Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem masakr, dostal jsem masakr, bohužel značně odkrvený, s přihlouplými zpomalovačkami a bohužel už totálně nehrající Dinou Majerovou. Aspoň že Trejo se tváří hnusně jako obvykle a Rourkovic deformovaný gzift je na satanáše jako dělaný. Jen tihle dva to vytáhli aspoň na dvě šerifské, i když značně orezlé. Hvězdy, co asi. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Ľahké westernové béčko s výborným úvodom, ktoré sa po rozbehu zvrtne do nudného akčného blábolu s tonami klišé, gýču a nie veľmi dobre zostrihanou akciou. V istom zmysle to ale má niečo do seba - pekelné vsuvky s Rourkom ako diablom trochu osviežili prázdne nápady, a Trejo si svoju rolu očividne užíval, pretože sa do nej hodil dokonalo. Trochu ma hnevá zbytočné zamiešanie kariet so ženskou v podaní Diny Meyer, ale to už k spomínaným gýčom patrí. Ako priemerná jednorazová záležitosť obstojí, ako skutočný western ani zďaleka. ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Parádní Béčko :-) Danny Trejo a Mickey Rourke, to je hodně dobrá kombinace a oba jsou prostě drsný. Nápad se sbíráním duší pro Satana se mi líbil a ztvárněné peklo taky. Westernové přestřelky nemaj chybu, ikdyž občas zmatené, ale zase pár zpomalenejch záběrů a to taky můžu. Prostě zápory střídají klady, ale těch je o maličko víc. 72% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Bez pochýb béčkový film, ale vidieť po kope Danny Trejo a Mickey Rourke stálo za to. Škoda, že M. Rouke dostal postavu len Blacksmitha a tak bol malo čo na obrazovke. Vedel by som si ho predstaviť skôr ako nenažratého brata Reda Cavanaugh (Rola). Niektoré filmy pozerám len čisto kvôli angličtine a tento v originálnom znení nevyznel až tak zle, takže prižmúrim oči a dám 50%. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

To jsem zase ale jednou šlápl do …, ehm, pardon, sedl na lep :-). Takže co bylo v nabídce. Zaběhlý béčkový režisér s již pár slušnýma kouskama na pažbě, který se nebojí drsnosti a násilí. V hlavních rolích Trejo a Rourke. A zápletka nabízející nekompromisní western, s kořením jako peklo, krvavá pomsta a plno brutální, brakové zábavy, to vše podpořeno názvem, evokujícím tyto radůstky. Prostě jen těžko odolatelná lákadla. Samozřejmě všechno je ale úplně jinak. Rutinní béčkový režisér se zkrátka projevil jako rutinní béčkový režisér, který si zřejmě myslel, že třemi zpomalenými záběry udělá ze své novinky kultovní cool biják, u kterého budou všichni uznale pokyvovat, jaký to má jak on, tak jeho produkt styl a grády. Ubohé, směšné, trapné. Jeho „um“ se ovšem projevil především v převedení samotného, původně určitě ne tak špatného námětu, který nedokázal jakkoliv oživit, či obohatit, spíš tedy naopak, celý ho pěkně z ostra poslal do sraček. O naději v podobě alespoň tedy nějakého toho béčkově ostřejšího násilí jsem také přišel hned na začátku, nevím jestli se tedy bál, že by tím proti sobě poštval třeba filmovou akademii udělující Oscary a přišel tak o možnost být nominován, ale v tomto typu filmu to prostě bez krve a brutality nešlape a zde se to jasně projevilo. A v neposlední řadě, Trejo a Rourke jsou chlapíci, u kterých nepochopím, jak jsem se mohl nechat zlákat jejich jmény, ale stejně mě jen tak mimochodem trochu mrzí, že se Mickey po svém comebacku s Wrestlerem opět utápí v těchto produkcích. Takže, verdikt je jasný, Řežba v Tombstone je jednoduše špatný, laciný, bezvýznamný béčko, bez jakékoliv funkčnosti, nápaditosti a přitažlivosti.Škoda, mohla to být fakt slušná jízda, kdyby... všechno bylo úplně jinak. To jsem chytrák, co 8D? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)
  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)
  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)

Reklama

Reklama