maledivy, Zimbabwe, Maďarsko, Haiti, Irák, Havaj, Filipíny, Afghánistán, Francie, Čína, Izrael, Namibie, Portoriko, Srbsko, Skotsko, Kanada, Německo, Slovensko, Egypt, Estonsko, Finsko, Japonsko, Šalamounovy ostrovy, Kolumbie, Anglie, Pakistán, Česká republika, Švýcarsko, Itálie, Kostarika, Tchaj-wan, Trinidad, Rusko i v pásmu Gazy se stali svědky toho, že se Matt zlepšil v tanečních kreacích. Je evidentní, že Matt si příjemně zacestoval po celém světě, čímž mne opět pobavil. Za mne byli nejlepší hasiči v Texasu, posádka lodi USS Abraham Lincoln a Mattův tanec s lachtanem v San Diegu, ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Na zatím pěti Where the Hell is Matt? videích je vidět, jak se spontánní a v podstatě sympatická blbost postupně mění ve vypatlaně hyperkorektní yotube sterilitu, kdy se skrze sestříhaný taneček má nejspíš demonstrovat úchvatná jednota světa a radost z... nevím čeho. Asi radost z toho, že si na video se mnou klikne pár lidí. Jen si představuju, jak ten veselý tanečník ze Severní Korey vyrazil po natáčení domů číst noviny, protože internet má od Kima vypnutý, syrskou manželku zbil manžel, protože si nezakryla vlasy, a ten roztomilý chlapeček z Afriky už dávno umřel hlady. Ale co, hlavně že se můžeme rozněžnit nad tím, že si všichni společně zatančili. Takhle se asi pumpuje do žil pozitivní energie. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Matt Harding, člověk který roztančil celý svět, navštívil více míst než Bear Grylls a dokázal vykouzlit úsměv tisícům lidí pouhým tancem z různých koutů naší Zeměkoule. . . Video ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě a jednoduše boží. Těžko se najde něco víc optimističtějšího, co dokáže vyvolat takový emoce a úsměv na tváři. A Praha je nejlepší! :-) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Už to není takové, jako v roce 2008, ale potěší návštěva Prahy, Bratislavy, Budapešti a Říma. No, úsměv ale vykouzlí i tentokrát. :) ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tohle když vidím na ulici, tak mi to příjde celkem fajn. Je to super odreagování a je vidět, že si lidé rozumí v celém světě. Big up for Matt. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nezávidím. Ale viete prečo to ľudia robia? Lebo sa chcú zviditeľniť. A nemajú čím, len takýmito...naozaj nechcem použiť blbé výrazy. A zrejme sa popri tom chcú zviditeľniť aj tí ostatní. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad tentokrát musím hlasovat proti většinovému proudu a nevidím na tomhle videu (a ono jich je víc) nic povzbudivého a optimistického a jde jen o prachsprostou reklamu pro svůj youtuberský počin, který ho živí a vydělává penízky, aby mohl cestovat po celém světe. Navíc to nemá ani uměleckou hodnotu, takže jasný palec dolů. Je vidět, že i blbý nápad může z člověka udělat celebritu a určitě by se našli i takoví blázni, co by ho volili za prezidenta. Možná mě díky tomuto budete považovat za škarohlída, ale já to přežiju a stojím si za tím;-). Komentář a odpadovou známku dávám jen do jeho obzvlášť vysoce hodnocených děl a při tom všechny jsou na jedno brdo. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: -1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama