Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

Franc1s 

všechny recenze uživatele

No potěš pán Bůh, teda Lucifer. Zajímalo mě to jen kvůli Dannymu "BADASS" Trejovi a kámošovi Rourkeovi, ale byla to chyba asi :) Chápu, že na starý kolena si chtěl Trejo zahrát ve westernu, ale takhle nee, to není ani do telky, natož dvd. Příběh na pohodu: šéfa bandy zradí brácha, zabije ho, ten se dostane do pekla za Luciferem a uzavřou dohodu, BADASS zabije zbytek bandy a Pekelník ho nechá živýho na světě, takže klasická vyvražďovačka, která dopadne jak jinak, SPOILER než pokračováním na dvojku, wtf? Pro mě to nebyla ani ta oddechovka, spíš jsem se chytal za hlavu. Těch pár dobrých přestřelek je hodně málo..Chci Machete!! 3/10 ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Kdyby rejža natáčel jen videoklipy, bylo by to fajn. To taky nemá žádnej děj, nad nesmyslama člověk mávne rukou a hlavně ... může si tam krásně hrát se světlem a detaily jako tady a nikdo mu nevyčte, že to je bezduchá hovadina. Bohužel natočil toto. Nu, u filmů s Trejem nemůžem čekat moc intelektuální zábavy,zvlášť, když čerta hraje vyžranej Rourke. Půl bodu za hezkej xichtík hrdinky, půl bodu za pár pěkných scén se světlem, jeden bod za exteriery a kostýmy ... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Na osamělé večery a pro noční program TV Prima asi dobrý, ale jinak je to neuvěřitelná blbost. Nezachraňuje to ani Trejo a Rourke. Režijně totálně odfláknuté, to samé i scénář. Děj nudný, bez nápadu. Pro mě velké zklamání. 1/10. ()

3mates33 

všechny recenze uživatele

Skoro nesmrteľný, diabolsky Trejo, s diabolsky presnou muškou, s diabolským počtom nábojov, s diabolským pohľadom, s diabolskou zmluvou, a s veľa inými diabolskými vecami, že z toho urobili až diabolsky priemerný film... ako sa hovorí všetkého, veľa škodí, hlavne na ohranú tému... ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Westernové déčko, od kterého jsem si dost sliboval-bohužel realita je trochu jinde. Jelikož Danyy Trejo je můj oblíbenej ultra záporňák a westernovej žánr mám rád, tak jsem se těšil na akční podívanou plnou svištících kulek a nablejskanejch koltů. No a M. Rourke jako satan, tak to už je sakra lákadlo. Celkově je to takové mdlé a že by to byla nějaká obrovská řežba-tak to teda opravdu není. Bohužel tohle je už celkově pod průměrem, kde to místy i nudí. 40 % ()

windows 

všechny recenze uživatele

Škoda, vizuální zpracování bylo parádní. Děj je ale jednoduchý a Mickey Rourke se teda nevytáhl. Dvě hvězdy za Dannyho Treja. Ten tentokrát na mě nepůsobil, jak ksindl co žebrá někde u supráče. Řežba? Obyčejná střílačka řekl bych... Na pohodovou oddychovku to šlo. ()

havran 

všechny recenze uživatele

Tento film není rozhodně blockbuster, ale má atmosféru, solidní obsazení, a to se počítá. Za pár doláčů natočili solidní pokoukání v tv na večer po šichtě.... ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Ľahké westernové béčko s výborným úvodom, ktoré sa po rozbehu zvrtne do nudného akčného blábolu s tonami klišé, gýču a nie veľmi dobre zostrihanou akciou. V istom zmysle to ale má niečo do seba - pekelné vsuvky s Rourkom ako diablom trochu osviežili prázdne nápady, a Trejo si svoju rolu očividne užíval, pretože sa do nej hodil dokonalo. Trochu ma hnevá zbytočné zamiešanie kariet so ženskou v podaní Diny Meyer, ale to už k spomínaným gýčom patrí. Ako priemerná jednorazová záležitosť obstojí, ako skutočný western ani zďaleka. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Roel Reiné to tentokrát poriadne prestrelil. Nie žeby natáčal jeden skvost za druhým, ale napríklad také Rallye smrti 2 stálo za pozretie. Tento paškvil pozostávajúci z nosnej témy z Vrany obohatenej o kulisy starého dobrého Divokého západu a vyšperkovaný takým počtom lietajúcich guliek, že by sa za to nemusel hanbiť ani Sam Peckinpah vo svojej Divokej Bande či Quentin v Djangovi, však postráda to najpodstatnejšie, dej. Celý čas, vynímajúc talk show s diablom, sa riadi heslom NABI A ZABI, čo sa po 15 minutách stane mierne unavujúce a navyše aj pokusy o sypanie hlášok so stone face sa poväčšine úplne míňajú svojmu cieľu, ešte šťastie, že zopár svetlých výnimiek predsa len zabodovalo. Čo už, Danny Trejo si takéto úlohy musí vychutnávať plnými dúškami, veľa ich už asi nebude, čochvíľa má siedmy krížik na chrbáte a to už je pomaly čas, aby úlohy rôznych sucho hláškujúcich badassov prenechal o 30 - 40 rokov mladšej konkurencii. Ale zatiaľ im ešte stále hravo dokáže nakopať zadok, a ak ho riadne naštvú, tak aj ten predok... ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Zřejmě pokus o ultra mega cool western. Vizuálně docela nápadité, i když občas nepřehledné. Trejo a Rourke si odehráli svoje. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Paráda, pohoda, nečekal jsem nic, dostal jsem trochu víc :-) Super dotažený přestřelky, Satan výbornej, děj to má, postavy jsou vymalovaný do posledního detailu.. Absolutně mě to uspokojilo, akční western v novým podání jak má být . ()

elixir 

všechny recenze uživatele

××× Slovy Satana (Mickey Rourke) : Bůh Tě stvořil k obrazu svému, (následuje skřek na mučící židli), no a já k obrazu svému. ××× Strejda Denny zase válí, nevím proč, ale jemu tyhle role žeru. V zásadě jde o zlodějnu, zradu, pomstu a smlouvu s ďáblem a vyplněné to jest kusy mrtvol. Toď opravdu vše. ()

Mr_Moon 

všechny recenze uživatele

Tak sem mi myslel ze nejhnusnejsi herec je Danny ale v tomhle kousku ho dostal otekly tlusty Mickey...film je desna slatanina ale jako oddychovka to slo... :-( ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Podle názvu jsem čekal větší řežbu a potoky krve, když v tom hraje Trejo. Ale nějak se to táhlo i přes to, že na splnění úkolu měl hlavní "hrdina" jen den, za nějž měl jak správný cukrář naplnit několik rakviček. Chvílemi mi přišlo, že se tvůrci snažili přidat do filmu i nějaký umělecký dojem zpomalenými záběry a podobně, ale ten se tam hodil asi tak, jako cibule do pudinku. Pro mě to byl takový průměr. ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

To si takhle Rourke a Trejo při večerním posezení nad sklenkou lahodného vína a prvotřídního kokainu řekli, že by mohli natočit přiblblou slátaninu, bez špetky čehokoliv. Nutno chlapcům poblahopřát, opravdu se jim to povedlo. U Mickeyho, sem aspoň doposud byl přesvědčen, že umí hrát. Ještě pár takových společných počinů a dám krk na to, že do příští reklamy na Mountfield, se dostanou oba - kvalitativní úroveň na to očividně, na staré zfetované roky, zřejmě mají. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek Dannyho Treja nemůžu hodnotit jinak. Plný počet a basta fidli. To byla role, která Dannymu parádně sedla a přišlo mi, že si jí pan Trejo náležitě užíval a vychutnával. I pan Rourke (taktéž můj oblíbenec) se v roli Satana rochnil a tetelil blahem. Řežba má ďábelské (aby taky ne, když tam hraje samo pekelné veličenstvo) tempo a syrovou atmosféru. Je to akční jízda od první do poslední vteřiny. Skvělá kamera, skvělá hudba, skvělá zábava. Celé mi to náladou trochu připomínalo pana Tarantina. Nic se zbytečně nenatahuje a tak má film ideální stopáž. Jasně, nejedná se o nějaké uměni, z kterého si nutně musím sednout na prdel, nechci-li být za trotla. Je to ale fajn zábavná sypačka, která pobaví a divák může hodit starosti za hlavu, "vypnout" mozek a jen si to užívat a kochat se drsnou atmosférou Divokého západu. S lahvinkou Jacka Danielse a doutníkem v ústech to jde náramně. ()

Reklama

Reklama