Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Ničim zaujímavý ale ani nie zlý western s nádychom hororu. Musim priznať že som chcel vidieť tento film kôli mojej oblúbenéj mexickej príšere Trejovi. Nebol v tomto filme zlý a úloha jedneho z partie hajzlíkov čo podpíše po zrade zmluvu s diablom je na neho ako vyšitá. Dalej tu dobre zahral úlohu satana Mickey Rourke, tiež dosť chválim. Inak je to priemerný western s pár v pohode scénamy a ničim viac. ()

VideoTuti 

všechny recenze uživatele

Pro mě mnohem lepší western než nespoutaný Django. Slušný herecký výkon Danny Treja, Mickey Rourke jako Lucifer výborný. Western jak má být. ()

aannemer odpad!

všechny recenze uživatele

Další bezduchá sračka bez jakékoli stopy zaujmout diváka, třebaže fandy podobných blábolů. Film je navíc neskutečně protahovaný dnes již obvyklými zpomalovačkami a rádoby intoš scénami, které si hrají na cool. Kdyby to mělo 60-70 minut, tak jednu hvězdu dám. ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Bolo to hodne zmätené.Nápad pripomínal Ghost Rydera , ale realizácia veľmi slabá.Prestrelky boli zostrihané tak,že človek strácal prehľad kto vlastne po kom strieľa.A nemuselo to byť vôbec zlé ak by to bolo viac prehľadnejšie.Väčšina záberov v tme , alebo protisvetle . Micky Rourke už má to najlepšie za sebou , podľa mňa Wrestler bol jeho vrchol . No a to opakujúce sa špáradlo medzi zubami už koľký krát za jeho filmovej kariéry. ()

Ijanek 

všechny recenze uživatele

Tento pokus o akční drsný western se moc nepovedl. Dany Trejo a Mickey Rouke mě v tom to céčkovém filmu zklamaly. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Musím říct,že ze začátku to filmaři nemysleli vůbec špatně.Film určitě zaujme i přes vykrádající příběh.Kamera nabízí zajímavé záběry a kostýmy jsou povedené.Ale "všechna sláva polní tráva" .Vše se začne zhoršovat.Příběh bude nezáživný,Trejo neumí střílet,kamera nabídne rozstříhané a nepřehledné záběry,dokonce i ty kostýmy si ušpiní :-) .Celkový snímek spadne do podprůměrnosti a vlastně Vás to i zamrzí.Trejo zase zklamal. PODPRŮMĚR!!! ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Aaaaaaa do prdele! Ano, vsetkym je nam jasne, ze mame docinenia s cistym beckom moderneho typu, kde uz tradicne Danny Trejo nie je odsudeny len na rozne vedlajsie ulohy (staci si spomenut na jeho zaciatky a iste viete, o com hovorim), ale opat raz si zahral rovno hlavnu rolu. Nasrato, nekompromisne, s jednym jedinym jasnym vyrazom v tvari typu "KILL 'EM ALL!!!". Film cloveka takme vobec nenecha vydychnut, pratkicky stale sa na scene nieco deje a poviem to na rovinu: zvacsa je to skutocne totalna paseka, ako sa patri. Zamontovat do scenara ku kvazi "modernemu westernu" postavu Lucifera, ktoru este k tomu stvarnil pekelny MIckey Rourke, no to snad uz z hladiska scenara nemohlo dopadnut lepsie... Doteraz mam zivo pred ocami jeho finalnu navstevu kostola v mestecku Tombstone (sorry, mal som na mysli Edendale), ktora pre samotneho Satana znamenala najma prijemne obcerstvenie vo forme duska svatenej vody... Kruto provokujuca scena, ale napokon... takych je v tejto snimke viac nez dost. Obavam sa, ze krestanski orientovani divaci by pri sledovani skor ci neskor dostali infarkt, preto radim jedno: Ak je pre vas podstatna napr. Svata Trojica, tu ju rozhodne nenajdete a okrem toho zazijete maximalne posliapanie vsetkeho, v co verite (a pripadne aj neverite). Mickey Rourke sa o to vo svojej ulohe, korej sa zhostil priam ukazkovo, kompletne postaral. Co na to dodat na zaver? Azda uz len provokacnu hlasku: Ave Satanas!!! :D 75%. ()

KorenGeorge odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu děsná macho slátanina. Trejo asi nemá prachy na novou mačetu a Rourke na botox, a tak hrají i v takovéto stupiditě. Potěš koště. ()

Paokara odpad!

všechny recenze uživatele

Rourke s Trejem by měli být už v jejich věku trochu soudní a vysrat se na takový podřadný,odporně amatérsky natočený snímky,kdy ti borci jsou tam spíš k smíchu-čistej ODPAD,zbytečná věc ve světě kinematografie!! ()

ice.tea 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo sice není nějak solidním hercem,nebyl a asi ani nebude,ale přes tu svou exotickou ošklivost dostává na stará kolena slušné a slušnější role,hlavně hlavní. Tenhle film není nijak skvělý,ale pro pobavení stačí,má dobrý příběh,dobré zpracování, a hudba taky nebyla k zahození. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Nevím co to byl za pokus, ale tomuhle režisérovi to moc nejde. Zpomalené záběry které jinde funguji tady působí trapně a mají spíš nadstavit délku filmu která mohla být až o 20min. menší :) Trapné téma které veeelmi nudí. Nejde ani western (nechápu to označení) ani o horror, nevím jak to zařadit. Nevyprazdnitelné zásobníky 6ti ranných revolverů, to už snad skončilo v 80 letech ne??? Proč do toho Trejo a Rourke lezl, to nechápu teda. ()

Unrealik 

všechny recenze uživatele

Lehce hororový western. Jen se mi potvrdilo, že westerny moc nemusím. Začátek ušel, pak přišla nuda. Navíc byla i akce nepřehledná, chaotická. ()

mangler 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od ostatních nevím co chválit dřív.. Danny Trejo je tady úžasný, Mickey Rourke v roli Satana ještě úžasnější.. ano, zápletka a děj poměrně jednoduchý až triviální, ovšem tento drobný nedostatek více než vyrovnán úchvatnou vizuální stránkou. Pochvala za kulisy, kostýmy a celkový výtvarný počin. Zvláštní pochvala za scény s koňma a obzvlášť tu v baru.. plus nadprůměrá hudba; nemůžu si pomoct, ale fakt 5 z 5. ()

Faldicek 

všechny recenze uživatele

No klasické béčko jako vystřižené z osmdesátých let, jenže rejža zapomněl, že už je rok 2013 a tohle už moc nefrčí. Zmatené, šílené, nudné a s fakt zoufalým ďáble, ale dám alespoň ty dvě hvězdy za snahu... ()

Reklama

Reklama