Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

co povedat na film, ktory je "direct to DVD" a je uplne hlupy... no neviem... skusim takto... Uz z uvodu ked sa Rourke predstavi ako Lucifer z toho srsi konina... tak som si povedal OK ... nenarocna zabava s Trejom v hlavnej ulohe... aspon sa zasmejem ... nebolo to take blbe... teda bolo, ale nechcelo sa to ani hrat na serioznu zalezitost... takze kvitujem. To, ze okrem Treja, ktory hra dokola drsnaka a Rourka - Satana tak uz nikto iny nepodal herecky vykon je mensie minus... Popravde som aj cakal (kedze ide o R-ko), ze krvi pri strelbe bude este viac ako u "Odretazovaneho Djanga" co sa zial nestalo... na rozresetovaneho Treja bol sice pekny pohlad, ale to bolo asi tak vsetko. Zaver je predvidatelny uz od prvej tretiny filmu a nicim zaujimavy... takze asi takto. Cakal som nenarocnu, ale krvavu blbinu a dostal som len blbinu... 45% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

No páni, tohle jsem od toho nečekal !! Dost dobrá práce, sice ta kamera až moc často zaujímala neobvyklé polohy a to mě postupně začalo štvát, hudba je také spíše průměr, no jinak to je příjemný počin... Danny Trejo na to že mu táhne na sedmdesát má lepší formu jak kde jaký čtyřicátník. A zbytek hereckého obsazení se musí také pochválit. Vážně jsem čekal, že film párkrát prokliknu, abych si ušetřil čas a dám tu jednu hvězdu, ale to se nestane ... HODNOCENÍ: 69% (3*) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Satan (Mickey Rourke) a zubatá, tlučou mi na vrata, tak pakuj se náš příteli (Danny Trejo), už je tvůj čas. Pojďte dál, povídám - ještě si jednu dám a že je to flám poslední, tak zvu i vás... Tak jo kucííí, jdem se podívat na tu závěrečnou pomstychtivou řežbu v městečku Tombstone. Akční westernek, spolu s Trejem a Rourkem se tváří drsně, avšak opak je pravdou... Drsnýho na něm nemůže být v podstatě nic, protože nikdo nic ani nestihne na tý akci vidět! Nesnáším tyhle novodobý manýrky pánů od střihu a už mě to posralo takovejch filmů, co by bez těchto výstřelků mohlo být daleko výš v hodnocení, že mě to přestává bavit! Liam si to nezasloužil s 96kou 2 a Statham s Parkerem taky ne. Danny s Mickeyem dopadli podobně. Film by byl nádherý (moje oblíbený) "béčko", díky střihu je to jenom "béčko"! Jinak Mickey, prosím zhubni! Je to vážný! 55% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

priserne nudny film s neprehladnymi scenami, Danny Trejo nevie hrat a zjavil sa tu aj priserny Anthony Michael Hall /Blazniva Dovolena 1983/. 5 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Když člověk čte,co natočil tenhle Reiné za filmy,tedy video díla+pokračování filmů už od zaběhlejch rejžů,ani se nedivim ,že řežba je to hodně slabounká,a ani nechápu sám sebe,proč sem po tomhle šáhnul,a koukal na to.Už mi tam chyběl jen M.Madsen,ten teď hraje v samejch podobnejch kokotinách.20%. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem masakr, dostal jsem masakr, bohužel značně odkrvený, s přihlouplými zpomalovačkami a bohužel už totálně nehrající Dinou Majerovou. Aspoň že Trejo se tváří hnusně jako obvykle a Rourkovic deformovaný gzift je na satanáše jako dělaný. Jen tihle dva to vytáhli aspoň na dvě šerifské, i když značně orezlé. Hvězdy, co asi. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kdo čekal něco jiného než béčkovou sračku, musí být zákonitě zklamaný. Už jenom podle názvu se dá uhádnout, že to nebude žádný festival neotřelých nápadů a filozofických pojednání. Na druhou stranu je to svižný a drsný masakr, který se s postavami moc nesere a svojí stupiditou a jednoduchostí spolehlivě baví. 60% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Překvapující co může z Westernu vzejít když si stím někdo pohraje a tady si s tím tvůtci pohráli báječně . Nebyl to sice úplně Western , ale to je jenom dobře . A kromě příběhu který scénáristi sepsali přímo nádherně Danny Trejo si zahrál svoji roli tak jak měl a byla mu jak na míru šitá . ( 1.10.13/MAC ) ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Nejspíš komukoliv, kdo kdy viděl pana Mačetu, musí být jasné, že až ten jednou přijde do pekla, tak ho místní šéf štandopéde vykopne zpátky, jelikož nebude riskovat, že mu Mexičan násilně přebere řízení firmy. Čili nápad udělat z nejdrsnějšího xichta na východ i západ od Rio Pecos westernovou verzi Spawna nebyl vůbec špatný. A začátek opravdu dával tušit, že by se skutečně mohla rýsovat velmi povedená pekelně-westernová symbióza. Ovšem konečné resumé je takové, že ohryzávání tužky při psaní scénáře a zevlování za kamerou by nejprve muselo připadnout panu Rodriguezovi. Ten by totiž jinak výborný nápad jistě nezprasil tak debilní, cukrkandlovou story a nepřecpal by jej neskutečně nasíracím množstvím zpomalovaček. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Nejde ani o western ani o horror, nevím jak to zařadit. Nevyprazdnitelné zásobníky 6ti ranných revolverů, to už je stará záležitost. Totálně vymaštěnej scénář. Mickey Rourke?? To je neskutečná zrůda sama o sobě. Bože to byl shit. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Keď naozaj nie je čo pozerať, v kľude do toho ! Slabších tento film dokonale odradí, ale nás silnejších povzbudí aby sme si čím skôr pustili niečo zmysluplnejšie. Jediné klady sú iba známejší herci a nie zlý vizuál. 35% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vám nabídne za 1) Bad-ass výraz Dannyho. Za 2) Nafouklou hlavu Mickeyho a za 3) pár dobrejch přestřelek což je na jeden film docela málo. Od tohohle filmu jsem nečekal nic a přesně to jsem dostal. Příběh o hovně se špatnými herci a pár přestřelkami, který se opravdu vyvedli, ale to mi vážně nestačí. 45% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Poriadne krvavý western, s prvkami satanizmu, kde toho najvyšieho nehrá nik iný ako Rourke ( !! ) a kde Trejo opäť berie do ruky colty a strieľa všetko čo sa pohne. Podľa záveru by sa dala očakávať dvojka, ale povedzme si rovno, chceme ju? 2 z 5 ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo stíhá během jednoho roku okolo 15ti filmových natáčení, mnohdy fyzicky náročných, což je docela úctyhodné na starobního důchodce. Stejně jako dětská filmová hvězda, která je rychle vyždímána pro filmové potřeby, než se stane neroztomilým puberťákem, je Danny nasazován snad do každého filmu, kde potřebují ošklivého Mexičana. A protože by po jeho smrti neměla již kinematografie fyziognomickou náhradu verze "Ošklivý, potetovaný Mexičan, tvářící se nasraně", musí se všechny filmy rychle vyrábět, protože Dannymu táhne na sedmdesátku. Jeho ksicht se hodí všude a kvalitní krém proti vráskám ho stojí nemalé výdaje, tak Danny vítá každý financovaný projekt, co mu předhodí... Fanoušci Dannyho Treja vědí, že tento herec nemá široký výrazový rejstřík a že jeho role se často opakují. Nejinak je tomu v Dead in Tombstone. Režisér Roel Reiné to umí s kamerou, ale příběhy mu nejdou vůbec. Zajet si do Rumunska, v romské osadě natočit záhrobní western, obsadit Treja do role pistolnického černokněžníka, sehnat v jednom z ostravských barů Norberta Lichého a v titulcích ho vydávat za Mickeyho Rourka, o soundtrack poprosit jednu z nejgeniálnějších elektronických skladatelských formací, skupinu Hybrid a tvrdit, že během natáčení nebyl nikdo zabit - to vlastně může dnes kde kdo... ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo a jeho velká akcí nabitá westernová pomsta. Řežba v Tombstone mě překvapila svým tempem, protože to měla fakt parádní a ani chvilku nenudila. Ďábelský Rourke smrtící Trejo pěkná Dina Meyer a to všechno ve westernovém kabátu. Nevím co podle hodnocení ostatní od filmu čekali ,ale moje očekávání klasické Trejo podívané film splnil na 100%. 75% ()

fefee 

všechny recenze uživatele

Akčná westernová B-čková nakládačka, Aj keď Trejo rozdával guľky na všetky strany čo mu sily stačili, nemalo to aj tak ten správny náboj. Musím vyzdvihnúť však obzvlášť hudbu, tá bola pecková. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Příběhově o ničem (taková ořezaná westernová Vrána), jenže přes svou lacinost tohle videobéčko dobře vypadá, na nic si nehraje a drsňáckou akcí, pózami i hláškami neškudlí. Zručná režie sází nápady a krkolomné záběry, zběsilá střihová palba nejspíš účelově maskuje "důchodcovskost" Dannyho Treja a Mickey Rourke si svého slizkého ďábla náležitě užívá. Ne že bych sem tam nepospával, ale čekal jsem horší. ()

Reklama

Reklama