Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jde úplně mimo mě. Totální chaos snad ve všem, od postav až po děj. Zápletka naprosto šílená a nepřehledná. Nebavilo mě to. 15% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

To jsem zase ale jednou šlápl do …, ehm, pardon, sedl na lep :-). Takže co bylo v nabídce. Zaběhlý béčkový režisér s již pár slušnýma kouskama na pažbě, který se nebojí drsnosti a násilí. V hlavních rolích Trejo a Rourke. A zápletka nabízející nekompromisní western, s kořením jako peklo, krvavá pomsta a plno brutální, brakové zábavy, to vše podpořeno názvem, evokujícím tyto radůstky. Prostě jen těžko odolatelná lákadla. Samozřejmě všechno je ale úplně jinak. Rutinní béčkový režisér se zkrátka projevil jako rutinní béčkový režisér, který si zřejmě myslel, že třemi zpomalenými záběry udělá ze své novinky kultovní cool biják, u kterého budou všichni uznale pokyvovat, jaký to má jak on, tak jeho produkt styl a grády. Ubohé, směšné, trapné. Jeho „um“ se ovšem projevil především v převedení samotného, původně určitě ne tak špatného námětu, který nedokázal jakkoliv oživit, či obohatit, spíš tedy naopak, celý ho pěkně z ostra poslal do sraček. O naději v podobě alespoň tedy nějakého toho béčkově ostřejšího násilí jsem také přišel hned na začátku, nevím jestli se tedy bál, že by tím proti sobě poštval třeba filmovou akademii udělující Oscary a přišel tak o možnost být nominován, ale v tomto typu filmu to prostě bez krve a brutality nešlape a zde se to jasně projevilo. A v neposlední řadě, Trejo a Rourke jsou chlapíci, u kterých nepochopím, jak jsem se mohl nechat zlákat jejich jmény, ale stejně mě jen tak mimochodem trochu mrzí, že se Mickey po svém comebacku s Wrestlerem opět utápí v těchto produkcích. Takže, verdikt je jasný, Řežba v Tombstone je jednoduše špatný, laciný, bezvýznamný béčko, bez jakékoliv funkčnosti, nápaditosti a přitažlivosti.Škoda, mohla to být fakt slušná jízda, kdyby... všechno bylo úplně jinak. To jsem chytrák, co 8D? ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

To zase byla "řežba" :D. V Tombstone nikdo nikoho neřezal, jen tam přišla "Smrt" v podaní Danny Treja. Překladatel názvu asi nepochopil (nebo film neviděl). No neva. Film jako takový mě překvapil. Ne námětem, hereckým výkonem (kohokoliv) nebo tak. Ale formou. Neobvyklé úhly kamery a netypické záběry. Něco podobného jsem viděl naposled ve westernu Posse (což je 20 let starý film). Díky tomu se u mě podařilo nastavit celkem příjemné rozpoložení a sledování filmu jsem si užil. Jinak je to čistokrevný průměr co nezklame. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Majster záhradník nechal mačetu a hrable v Mountfielde, nafasoval kolty, konzervu fazule a odcválal za mohutného prdenia do zapadajúceho slnka. Ííííííhááááá! Ako hovorí príslovie - kto zbraňou tento, zbraňou aj potento, takže aj veľký bandita sa napokon dostane do spŕšky olova bez dáždniku a jeho fúzatý ksicht skončí v pekle kde nebude môcť ani na veľkú. Našťastie pre neho bol Satan vždy ponikavý jedinec a nechal sa nalákať na ponuku o výmene jednej biednej duše za viac biednych duší. Tohoto mexičana nemali nasrať a už vôbec nie zabiť. Vyhrabe sa z hrobu, opráši kérky a predvedie im princíp rošamba. Najväčšia prča je, že Danny Trejo začal takmer pred sedemdesiatkou dostávať hlavné role v akčných filmoch. Má veľké šťastie že kameru v tomto filme mal v rukách nejaký malý génius, ktorý dokázal fyzicky náročnejšiu akciu zamaskovať svetlom a tieňmi tak, že to vyzerá vizuálne veľmi dobre a zároveňi sa nedá poznať že v zábere je mladší náhradník, zatiaľ čo Trejo vtedy sedel v kyslíkovom stane kde žuval chalapeňos. Scenár nestojí za reč a hlavný hrdina má permanentne jediný naštvaný výraz, ale v takom béčku nejde o nič viac než prezentáciu efektného násilia na pozadí priblblej story o pomste. Nebyť prekvapivo našlapaného vizuálu, dostatočného množstva akcie, krvi a extra slizkého Belzebuba Mickey Mousa Rúrku bola by to jasná srajda. Takto je to poctivá zábavná srajda, ale samozrejme pre vybrané publikum. P.S. Dina Meyer je stále nevyužitá. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Mně se to ale celkem líbilo. Nic jsem od toho nečekal, ale něco málo jsem dostal. D. Trejo hraje zase to svoje a zase mu to jde. Westernové filmy se dnes už moc netočí, tak jsem rád za každý filmek navíc. Děj nestojí za moc, je to primitivní, ale tuctová zábava se přece jen někdy hodí. M. Rourke byl taky moc fajn a na D. Meyer se dá koukat asi pořád a všude a ať má na sobě cokoliv :). U mě spokojenost. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Akční scény podobně béčkově nepřehledné jako třeba v Gamerovi. Příběh prostoduchý, ale co už u westernu :-) Celé to na mě působlilo jako casting Dannyho Treja na roli Svatého zabijáka v tomto filmu. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než přiblblá mačeta aneb: Wilda West... Mickey Rourke... Danny Trejo... Satan... zkorumpovaný šerifové... a nehorázná hromada kulek, seker, nožů a vůbec fšeho co přijde pod pracky! Má cenu něco dodávat?! ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Vyloženě hnusnej Danny Trejo mě nepobavil ani tentokrát. Je ovšem nutné říct, že mě pěkně nasral tou sračkou Mačeta zabíjí... Podle mě v tomto film nefunguje vůbec nic! Jako western se mi to vůbec nelíbilo, cesta za vykoupením byla spíše směšná a vrcholem byl ďábel v podobě Mickeyho Rourka :-D 0% ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

stylove,akcne,krvave,zabavne.dobra kamera a celkovy look. no a čo ze to trosku vykrada vranu a rodrigueza?... Reiné sa mi zacal pacit od death race 2 a nesklamal ani teraz 75% ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Je libo Dannyho Treja v klasické roli svérázného mstitele a Mickeyho Rourka jako sadisticko - potměšilého Lucifera? Jo, jistěže ano! Taková přiznaná, čistokrevná béčka mě baví! Běžte všichni s hodnocením 49% dpc..... ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Parádní Béčko :-) Danny Trejo a Mickey Rourke, to je hodně dobrá kombinace a oba jsou prostě drsný. Nápad se sbíráním duší pro Satana se mi líbil a ztvárněné peklo taky. Westernové přestřelky nemaj chybu, ikdyž občas zmatené, ale zase pár zpomalenejch záběrů a to taky můžu. Prostě zápory střídají klady, ale těch je o maličko víc. 72% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Slibně se rozjíždějící začátek, podkreslený tou správnou hodící se muzikou vystřídalo tupé zločinecké tlachání okořeněné očekávatelnou zradou a děsně nehereckým výkonem Machety a Rourkeho, který momochodem nevypadal jako ďábelský démon, ale jako stará, slizká bukvice s pedofilními zájmy a sklonem ke kanibalismu. Ostatní desperádi, díky slušnému nasnímání vypadají vcelku dobře, bohužel to jediné jim lze přičíst k dobru. Jinak akční řežba nudná, absence humoru zásadní, strašidelné to není vůbec. Jdnu hvězdu za ten rozjezd. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu zábavné. Fakt mě toto překvapilo. Čekal jsem, že když v tom hraje seschlej Trejo, tak to bude stát za pendrek, podobně jako třeba "Mačeta" (Bože, to byla nevtipná hovadina), ale ono to ušlo. Párkrát jsem se i zasmál a ten Trejo, který vypadal spíš jako hobit s koltem než drsný pistolník západu, nehrál zas tak nevýrazně, jak u něj bývá zvykem. Jen nechápu, proč do takové role obsadili zrovna jeho - i když ne každý se vzorově hodí na desperáta s kolty proklatě nízko, že pane Eastwood ?! - Dodatek pana Steroida: Miky Roura by měl dostat oskara za nejhůře vypadajícího herce ve filmu, či snad celého filmového průmyslu, buď je nemocný, nebo to má ze steroidů, nebo prostě se sebou provádí šílené praktiky stravování a hyzdění těla, jinak si to nedokážu vysvětlit - ten chlap vypadá čím dál tím hůř !!! ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Béčková pistolnická zábava se Satanem. Škoda nevyvážené kamery a nepřehledných akčních scén, protože, kdyby se ještě vylepšil i příběh, mohl se z toho stát bezva film. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční hororový  western, ve kterém exceluje Danny Trejo, s tak temnou atmosférou, že by se dala doslova krájet. Nejdrsnější antihrdina z toho nejdivočejšího západu, jaký tady snad ještě nebyl. Námět i styl zpracování je vlastně svým způsobem obdobný snímku natočeného na základě komiksů 'Vrána' (1994). Jen tu máme poněkud složitější charakter hlavní postavy. Jedná se o muže, který dělal špatné věci, ale svým způsobem není zlý a v podstatě se jen snaží o zmíněné vykoupení a zároveň o pomstu. Danny Trejo i přes svůj věk prokazuje stále plnou energii pouštět se do takovýchto snímků. Jeho drsná nátura je stále uvěřitelná každým záběrem a v ničem nenechá na pochybách. Propojení hororového žánru z westernem už tady bylo několikrát a ne vždy se to povedlo. Tentokrát je to pecka. Scénář jedinou vteřinou neulpívá na maličkostech a nepadá do skličujících zbytečností a nudností. Myšlenka děje je svou jednoduchostí srozumitelná a pevná jako skála. Tohle prostě chytí a nepustí. Drsná akční hororová zábava a nic víc. Režisér Roel Reiné tentokrát předvedla úžasnou práci. P.S. A jen tak mimochodem, samotného Satana si střihl Mickey Rourke. ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Žánr western nemám moc v lásce, ale řekl jsem si, že pro jednou udělám vyjímku a zkusím to. No a dostal jsem přesně to co jsem očekával. Tak půl hodiny se na to dalo dívat a poté to už začalo nudit a víc a víc. Například špičkový western Nespoutaný Django má skvělí herci, výborný příběh, kvalitní režii ... atd Ale toto nemá bohužel nic :-( Ale tak jednou se na to kouknout i když občas s utrpením dalo. 40% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdyby takhle vypadala většina akčních béček (aspoň v akčních scénách), bylo by to vcelku fajn. Ale musim přiznat, že na tohle bych nejspíš ani nekoukal, kdyby se v hlavní roli neobjevil Danny Trejo (nebo někdo podobně profláklej). Mickey Rourke nebyl v roli Lucifera přesvědčivej, ale to spíš byla otázka blbě napsaný postavy, než jejího hereckýho představitele. Nicméně projekce nelituju, ačkoliv zůstanu jen u jedný, dvě silnější hvězdy. ()

Reklama

Reklama